bordobijeli je napisao/la:Kaze Husref na kraju presa neki su me sahranili prije 5 godina a još sam ziv. Neki su Dino Selimovic, Ibrakovic i drustvo. Drago mi je sto rece da ce vidjeti s gospodinom Uscuplicem oko utakmice s Slogom.
Lijepo , neka im je rekao ,jesu se nekad ogrijesili od Husrefa . Dobro je ako Husref i Dzeno imaju ili ce imati dobre odnose .Zao mi je sto se svadjate medjusobno , a kao navijate za FKS .Postoji nas 3 grupe forumasa na ovom podforumu :
1. Koja bezuslovno brani i ono sto se iz aviona vidi da ne valja . Neko to radi iz ubjedjenja(sjecam se kako mi je Pitar6785 zamjerao da ga ne gotivim , pa onda poslije Laznih puko), neki ga brane jer su ga zavoljeli 2007 i nece da mjenjju misljenje(nisu kao ja)taman da potonemo , postoje i oni koji su familijarno i prijateljski vezani . Sve je to ok. Razumijem i svi manje vise gotive FKS .Mozda neki samo radi Husrefa ?
2.Grupa koja patoloski mrzi Husrefa . Pa bi rekli da vise gotivi CZ i Beograd nego FKS i Sarajevo . Mrze ga do te mjere da se raduju porazu i svakoj osnovanoj i ne osnovanoj kritici .Mrze rezultat 0:3 vise od 0:8 . Ovu grupu ja ne gotivim , al nimalo i s njima ne bih kahvu pio . U OVU GRUPU NE BIH UBROJAO COVJEKA POD NICKOM @bihuzur, @Tamnivilajet i ne znam kojim nick-ovima.Kako taj pogan jezik ima(po tome mu ne bih dozvolio da pise,ali ne ostaju mu duzni).
3.Grupa u koju bih svrstao one koji pisu onako kako dozivljavaju trenutak . Kad je dobro hvale na sva usta , kad nevalja onda se dijele u 3 nove podgrupe. A. Opale po Husrefu (@bihuzur i dr.) , B. Opale po Hebibu ,Bekicu ..(@Pantelija i dr.) , C. Opale plakat (@Samozdravlje i dr. ). Ovu grupu najvise i jedino gotivim . Ova grupa kaze : jesen odlicna afirmacija Akademaca , proljece i nije bas nema Akademaca , kazu nije se trebao pojaviti momak koji se preziva Jahic (i nije pored silnih Akademaca- hir Husrefov). Sad 2.Grupa Jahica iskoristila , a prva kao brani neobranjivo .
Ovo je vjerovatno neminovno u VELIKOM KLUBU , gdje se vrte velike pare . Da nije vlasnika dionica davno bi se ovo pokralo i procerdalo . 1 i 2 . Grupa se nikad nece gotiviti.Patoloski se mrze , meni je iskreno draza 1. Grupa (iako i njih ne shvatam do kraja-izuzev familije i prijatelja ebiga ).
Mozda nisam jasan , ali jesam opsiran . Kao i svi matorci .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.