FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2019, 14:20

Jedini segment gdje je uprava totalno podbacila je marketing. Transferi odlični, ukazano povjerenje treneru, novi vlasnik, ugovori igračima... Sve osim marketinga i karti. Ovo je kriminalno, 10 maraka protiv Sloge u srijedu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 apr 2019, 14:44

Ide jedna posveta sefu!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 apr 2019, 14:48

Nije argument da bi djafic branio da je zdrav, to se zove preseravanje. Bio je zdrav polusezonu citavu. Ovi sto ne igraju je do njih. Kod husrefa igra ko zasluzi. Pa otjero je novakovica da bi mujakic igro, isto tako hodzica da bi imao vise prostora sabanovic. Crepulja - Stanojevic tandem kapic ne moze da upadne kamo li mustafic.
Nedodirljivi trenutno:
Kovacevic
Hebibovic
Stanoje
Crepulja
Krle
Tatar
Ahmet
Ostala 3 4 mjesta kako se ko nametne.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2019, 14:58

Kamuflazn je napisao/la:Nije argument da bi djafic branio da je zdrav, to se zove preseravanje. Bio je zdrav polusezonu citavu. Ovi sto ne igraju je do njih. Kod husrefa igra ko zasluzi. Pa otjero je novakovica da bi mujakic igro, isto tako hodzica da bi imao vise prostora sabanovic. Crepulja - Stanojevic tandem kapic ne moze da upadne kamo li mustafic.
Nedodirljivi trenutno:
Kovacevic
Hebibovic
Stanoje
Crepulja
Krle
Tatar
Ahmet
Ostala 3 4 mjesta kako se ko nametne.
Samo par ispravki, Kovačević je stao na gol jer je Pavlović dobio ''nogu'' radi svog ispada, nikada ne bi stao na go drugačije koliko god grešaka imao, to smo svakako vidjeli. Hodžića nije otjerao radi Šabanovića (bukvalno ni blizu) već su se posvađali a i svakako je bio očajan kad god je zaigrao, makar kod nas. U pravu si za Džafića i ovo ostalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 apr 2019, 15:03

Adi Adilovic danas potpisao profesinalni ugovor sa klubom,bit ce da nam se trener golmana vodi kao igrac :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 09 apr 2019, 15:05

midzuka je napisao/la:Karte opet standardno 5-8-10
E, pa stvarno nema smisla. Najblaže rečeno bezobrazluk uprave. Ja imam sezonsku, ali ovo je stvarno...!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 apr 2019, 15:38

Dižu cije e s namjerom, da natjeraju raju da kupuju sezonske.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2019, 15:39

Ma ne dižu, uvijek je ovako bilo. Na ovo treba obratiti pažnju na početku sezone, sad je besmisleno.
Jednom je bila kategorizacija ulaznica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2019, 15:47

miky_hz je napisao/la:Adi Adilovic danas potpisao profesinalni ugovor sa klubom,bit ce da nam se trener golmana vodi kao igrac :mrgreen:
a vala ne znam poentu ovoga? mogu li ga registrovat? naknadno?

ipak nama treba i taj treći golman...uzeo bi Vukliša onog iz Slobode na ljeto, solidan rezervni a i dobar mu broj(46) :D :thumbup:

a ako nam Vladan ode treba Muminovića, Ivušića za prvi izbor ili Velića, da uz Džafu(3-ćeg) i "Kenu" se pofajtaju za keca...
:hmmmmm: :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 09 apr 2019, 15:56

3
5
7
Samo tako i nikako drugacije
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2019, 16:04

U srijedu 10. aprila u periodu od 10 do 17 sati u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije BiH, FK Sarajevo organizuje akciju darivanja krvi.
Akcija će se održati u press salonu "Svetozar Vujović" u prostorijama FK Sarajevo, koje se nalaze u ulici Maršala Tita 38/b.

"Molimo sve koji su u mogućnosti da daruju krv i da na taj način pomognu onima kojima je to potrebno", poručili su iz FK Sarajevo.

Svi učesnici akcije bit će nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po izboru za predstojeću utakmicu polufinala Kupa BiH protiv ekipe Sloge.

Revanš susret polufinala finala Kupa BiH FK Sarajevo - OFK Sloga na rasporedu je u srijedu u 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 09 apr 2019, 16:27

Mislim da je najrealnije da karte kupljene za sutrasnju utakmicu, vaze i u nedjelju, mislim da je to posteno, ako bilo ko ima neki kontakt sa ljudima u klubu, ovo treba predloziti. Pa hebem mu misa ne moze biti, ista cijena u kupu protiv Sloge, i u ligi protiv, Zrinjskog, uskog... a pitanje pobijednika vec rijeseno. Bukvalno placamo ulaz na trening utakmicu
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 apr 2019, 16:37

bordobijeli je napisao/la:Kaze Husref na kraju presa neki su me sahranili prije 5 godina a još sam ziv. Neki su Dino Selimovic, Ibrakovic i drustvo. Drago mi je sto rece da ce vidjeti s gospodinom Uscuplicem oko utakmice s Slogom.
Lijepo , neka im je rekao ,jesu se nekad ogrijesili od Husrefa . Dobro je ako Husref i Dzeno imaju ili ce imati dobre odnose .Zao mi je sto se svadjate medjusobno , a kao navijate za FKS .Postoji nas 3 grupe forumasa na ovom podforumu :

1. Koja bezuslovno brani i ono sto se iz aviona vidi da ne valja . Neko to radi iz ubjedjenja(sjecam se kako mi je Pitar6785 zamjerao da ga ne gotivim , pa onda poslije Laznih puko), neki ga brane jer su ga zavoljeli 2007 i nece da mjenjju misljenje(nisu kao ja)taman da potonemo , postoje i oni koji su familijarno i prijateljski vezani . Sve je to ok. Razumijem i svi manje vise gotive FKS .Mozda neki samo radi Husrefa ?

2.Grupa koja patoloski mrzi Husrefa . Pa bi rekli da vise gotivi CZ i Beograd nego FKS i Sarajevo . Mrze ga do te mjere da se raduju porazu i svakoj osnovanoj i ne osnovanoj kritici .Mrze rezultat 0:3 vise od 0:8 . Ovu grupu ja ne gotivim , al nimalo i s njima ne bih kahvu pio . U OVU GRUPU NE BIH UBROJAO COVJEKA POD NICKOM @bihuzur, @Tamnivilajet i ne znam kojim nick-ovima.Kako taj pogan jezik ima(po tome mu ne bih dozvolio da pise,ali ne ostaju mu duzni).

3.Grupa u koju bih svrstao one koji pisu onako kako dozivljavaju trenutak . Kad je dobro hvale na sva usta , kad nevalja onda se dijele u 3 nove podgrupe. A. Opale po Husrefu (@bihuzur i dr.) , B. Opale po Hebibu ,Bekicu ..(@Pantelija i dr.) , C. Opale plakat (@Samozdravlje i dr. ). Ovu grupu najvise i jedino gotivim . Ova grupa kaze : jesen odlicna afirmacija Akademaca , proljece i nije bas nema Akademaca , kazu nije se trebao pojaviti momak koji se preziva Jahic (i nije pored silnih Akademaca- hir Husrefov). Sad 2.Grupa Jahica iskoristila , a prva kao brani neobranjivo .

Ovo je vjerovatno neminovno u VELIKOM KLUBU , gdje se vrte velike pare . Da nije vlasnika dionica davno bi se ovo pokralo i procerdalo . 1 i 2 . Grupa se nikad nece gotiviti.Patoloski se mrze , meni je iskreno draza 1. Grupa (iako i njih ne shvatam do kraja-izuzev familije i prijatelja ebiga ).
Mozda nisam jasan , ali jesam opsiran . Kao i svi matorci .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 apr 2019, 16:42

Testo je napisao/la:Sve je ovo super sada , samo je činjenica da Husrefovo izbjegavanje mladih igrača nije u skladu sa politikom kluba , koja se bazira na akademiji i zato ćemo vidjeti ima li budućnosti za njega ovdje.
Za akademiju se izdvaja novac sa ciljem da se proizvode igrači za prvi tim Sarajeva, a ne za Trencin, Goricu itd.
Što se mene tiče neka Husrefa, ali mora promijeniti pristup oko akademaca. Sad da li da mu Hadzija naredi ili da ne produži ugovore npr Halilu, Bekicu, pa neće imati drugog izbora nego da stavlja djecu našu.
Prava istina je da Kovacevic ne bi branio da Pavlovic nije srednjak pokazao, Mujakic bi bio na ledu da Mihojevic nije prodan ... A sad zamislite koji je grijeh da su na klupi Pidro , Resic , Salcin, Djokanovic ...
Evo npr u Listici, vodimo 0 3 , on ubacuje Sisica zadnjih 10min kraj živog Sefkije na klupi. A na kome ćemo graditi budućnost , na Aladinu ili Sefkiji?! A za mladog je svaka minuta igranja veoma značajna. Eto to je problem, jer nema osjećaja za akademce.
I još nešto : Almir Bekic nije lijevi bek, Hebib je desno krilo , Tatar je lijevo krilo, Krste nije lijevo krilo. Problemi sa bekovima će se naročito vidjeti u Evropi , lako se zajebavati u našoj ligi.
Tako je . Vecina nas zna da je tako . Zasto se ne mjenja , za dobro svih i prije svega Husrefa , da @bihuzur pise hvalospjeve i velica Husrefa na pdf. PREPUCAVANJE .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 09 apr 2019, 16:53

Nista se do kraja sezone nece mijenjati sto se tice cijena karata, valjda ce poraditi na tome na pocetku sljedece sezone.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2019, 17:02

skoJaa je napisao/la:Nista se do kraja sezone nece mijenjati sto se tice cijena karata, valjda ce poraditi na tome na pocetku sljedece sezone.
ja se nadam tome i takođe da to uslovljava mnogo veći angažman Akademaca :clap: bar tako rezonujem :pray:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 apr 2019, 17:17

Ma samo akademci uz par jakih pojačanja sa strane i neće nam niko ništa moći. Dosta je bilo polovnjaka. Ovo je Sarajevo na ispravnom putu,samo ga treba nastaviti i gurati mlade što više!
ISTINA ZA VEDRANA!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 09 apr 2019, 17:57

Postao sam član kluba online.
Zna li neko za koliko bi kartica trebala stići na adresu ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 09 apr 2019, 18:14

Jel mi naljeto ostajemo bez Mujakića i Lazića?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 apr 2019, 18:18

Arnelv52 je napisao/la:Jel mi naljeto ostajemo bez Mujakića i Lazića?
Bez Mujakića ostajemo a koliko ja znam sa Lazićem postoji opcija produženja ugovora e sad je sve na tome kakve on ima ambicije nakon ovakvih igara tj.hoćemo li se uspjeti dogovoriti. Nadam se da hoćemo jer je momak pokidao u svakoj utakmici do sada.
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.