Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Pep i veeras potvrdi ono sto godinama govorim, sjajan ligaski trener, najbolji na svijetu za to, za ljepotu i generalno je gospodin i pozitiva
No za ligu prvaka i ove knock out okrsaje je amater, tu se pogube, nema plana b, ili neko iznenadjenje napravi s nekom fiks idejom koja se pokaze ko promasaj
Bez obzira sto ima dvije lige prvaka, u ovih 10 godina trenerskih imao je uvijek i u barci i bajernu i citiju igrace i ekipu ponajbolju u evropi, previse olako ispada, sjetimo se barce i kako je sa realno hegemonijom od ekipe ispao od intera i celzija a u obje sat vremena imo igraca vise, pa i s bajernom je imo materijala za barem jednu titulu, a i sad sa citijem koji ima vjerovatno najkvalitetniji igracki kadar u evropi,a i para je imo da dovodi koga hoce
Jednostavno mora mu se desiti da se pogubi
No za ligu prvaka i ove knock out okrsaje je amater, tu se pogube, nema plana b, ili neko iznenadjenje napravi s nekom fiks idejom koja se pokaze ko promasaj
Bez obzira sto ima dvije lige prvaka, u ovih 10 godina trenerskih imao je uvijek i u barci i bajernu i citiju igrace i ekipu ponajbolju u evropi, previse olako ispada, sjetimo se barce i kako je sa realno hegemonijom od ekipe ispao od intera i celzija a u obje sat vremena imo igraca vise, pa i s bajernom je imo materijala za barem jednu titulu, a i sad sa citijem koji ima vjerovatno najkvalitetniji igracki kadar u evropi,a i para je imo da dovodi koga hoce
Jednostavno mora mu se desiti da se pogubi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad Baho sutra stane pricati od Andy Coleu i Dwight Yorkeu, a mogao bi i Teddy Sheringham koji put opucati po golu
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam sta ste toliko sigurni da ce proc Spursi, ima jos 90 minuta i ja mislim da ce City rutinski proc
Pep jeste us.rao malo sa postavom, ali ja stvarno ne vidim u cemu ga je tacno Poche nadigrao
Ravnopravna utakmica sa previse bojazni na obje strane. Niko nije nista posebno dominirao. Ctiy promasio penal, Tottenham pogodio iz jedne od rijetkih prilika i to je to.
Najveca prevara ovog citya je Jesus...jeste navadio sam se na njega da ga kritikujem, ali kako i ne bi.
Nevjerovatno kakva rupa je lik, nije ni za West Hama
Da igra sa nekim na terminu tacno bi vam bio najogavniji lik. Onaj koji dodje i saom vreba sansu ne bil zabio koji go i onda da moze pricat da je u rangu nekog propalog talenta koji vam dodje na termin i dominira, a ustvari je medju najgorim igracima termina
Mahrez je smijesan igrac i ja mislim da je jedini razlog sto igra jer je placen toliko koliko jeste....drugog objasnjenja nemam.
Pep jeste us.rao malo sa postavom, ali ja stvarno ne vidim u cemu ga je tacno Poche nadigrao
Najveca prevara ovog citya je Jesus...jeste navadio sam se na njega da ga kritikujem, ali kako i ne bi.
Da igra sa nekim na terminu tacno bi vam bio najogavniji lik. Onaj koji dodje i saom vreba sansu ne bil zabio koji go i onda da moze pricat da je u rangu nekog propalog talenta koji vam dodje na termin i dominira, a ustvari je medju najgorim igracima termina
Mahrez je smijesan igrac i ja mislim da je jedini razlog sto igra jer je placen toliko koliko jeste....drugog objasnjenja nemam.
=\_1921_/=
Uvijek sam poštovao najvećeg golmana ikadaOsim13 je napisao/la:Lillard i Realovac, mašala
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pogledati samo amatersku reakciju onog malja Delpha kod gola Totta
nešto maše rukicama sudijama, a ispada iz igre samo tako
Rekoh ja davno da ce nedostatak pravog lijevog beka koštati Citya i ove sezone
Rekoh ja davno da ce nedostatak pravog lijevog beka koštati Citya i ove sezone
Malo usrao sa postavom? Malo vise.invincible1921 je napisao/la: Pep jeste us.rao malo sa postavom, ali ja stvarno ne vidim u cemu ga je tacno Poche nadigraoRavnopravna utakmica sa previse bojazni na obje strane. Niko nije nista posebno dominirao. Ctiy promasio penal, Tottenham pogodio iz jedne od rijetkih prilika i to je to.
Gdje ga je Poche nadigrao? Razvukao mu ekipu na terenu 70 metara gdje nisu mogli sastaviti dva pasa a da nije dodavanje stopera i golmana a samim tim im nulirao i pressing, jer nemas sta trcati kad si razvucen ko jufka. Tottenham je kontrolisao mec, jos tako ih razvuku i onda ih izyebu sa prebacivanjem lopte s jedne na drugu stranu, bek Totaca uvijek slobodan sa druge strane... Itekako ga je nadigrao, nije ovaj rezultat slucajan. City osim tog penala i par prekida nista, u sredini ih pregazili. Nije ni Tottenham odigrao Bog zna sta u napadu ali sasvim zasluzeno dobili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne bih bio skeptican u prolaz sitija da nema gola u gostima,ovako zabiju ti frljoku i dovidenja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koja je tragedija od ekipe ovaj Tottenham vidio sam na protiv Barce u drugoj utakmici, Barca završila sve, njima gori za prolaz dalje i ne mogu meda protiv ekipe u kojoj igra Miranda, Munir i Vermaelen na štakama.
Vjerovatno ce ih izbaciti City ali to je najdalje sto ce i oni otici.
I nije valjda da se sutra mora gledati prenos na novoj.
Pa ono prenosite Juventus našeg Mijajema Pjanića, hebem vas usta sa Bahom zajedno.
Vjerovatno ce ih izbaciti City ali to je najdalje sto ce i oni otici.
I nije valjda da se sutra mora gledati prenos na novoj.
Pa ono prenosite Juventus našeg Mijajema Pjanića, hebem vas usta sa Bahom zajedno.
Don't hate what you don't understand.
Posto mi se ispunila zelja da Tot marne Gradjane na celu sa prevarantom i neznalicom,te nakon sto je Klopponja rutinirao autsajdere,red je da zazelim bilo kakvu pobjedu Mance uz mogucnost da katalonci ne zabiju. Kao i da Goat ove igre rutinski napuni nahajpane nizozemce.
Oni ti ga puše, Sabahudine.
Sutra Olegunarsolsker ovjerava prolaz tri engleska tima u polufinale. Bilo bi i sva 4 da na klupi Citya ne sjedi narkoman.
Sutra Olegunarsolsker ovjerava prolaz tri engleska tima u polufinale. Bilo bi i sva 4 da na klupi Citya ne sjedi narkoman.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
kako bi bilo sva 4 kad dva igraju medjusobnoTonySosa je napisao/la:Oni ti ga puše, Sabahudine.
Nisu jos u skoli ucili tako slozene matematicke operacije. 
Barcelona je sad predstavnik EPLa kako se Katalonija odvojila
Pa u subotu igraju Arsenalom za četvrto mjesto
Pa u subotu igraju Arsenalom za četvrto mjesto
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako su ko one što si postavljao tamo ne brini se, taman da si u gov.nima do vrataNail for Real je napisao/la:Volio bih da mene zena voli ko sto culesi vole Guardiolu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
kad ej tito rikno tekma je bila na koševubodi123 je napisao/la:ova sezona se ne računa ... tranzicijajestamaji je napisao/la:Sve mi mirise da ce Rona opet uzet ovo, dzaba je kad je lik nenormalan sampion u ovom takmicenjubodi123 je napisao/la: quote="jestamaji"
da, u pravu si, nije jednom pogriješio u CL
mada, ligu šampiona je jako teško uzeti bez obzira šta se ovde piše
Pusti ti ovaj INO fudbal deder ti nama reci jesi bio u Dolini Cupova za vikend i kako prodje/quote
Ptičica mi reče da je na sjeveru takav muk bio nakon posljednjeg sudijskog zvižduka da gore nije bilo ni kad je Tito preselio, a pojedinci su imali samo riječi hvale za Kjosevskog, Bogija, Krpića i velikog Brku
Biće bolje hajde sta ima veze, ipak smo mi za vas Real Madrid trenutno
a a za sjever neznam, ja idem još samo na zapad
a sad prestani kvariti temu i udri po unitedu i barceloni
Po meni su Spursi, poslije Porta, najslabiji tim koji je još u takmičenju. A imaju takve igrače da mogu svake sezone biti u top 3 u EPL. Ne znam šta im se dešava. Dobili su ovu utakmicu ali na Etihadu će vjerovatno biti drugačija priča.
A gledajući LP pitam se, kao navijač Chelsea, koliko će Chelsea moći dogurati naredne sezone. Ne čini mi se kao da ćemo moći preko osmine finala, naročito ako Hazard ode.
A gledajući LP pitam se, kao navijač Chelsea, koliko će Chelsea moći dogurati naredne sezone. Ne čini mi se kao da ćemo moći preko osmine finala, naročito ako Hazard ode.
Nisam pratio sinoć, L'pool očekivano rutinski, tim koji je navikao igrati završnice i nepoželjna ekipa svakome u eliminacijama.
Pep opet očekivano, koliko sam shvatio opet je počeo izmišljati toplu vodu kada to ne treba i izgubio. 1-0 je sasvim dovoljno da Tott prođe.
Večeras atraktivniji dueli, Barca pragmatičnog
Valverdea bi trebala već jednom nogom obezbijediti prolaz dok je susret Ajax-Juve otvoren, Juve nije favorit sa povredama Chiellinia i Cana koji su u top formi. Bonnuci i Rugani uopće ne ulijevaju povjerenje, više puta viđeno da odbrana bez Chiellinia puno gubi. Can je bio u strašnoj formi poslije doktorske partije protiv Atletica i u situaciji kada je Juve najtanji u vezi ovo je veliki udarac.
Runa je rovit i jedva skrpljen za tekmu, Mandzukic nije dao gol 110 dana, Dybala je potpuno indisponiran i u "ratu" s Allegriem. Nadam se da je Costa spreman za pola sata jer može biti prevaga.
S druge strane Ajax 100 golova u ligi i ovo im je šansa desetljeća, vjerujem da će neumorno napadati, mlađi su i poletniji.
Ipak, uz sve navedeno Juve treba odigrati pametnu utakmicu i iskoristiti sve mane Ajaxa kojih je bilo protiv Reala, pogotovo na beku, a i golman nije ništa specijalno. Vjerujem da se ide na tu zrelu partiju i neki gol u gostima pred revanš. Juventus ima običaj zadnjih godina da često uprska prve duele pa pokušava da se vadi (Bayern, Real, Atletico) i to im ne treba i ovaj put.
Pep opet očekivano, koliko sam shvatio opet je počeo izmišljati toplu vodu kada to ne treba i izgubio. 1-0 je sasvim dovoljno da Tott prođe.
Večeras atraktivniji dueli, Barca pragmatičnog
Runa je rovit i jedva skrpljen za tekmu, Mandzukic nije dao gol 110 dana, Dybala je potpuno indisponiran i u "ratu" s Allegriem. Nadam se da je Costa spreman za pola sata jer može biti prevaga.
S druge strane Ajax 100 golova u ligi i ovo im je šansa desetljeća, vjerujem da će neumorno napadati, mlađi su i poletniji.
Ipak, uz sve navedeno Juve treba odigrati pametnu utakmicu i iskoristiti sve mane Ajaxa kojih je bilo protiv Reala, pogotovo na beku, a i golman nije ništa specijalno. Vjerujem da se ide na tu zrelu partiju i neki gol u gostima pred revanš. Juventus ima običaj zadnjih godina da često uprska prve duele pa pokušava da se vadi (Bayern, Real, Atletico) i to im ne treba i ovaj put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
počni bolje razmišljati o tome dokle će stići u ligi evropeDin je napisao/la:Po meni su Spursi, poslije Porta, najslabiji tim koji je još u takmičenju. A imaju takve igrače da mogu svake sezone biti u top 3 u EPL. Ne znam šta im se dešava. Dobili su ovu utakmicu ali na Etihadu će vjerovatno biti drugačija priča.
Ma yebeno će biti Cityu, neka frljoka nek uleti i haj kući. Mada mislim da će preokrenuti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.