Champions League 2018/2019

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Romariooo
Kontakt:

Re: Champions League 2018/2019

Post Postao/la Romariooo » 10 apr 2019, 01:09

Pep i veeras potvrdi ono sto godinama govorim, sjajan ligaski trener, najbolji na svijetu za to, za ljepotu i generalno je gospodin i pozitiva

No za ligu prvaka i ove knock out okrsaje je amater, tu se pogube, nema plana b, ili neko iznenadjenje napravi s nekom fiks idejom koja se pokaze ko promasaj

Bez obzira sto ima dvije lige prvaka, u ovih 10 godina trenerskih imao je uvijek i u barci i bajernu i citiju igrace i ekipu ponajbolju u evropi, previse olako ispada, sjetimo se barce i kako je sa realno hegemonijom od ekipe ispao od intera i celzija a u obje sat vremena imo igraca vise, pa i s bajernom je imo materijala za barem jednu titulu, a i sad sa citijem koji ima vjerovatno najkvalitetniji igracki kadar u evropi,a i para je imo da dovodi koga hoce

Jednostavno mora mu se desiti da se pogubi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2019, 01:10

Kad Baho sutra stane pricati od Andy Coleu i Dwight Yorkeu, a mogao bi i Teddy Sheringham koji put opucati po golu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2019, 01:14

Ne znam sta ste toliko sigurni da ce proc Spursi, ima jos 90 minuta i ja mislim da ce City rutinski proc :D

Pep jeste us.rao malo sa postavom, ali ja stvarno ne vidim u cemu ga je tacno Poche nadigrao :? Ravnopravna utakmica sa previse bojazni na obje strane. Niko nije nista posebno dominirao. Ctiy promasio penal, Tottenham pogodio iz jedne od rijetkih prilika i to je to.

Najveca prevara ovog citya je Jesus...jeste navadio sam se na njega da ga kritikujem, ali kako i ne bi. :kafa: Nevjerovatno kakva rupa je lik, nije ni za West Hama :damn:

Da igra sa nekim na terminu tacno bi vam bio najogavniji lik. Onaj koji dodje i saom vreba sansu ne bil zabio koji go i onda da moze pricat da je u rangu nekog propalog talenta koji vam dodje na termin i dominira, a ustvari je medju najgorim igracima termina :rol: :rol:

Mahrez je smijesan igrac i ja mislim da je jedini razlog sto igra jer je placen toliko koliko jeste....drugog objasnjenja nemam.
=\_1921_/=

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 apr 2019, 01:14

Lillard i Realovac, mašala :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 apr 2019, 01:15

Osim13 je napisao/la:Lillard i Realovac, mašala :mrgreen:
Uvijek sam poštovao najvećeg golmana ikada :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 apr 2019, 01:18

Pogledati samo amatersku reakciju onog malja Delpha kod gola Totta :lol: nešto maše rukicama sudijama, a ispada iz igre samo tako :lolno:
Rekoh ja davno da ce nedostatak pravog lijevog beka koštati Citya i ove sezone :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 apr 2019, 01:18

invincible1921 je napisao/la: Pep jeste us.rao malo sa postavom, ali ja stvarno ne vidim u cemu ga je tacno Poche nadigrao :? Ravnopravna utakmica sa previse bojazni na obje strane. Niko nije nista posebno dominirao. Ctiy promasio penal, Tottenham pogodio iz jedne od rijetkih prilika i to je to.
Malo usrao sa postavom? Malo vise.

Gdje ga je Poche nadigrao? Razvukao mu ekipu na terenu 70 metara gdje nisu mogli sastaviti dva pasa a da nije dodavanje stopera i golmana a samim tim im nulirao i pressing, jer nemas sta trcati kad si razvucen ko jufka. Tottenham je kontrolisao mec, jos tako ih razvuku i onda ih izyebu sa prebacivanjem lopte s jedne na drugu stranu, bek Totaca uvijek slobodan sa druge strane... Itekako ga je nadigrao, nije ovaj rezultat slucajan. City osim tog penala i par prekida nista, u sredini ih pregazili. Nije ni Tottenham odigrao Bog zna sta u napadu ali sasvim zasluzeno dobili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 apr 2019, 01:21

Ne bih bio skeptican u prolaz sitija da nema gola u gostima,ovako zabiju ti frljoku i dovidenja
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 apr 2019, 01:50

Koja je tragedija od ekipe ovaj Tottenham vidio sam na protiv Barce u drugoj utakmici, Barca završila sve, njima gori za prolaz dalje i ne mogu meda protiv ekipe u kojoj igra Miranda, Munir i Vermaelen na štakama.
Vjerovatno ce ih izbaciti City ali to je najdalje sto ce i oni otici.

I nije valjda da se sutra mora gledati prenos na novoj. :sick:
Pa ono prenosite Juventus našeg Mijajema Pjanića, hebem vas usta sa Bahom zajedno.
Don't hate what you don't understand.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 10 apr 2019, 01:53

Posto mi se ispunila zelja da Tot marne Gradjane na celu sa prevarantom i neznalicom,te nakon sto je Klopponja rutinirao autsajdere,red je da zazelim bilo kakvu pobjedu Mance uz mogucnost da katalonci ne zabiju. Kao i da Goat ove igre rutinski napuni nahajpane nizozemce.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 10 apr 2019, 01:56

Oni ti ga puše, Sabahudine.

Sutra Olegunarsolsker ovjerava prolaz tri engleska tima u polufinale. Bilo bi i sva 4 da na klupi Citya ne sjedi narkoman.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 apr 2019, 02:13

TonySosa je napisao/la:Oni ti ga puše, Sabahudine.

Sutra Olegunarsolsker ovjerava prolaz tri engleska tima u polufinale. Bilo bi i sva 4 da na klupi Citya ne sjedi narkoman.
kako bi bilo sva 4 kad dva igraju medjusobno :lol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 10 apr 2019, 02:16

Nisu jos u skoli ucili tako slozene matematicke operacije. :tralala:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 apr 2019, 02:20

Barcelona je sad predstavnik EPLa kako se Katalonija odvojila

Pa u subotu igraju Arsenalom za četvrto mjesto
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 apr 2019, 07:20

Nail for Real je napisao/la:Volio bih da mene zena voli ko sto culesi vole Guardiolu.
Ako su ko one što si postavljao tamo ne brini se, taman da si u gov.nima do vrata :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 apr 2019, 08:24

bodi123 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:
bodi123 je napisao/la: quote="jestamaji"
da, u pravu si, nije jednom pogriješio u CL

mada, ligu šampiona je jako teško uzeti bez obzira šta se ovde piše
Sve mi mirise da ce Rona opet uzet ovo, dzaba je kad je lik nenormalan sampion u ovom takmicenju

Pusti ti ovaj INO fudbal deder ti nama reci jesi bio u Dolini Cupova za vikend i kako prodje :mrgreen:
ova sezona se ne računa ... tranzicija :mrgreen: /quote

Ptičica mi reče da je na sjeveru takav muk bio nakon posljednjeg sudijskog zvižduka da gore nije bilo ni kad je Tito preselio, a pojedinci su imali samo riječi hvale za Kjosevskog, Bogija, Krpića i velikog Brku :mrgreen:

Biće bolje hajde sta ima veze, ipak smo mi za vas Real Madrid trenutno :mrgreen:
kad ej tito rikno tekma je bila na koševu ;)
a a za sjever neznam, ja idem još samo na zapad :? :cool:

a sad prestani kvariti temu i udri po unitedu i barceloni :mrgreen:

Din
Kontakt:

Post Postao/la Din » 10 apr 2019, 08:35

Po meni su Spursi, poslije Porta, najslabiji tim koji je još u takmičenju. A imaju takve igrače da mogu svake sezone biti u top 3 u EPL. Ne znam šta im se dešava. Dobili su ovu utakmicu ali na Etihadu će vjerovatno biti drugačija priča.
A gledajući LP pitam se, kao navijač Chelsea, koliko će Chelsea moći dogurati naredne sezone. Ne čini mi se kao da ćemo moći preko osmine finala, naročito ako Hazard ode. :hmmmmm:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 apr 2019, 09:05

Nisam pratio sinoć, L'pool očekivano rutinski, tim koji je navikao igrati završnice i nepoželjna ekipa svakome u eliminacijama.
Pep opet očekivano, koliko sam shvatio opet je počeo izmišljati toplu vodu kada to ne treba i izgubio. 1-0 je sasvim dovoljno da Tott prođe.

Večeras atraktivniji dueli, Barca pragmatičnog :mrgreen: Valverdea bi trebala već jednom nogom obezbijediti prolaz dok je susret Ajax-Juve otvoren, Juve nije favorit sa povredama Chiellinia i Cana koji su u top formi. Bonnuci i Rugani uopće ne ulijevaju povjerenje, više puta viđeno da odbrana bez Chiellinia puno gubi. Can je bio u strašnoj formi poslije doktorske partije protiv Atletica i u situaciji kada je Juve najtanji u vezi ovo je veliki udarac.
Runa je rovit i jedva skrpljen za tekmu, Mandzukic nije dao gol 110 dana, Dybala je potpuno indisponiran i u "ratu" s Allegriem. Nadam se da je Costa spreman za pola sata jer može biti prevaga.

S druge strane Ajax 100 golova u ligi i ovo im je šansa desetljeća, vjerujem da će neumorno napadati, mlađi su i poletniji.

Ipak, uz sve navedeno Juve treba odigrati pametnu utakmicu i iskoristiti sve mane Ajaxa kojih je bilo protiv Reala, pogotovo na beku, a i golman nije ništa specijalno. Vjerujem da se ide na tu zrelu partiju i neki gol u gostima pred revanš. Juventus ima običaj zadnjih godina da često uprska prve duele pa pokušava da se vadi (Bayern, Real, Atletico) i to im ne treba i ovaj put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 apr 2019, 09:41

Din je napisao/la:Po meni su Spursi, poslije Porta, najslabiji tim koji je još u takmičenju. A imaju takve igrače da mogu svake sezone biti u top 3 u EPL. Ne znam šta im se dešava. Dobili su ovu utakmicu ali na Etihadu će vjerovatno biti drugačija priča.
A gledajući LP pitam se, kao navijač Chelsea, koliko će Chelsea moći dogurati naredne sezone. Ne čini mi se kao da ćemo moći preko osmine finala, naročito ako Hazard ode. :hmmmmm:
počni bolje razmišljati o tome dokle će stići u ligi evrope :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 apr 2019, 09:45

Ma yebeno će biti Cityu, neka frljoka nek uleti i haj kući. Mada mislim da će preokrenuti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.