FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bi danas napavio iznimku obzirom na važnost tekme i obzirom na izostanke Stanojevića i Rahmanovića, pa bi vezni red ovako stavio:
Adukor - Crepulja
Kapić
Adukor - Crepulja
Kapić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Noćas se igra 3-4-3.BordoSarajevo je napisao/la:Ja bi danas napavio iznimku obzirom na važnost tekme i obzirom na izostanke Stanojevića i Rahmanovića, pa bi vezni red ovako stavio:
Adukor - Crepulja
Kapić
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
bravo @skoroalen ko i u derbijuskoroalen je napisao/la:Noćas se igra 3-4-3.BordoSarajevo je napisao/la:Ja bi danas napavio iznimku obzirom na važnost tekme i obzirom na izostanke Stanojevića i Rahmanovića, pa bi vezni red ovako stavio:
Adukor - Crepulja
Kapić
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
FK Sarajevo-Mladost DK U-19
edit:1:0 Kenan Dervisagic
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 14 apr 2019, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Guten Abend lištica, wir sind Atalanta fur euchskoroalen je napisao/la:Noćas se igra 3-4-3.BordoSarajevo je napisao/la:Ja bi danas napavio iznimku obzirom na važnost tekme i obzirom na izostanke Stanojevića i Rahmanovića, pa bi vezni red ovako stavio:
Adukor - Crepulja
Kapić
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakva akcija 
- ElCartel11
- Kontakt:
Ljudi moji zasto ovoliki pesimizam i nabijanje pritiska nasim igracima za koji nema nikako potrebe?
I da izgubimo danas imamo jos uvijek 3 boda prednosti, da izgubimo jos jednu imamo isti broj bodova kao Zrinjski ali jos uvijek bi bili prvi zbog dosta bolje gol razlike, znaci mozemo sebi priustiti 2 poraza i dalje smo prvi i to da Zrinjski sve dobije do kraja, a sljedecu ide ubicama u goste, pa posle Celiku, Mladosti, Zvijezdi (kojoj ce bodovi biti potrebni za opstanak).
Imam osjecaj da kad bi imali 20 bodova prednosti i kad bi upali u mini krizu pa bi nam se priblizili na 14 bodova, bila bi spika joj prisli su na 14 bodova...
I da izgubimo danas imamo jos uvijek 3 boda prednosti, da izgubimo jos jednu imamo isti broj bodova kao Zrinjski ali jos uvijek bi bili prvi zbog dosta bolje gol razlike, znaci mozemo sebi priustiti 2 poraza i dalje smo prvi i to da Zrinjski sve dobije do kraja, a sljedecu ide ubicama u goste, pa posle Celiku, Mladosti, Zvijezdi (kojoj ce bodovi biti potrebni za opstanak).
Imam osjecaj da kad bi imali 20 bodova prednosti i kad bi upali u mini krizu pa bi nam se priblizili na 14 bodova, bila bi spika joj prisli su na 14 bodova...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Abd danas pobijediti i natjerati listicu, da protiv zrinjskog zapnu. Svaki drugi rezultat im omogucava, da zrinjskom daju bodove.

Ko kaze da bez jakog zelje nema nj jakog Sarajeva znajte da laze
tako su pričali i za Dinamo-Hajduktilo je napisao/la:Ko kaze da bez jakog zelje nema nj jakog Sarajeva znajte da laze
pa gledaj sad....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto jace Sarajevo to slabiji Vaso 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Sto jace Sarajevo to slabiji Vaso
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brišem ti posljednje upozorenjemma_hz je napisao/la:Sto jace Sarajevo to slabiji Vaso
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imam dva sjevera dajem besplatno pa ko hoce nek se javi u pm
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kako forum nabija pritisak igracima?
Pitam za jarana...
Dajte ba ljudi nije forum real life.... ovdje je mjesto gdje se serenda i mjesto za koje 70% navijaca ni ne zna da ppostoji.....
Pitam za jarana...
Dajte ba ljudi nije forum real life.... ovdje je mjesto gdje se serenda i mjesto za koje 70% navijaca ni ne zna da ppostoji.....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja crnjaka nema vode danas i zena kupila bas onu ledu iz sirokog brijega. Sad je pitanje il pobacati kroz prozor il ostaviti za pranje guzice 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
rušitelji tradicije
Hahaha, za ovo drugo je korisnijefera je napisao/la:Ja crnjaka nema vode danas i zena kupila bas onu ledu iz sirokog brijega. Sad je pitanje il pobacati kroz prozor il ostaviti za pranje guzice
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trebam jednu pomoc. Drug iz USA regis. se na moja tv i platio tekmu nasu da danas gleda. Kaze mi da ne moze nista sad da pokrene a ja mu ne znam objasniti. Jel nista ne moze da gleda dok ne pocne tekma tacno u 19:30h ili nesto mora da uradi.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Bing [Bot], budzak, Google Adsense [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337, PingoFTW i 45 gostiju.