Nekih pola sata pred utakmicu moze gledat, sve je to okado-hz je napisao/la:Trebam jednu pomoc. Drug iz USA regis. se na moja tv i platio tekmu nasu da danas gleda. Kaze mi da ne moze nista sad da pokrene a ja mu ne znam objasniti. Jel nista ne moze da gleda dok ne pocne tekma tacno u 19:30h ili nesto mora da uradi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
scudetto89
- Kontakt:
Vrijeme je dobro, bitno je da ne pada i sta drugo reci nego da svi putevi vode na Kosevo !
Igraj bordo bijeli oleeeee !!!
Igraj bordo bijeli oleeeee !!!
04.10.2009 !
tnx bratehaffe77 je napisao/la:Nekih pola sata pred utakmicu moze gledat, sve je to okado-hz je napisao/la:Trebam jednu pomoc. Drug iz USA regis. se na moja tv i platio tekmu nasu da danas gleda. Kaze mi da ne moze nista sad da pokrene a ja mu ne znam objasniti. Jel nista ne moze da gleda dok ne pocne tekma tacno u 19:30h ili nesto mora da uradi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako je platio, pisat će mu da mu je status AKTIVAN i moći će ući na kanal koji prenosi tekmu u 19:00h i trajat će mu do 22:00h, prije ne može uć.ado-hz je napisao/la:Trebam jednu pomoc. Drug iz USA regis. se na moja tv i platio tekmu nasu da danas gleda. Kaze mi da ne moze nista sad da pokrene a ja mu ne znam objasniti. Jel nista ne moze da gleda dok ne pocne tekma tacno u 19:30h ili nesto mora da uradi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Na prošloj utakmici sa današnjim protivnikom smo imali puno prostora za kreiranje kontri.
Samo prvi gol smo postigli na polupostavljenu odbranu.
Večeras će biti puno manje odigravanja u prostor.
Nešto slično kao protiv Zrinjskog, oni će postaviti igru tako jer znaju da u suprotnom nemaju šanse.
Mnogo više mogućnosti imamo kad protivnik "igra"
Rezultati u gostima to potvrđuju.
Nadam se da smo izvukli pouku iz prošlih utakmica.
Prekidi su sve bolji i tu vidim našu priliku.
Posebnu pažnju kod prekida, kad naši stoperi idu na skok
treba obratiti na njihovu kontru i ostaviti više nižih igrača za osiguranje.
Na vrijeme praviti faul.
Moramo početi rješavati takve utakmice rutinski, u protivnom, očekuje nas patnja kao mnogo puta do sad.
Husref je nadam se, svjestan da je večeras mnogo toga u igri i očekujem njegovu reakciju u vidu postavke igre, plana i plana b.
Imamo hendikep zbog neigranja nekih igrača ali to je prilika da vidimo i neko iznenađenje, ako ne u početnom sastavu onda možda sa klupe.
Šutevi sa distance, slobodni udarci, kazneni udarac, prekid ili Tatar na odbijenu loptu iz gužve.
Mnogo je opcija, bolji smo i pobijediti ćemo.
Ako dobijemo oni neće znati šta će od sebe u narednoj utakmici 8.5. a dole ćemo ih svakako satrat.
Znači večeras je taj trenutak za pokazati raznovrsnost u igri i damu do poda.
Sretno nam.
Samo prvi gol smo postigli na polupostavljenu odbranu.
Večeras će biti puno manje odigravanja u prostor.
Nešto slično kao protiv Zrinjskog, oni će postaviti igru tako jer znaju da u suprotnom nemaju šanse.
Mnogo više mogućnosti imamo kad protivnik "igra"
Rezultati u gostima to potvrđuju.
Nadam se da smo izvukli pouku iz prošlih utakmica.
Prekidi su sve bolji i tu vidim našu priliku.
Posebnu pažnju kod prekida, kad naši stoperi idu na skok
treba obratiti na njihovu kontru i ostaviti više nižih igrača za osiguranje.
Na vrijeme praviti faul.
Moramo početi rješavati takve utakmice rutinski, u protivnom, očekuje nas patnja kao mnogo puta do sad.
Husref je nadam se, svjestan da je večeras mnogo toga u igri i očekujem njegovu reakciju u vidu postavke igre, plana i plana b.
Imamo hendikep zbog neigranja nekih igrača ali to je prilika da vidimo i neko iznenađenje, ako ne u početnom sastavu onda možda sa klupe.
Šutevi sa distance, slobodni udarci, kazneni udarac, prekid ili Tatar na odbijenu loptu iz gužve.
Mnogo je opcija, bolji smo i pobijediti ćemo.
Ako dobijemo oni neće znati šta će od sebe u narednoj utakmici 8.5. a dole ćemo ih svakako satrat.
Znači večeras je taj trenutak za pokazati raznovrsnost u igri i damu do poda.
Sretno nam.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sto ce ti taj X, stavis samo keca, siguricaAlfredNobel je napisao/la:1X odigrano.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam, nisam baš toliko siguran.zagorski je napisao/la:Sto ce ti taj X, stavis samo keca, siguricaAlfredNobel je napisao/la:1X odigrano.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Treba uradit teren na koševu pa i da klub sve plati bar da kuci deremo sve redom.
You are someone else I am still right here
Ako kiksamo znam na koga cu se izgalamiti zbog baksuziranjaAlfredNobel je napisao/la:Ne znam, nisam baš toliko siguran.zagorski je napisao/la:Sto ce ti taj X, stavis samo keca, siguricaAlfredNobel je napisao/la:1X odigrano.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šuti, promijenio sam, krenuo sam staviti čisti X. 
Nadam se pobjedi, ali fale nam ova dvojica. Bolje i da baksuziram nego da sam preoptimističan pa kurko onda.
Da je dobiti, valjalo bi pravo. Evo i kiše nema, ne bi je trebalo biti ni večeras.
Nadam se pobjedi, ali fale nam ova dvojica. Bolje i da baksuziram nego da sam preoptimističan pa kurko onda.
Da je dobiti, valjalo bi pravo. Evo i kiše nema, ne bi je trebalo biti ni večeras.
-
scudetto89
- Kontakt:
Ma keca sam zategao 1.90 na nas u super ponudi.
Kakav dvoznak, bolji smo tamo smo ih razvalili, danas to trebamo samo ponoviti i pokazati na terenu, neka to ovaj put bude 2-0 i svi sretni !
Kakav dvoznak, bolji smo tamo smo ih razvalili, danas to trebamo samo ponoviti i pokazati na terenu, neka to ovaj put bude 2-0 i svi sretni !
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 14 apr 2019, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Musemić odredio igrače za duel sa Širokim Brijegom: U konkurenciji i Brazilac Cruz
FK Sarajevo i Široki Brijeg igraju posljednju utakmicu 26. kola Premijer lige BiH.
Utakmica počinje u 19:30h na stadionu Asim Ferhatović Hase, a trener Sarajeva Husref Musemić odredio je 18 igrača koji konkurišu za ovaj meč.
Na spisku se nalazi i Brazilac Cruz koji je prije nekoliko dana registrovan čime je stekao pravo nastupa za Bordo klub.
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Dizdarević, Kovačević, Mujakić, Dupovac, Lazić, Šofranac, Kurdić, Hebibović, Cruz, Resić, Crepulja, Šišić, Kapić, Tatar, Halilović, Velkoski, Ahmetović, Handžić.
FK Sarajevo i Široki Brijeg igraju posljednju utakmicu 26. kola Premijer lige BiH.
Utakmica počinje u 19:30h na stadionu Asim Ferhatović Hase, a trener Sarajeva Husref Musemić odredio je 18 igrača koji konkurišu za ovaj meč.
Na spisku se nalazi i Brazilac Cruz koji je prije nekoliko dana registrovan čime je stekao pravo nastupa za Bordo klub.
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača:
Dizdarević, Kovačević, Mujakić, Dupovac, Lazić, Šofranac, Kurdić, Hebibović, Cruz, Resić, Crepulja, Šišić, Kapić, Tatar, Halilović, Velkoski, Ahmetović, Handžić.
JURIŠ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hohoho, Bekića nema, Mustafića nema, Kurdić dobaci do 18 nakon tekme u kupu, Cruz sigurno nije loš čim je odmah u 18 nakon što je dobio pravo nastupa. Tu su četiri štopera, sad ima logike što napisa maloprije @skoroalen da je moguć 343 sa Šofrancem uz Mujaku i Lazića.
Hajmooo momci, jako i borbeno ko u derbiju i pobjeda je naša, i njima fali par igrača, Kožul kartoni, povrede Jurića i Pamića, a kako neko napisa na njihovoj stranici i Perković mi je ostao kod kuće.
Hajmooo momci, jako i borbeno ko u derbiju i pobjeda je naša, i njima fali par igrača, Kožul kartoni, povrede Jurića i Pamića, a kako neko napisa na njihovoj stranici i Perković mi je ostao kod kuće.
FK Sarajevo
.................. .. Kovacevic
Hebibovic... Lazic... Mujakic... Halilovic
................. Crepulja... Kapic
....... Tatar... Velkoski... Cruz
.................. Ahmetovic
Hebibovic... Lazic... Mujakic... Halilovic
................. Crepulja... Kapic
....... Tatar... Velkoski... Cruz
.................. Ahmetovic
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 14 apr 2019, 15:37, ukupno mijenjano 4 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
0 bekova u rosteru
Svi u napad jedan je Hase
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
-----------------Kovačević----------------
-----Lazić------Šofranac---Mujakić-----
------------Kapić----Crepulja------------
--Hebib---------Velkoski--------Tatar---
--------------Ahmetović------------------
Fali mi igrač jedan al nema veze
-----Lazić------Šofranac---Mujakić-----
------------Kapić----Crepulja------------
--Hebib---------Velkoski--------Tatar---
--------------Ahmetović------------------
Fali mi igrač jedan al nema veze
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 apr 2019, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Hebibović Kurdić Crepulja Halilović
Tatar Ahmetović Velkoski
@skoro ima neke provjerene info, garant mu je Husref nešto u rodu. Razotkriven si..
:shisha:
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Tatar Ahmetović Velkoski
@skoro ima neke provjerene info, garant mu je Husref nešto u rodu. Razotkriven si..
Ovaj boldirani mi šalje dojave.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Tatar Ahmetović Velkoski
@skoro ima neke provjerene info, garant mu je Husref nešto u rodu. Razotkriven si..:shisha:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️