-----Lazić------Šofranac---Mujakić-----
------------Kapić----Crepulja------------
--Hebib---------Velkoski--------Tatar---
--------------Ahmetović------------------
Fali mi igrač jedan al nema veze
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovaj boldirani mi šalje dojave.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Hebibović Kurdić Crepulja Halilović
Tatar Ahmetović Velkoski
@skoro ima neke provjerene info, garant mu je Husref nešto u rodu. Razotkriven si..:shisha:
Ako se bude psovalo Kurdiću, znaću ko je.skoroalen je napisao/la:Ovaj boldirani mi šalje dojave.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Tatar Ahmetović Velkoski
@skoro ima neke provjerene info, garant mu je Husref nešto u rodu. Razotkriven si..:shisha:
To je to ,samo Dupe izgleda umjesto Sofre.Dobro to izgleda i kad se branis povuces ovog Kurdica nazad i imas 4 stopera unutra,plus ova dva sa strane ako se stignu vratiti.Nije lose.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Tatar Ahmetović Velkoski
Ma Dupovac je prespor lik, ne znam po čemu on ima prednost u odnosu na Šofranca.miky_hz je napisao/la:To je to ,samo Dupe izgleda umjesto Sofre.Dobro to izgleda i kad se branis povuces ovog Kurdica nazad i imas 4 stopera unutra,plus ova dva sa strane ako se stignu vratiti.Nije lose.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Tatar Ahmetović Velkoski
Ja citam u p.icku materinu da se javimFCUM je napisao/la:Imam dva sjevera dajem besplatno pa ko hoce nek se javi u pm
Konteova 3-5-2 formacija. Sa golmanom, tri stopera, dva wing-backa (Hebib i Tatar recimo), dva jaka vezna (Crepulja i Kurdić da siječe napade), Velkoski/Kapić ispred, Hare/Krste (ako bi Kapić bio prednji vezni) i Ahmo napad. Perverzija.Laznjak je napisao/la:Sta fali krenuti sa 2 spica.
Zasto bolan x kec ko kucaAlfredNobel je napisao/la:1X odigrano.
Mozda i nece ovaj put, ovo im je 1000 prilika ove sezone da se domognu četvrte pozicije, 1000 puta se ponadali i 1000 puta prokockaše situaciju.Denchi je napisao/la:Oj slobode debila zivot te ****, gube vec...a napalit ce se protiv nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.