Ako se bude psovalo Kurdiću, znaću ko je.skoroalen je napisao/la:Ovaj boldirani mi šalje dojave.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Hebibović Kurdić Crepulja Halilović
Tatar Ahmetović Velkoski
@skoro ima neke provjerene info, garant mu je Husref nešto u rodu. Razotkriven si..:shisha:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
To je to ,samo Dupe izgleda umjesto Sofre.Dobro to izgleda i kad se branis povuces ovog Kurdica nazad i imas 4 stopera unutra,plus ova dva sa strane ako se stignu vratiti.Nije lose.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Tatar Ahmetović Velkoski
@skoro ima neke provjerene info, garant mu je Husref nešto u rodu. Razotkriven si..:shisha:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Daleko bolja opcija je Kapić umjesto Kurdića. Kapić je na derbiju, u onih pola sata igre, bio preodličan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Dupovac je prespor lik, ne znam po čemu on ima prednost u odnosu na Šofranca.miky_hz je napisao/la:To je to ,samo Dupe izgleda umjesto Sofre.Dobro to izgleda i kad se branis povuces ovog Kurdica nazad i imas 4 stopera unutra,plus ova dva sa strane ako se stignu vratiti.Nije lose.AlfredNobel je napisao/la:Auuu kako bi legla 3-4-3, baš bi bila dobra promjena.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Tatar Ahmetović Velkoski
@BordoSarajevo
Mora Kurdić jer je on izraziti defanzivni vezni i prava 'krampa', kako ih ja zovem zbog uloge na terenu. Kapić je prednji vezni, zato bi bilo bolje krenuti s Numanom. Mada, nemam ništa protiv ni da Kapić počne.
Ja citam u p.icku materinu da se javimFCUM je napisao/la:Imam dva sjevera dajem besplatno pa ko hoce nek se javi u pm
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Strah me nešto tekme, bilo me još samo jednom strah i to kad nam je Tuzla city dolazila, i tad je bilo 2:0 za nas, nek bude i večeras 
FK Sarajevo
Sta fali krenuti sa 2 spica.
3-2-3-2
3-2-3-2
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Konteova 3-5-2 formacija. Sa golmanom, tri stopera, dva wing-backa (Hebib i Tatar recimo), dva jaka vezna (Crepulja i Kurdić da siječe napade), Velkoski/Kapić ispred, Hare/Krste (ako bi Kapić bio prednji vezni) i Ahmo napad. Perverzija.Laznjak je napisao/la:Sta fali krenuti sa 2 spica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ko želi da ubije malo vremena do utakmice ima stream za SFK
- AlfredNobel
- Kontakt:
I meni je formacija s dva napadača najbolja, taman da ih Merso i Hare razvuku k'o jufku.
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Hebib Kurdić Crepulja Halilović
Kapić
Handžić Ahmetović
skoro uvrstio Kurdića, puhni israfileeeee
Kovačević
Šofranac Lazić Mujakić
Hebib Kurdić Crepulja Halilović
Kapić
Handžić Ahmetović
skoro uvrstio Kurdića, puhni israfileeeee
Almir Bekic nije medju 18 
Kovačević
Hebibović-Dupovac-Mujakić-Halilović
Lazić-Crepulja
Tatar-Kapić-Velkoski
Ahmetović
Klupa:dizdarević, šofranac, Kurdić, resić, cruz, šišić, handžić
Ja bih ovako veceras, formacija koja se lahko moze rotirati, mogu igraci u toku utakmice mjenjati raznorazne pozicije i uloge, a osnova je ova nasa standardna 4 2 3 1
Slabo da se moglo uvjezbati za krstko vrijeme neke nove formacije gdje nasi igraci nemaju iskustvo igranja tih uloga. A prebitna je utakmica za neko eksperimentisanje
Hebibović-Dupovac-Mujakić-Halilović
Lazić-Crepulja
Tatar-Kapić-Velkoski
Ahmetović
Klupa:dizdarević, šofranac, Kurdić, resić, cruz, šišić, handžić
Ja bih ovako veceras, formacija koja se lahko moze rotirati, mogu igraci u toku utakmice mjenjati raznorazne pozicije i uloge, a osnova je ova nasa standardna 4 2 3 1
Slabo da se moglo uvjezbati za krstko vrijeme neke nove formacije gdje nasi igraci nemaju iskustvo igranja tih uloga. A prebitna je utakmica za neko eksperimentisanje
JURIŠ
- robertkosar
- Kontakt:
Zasto bolan x kec ko kucaAlfredNobel je napisao/la:1X odigrano.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Oj slobode debila zivot te ****, gube vec...a napalit ce se protiv nas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ide cruz unutra.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mozda i nece ovaj put, ovo im je 1000 prilika ove sezone da se domognu četvrte pozicije, 1000 puta se ponadali i 1000 puta prokockaše situaciju.Denchi je napisao/la:Oj slobode debila zivot te ****, gube vec...a napalit ce se protiv nas...
FK Sarajevo
Znaci svih 5 stopera, 3 desna I 3 lijeva krila, 2 vezna I 3 napadaca
Bas me interesuje hoce li nesto novo probati?
Dizdarević, Kovačević, Mujakić, Dupovac, Lazić, Šofranac, Kurdić, Hebibović, Cruz, Resić, Crepulja, Šišić, Kapić, Tatar, Halilović, Velkoski, Ahmetović, Handžić.
Ocekujem standardno
Kovacevic
Hebib,lazic,mujakic,halil
Crepulja,kapic
Sisic,krste,tatar
Ahmet
A opet vodit 3 stopera da sjede na klupi mi nema smisla pa ni za husa, al eto ...
Bas me interesuje hoce li nesto novo probati?
Dizdarević, Kovačević, Mujakić, Dupovac, Lazić, Šofranac, Kurdić, Hebibović, Cruz, Resić, Crepulja, Šišić, Kapić, Tatar, Halilović, Velkoski, Ahmetović, Handžić.
Ocekujem standardno
Kovacevic
Hebib,lazic,mujakic,halil
Crepulja,kapic
Sisic,krste,tatar
Ahmet
A opet vodit 3 stopera da sjede na klupi mi nema smisla pa ni za husa, al eto ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemogu licence ni dobit. Ni oni ni Celik.Od ovih sto se ganjaju samo Radnik cist.BordoSarajevo je napisao/la:Mozda i nece ovaj put, ovo im je 1000 prilika ove sezone da se domognu četvrte pozicije, 1000 puta se ponadali i 1000 puta prokockaše situaciju.Denchi je napisao/la:Oj slobode debila zivot te ****, gube vec...a napalit ce se protiv nas...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nece niko u evropu hahaha
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ovdje odmah ostaviti nas, lazne i listicu za evropu ovo ostalo ne moze svakako da se ne ganjaju bezveze
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"