FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 apr 2019, 19:25

Ali vrata na biletarnicama morate otići vidjeti. Vrh za 25 KM nabavljeno :tokralju: :urnebes: :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 apr 2019, 19:34

Mozda je ba privremeno.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 apr 2019, 19:37

Trica od goska znaci jos ne vjerujem :urnebes: :facepalm:
Koji diletanti koji cirkus koje ublehe

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 14 apr 2019, 19:37

sviunapad1010 je napisao/la:
mirza24 je napisao/la:Nalicu i pomocnicima noga . Nalic i nema ugovora sa Slobodom i neka traze trenera kao ovaj sto je bio u Mladosti DK Zildzovic i da se potpise ugovor sa klubom a ne ko sad
Zasto tebe nervira samo Nalic u cijeloj priči? Imas neki lični problem s njim?
Druze imamo mi do toga problema milion. Nalic je svijetla tačka u ovome svemu.
NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalce

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2019, 19:38

sviunapad1010 je napisao/la:Ali vrata na biletarnicama morate otići vidjeti. Vrh za 25 KM nabavljeno :tokralju: :urnebes: :rol:
Ma vidio sam i nisam mogao da vjerujem. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 apr 2019, 19:38

A na wc na zapadu idu zato top plastična od yavuza 48 KM hahaha.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 apr 2019, 19:40

Koje ublehel

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 apr 2019, 19:42

mirza24 je napisao/la:
mirza24 je napisao/la:Nalicu i pomocnicima noga . Nalic i nema ugovora sa Slobodom i neka traze trenera kao ovaj sto je bio u Mladosti DK Zildzovic i da se potpise ugovor sa klubom a ne ko sad
NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalce
Imamo trenutno 2.5 profesionalca u timu Perica, Ignjatovic i Said (1/2) :rol:
Kakvi su igrači takva je i igra.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 apr 2019, 19:58

Dali smo 4 gola u 2 kola, nebitno koliko smo primili. Čemu negativa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 apr 2019, 20:01

mirza24 je napisao/la:
Pa ne vodi ni sad profesionalce.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 14 apr 2019, 20:15

Druze imamo mi do toga problema milion. Nalic je svijetla tačka u ovome svemu.[/quote]
NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalce[/quote]

Pa ne vodi ni sad profesionalce.[/quote]
Kada smo igrali na Grbavici nerijeseno taj Nalic izjavljivao da imamo prave profesionalce . Milenko je odlicno spremio ekipu a ovaj Nalic unistio u zimskoj pauzi ako meni nevjerujes pitaj malo igrace nase

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 14 apr 2019, 20:46

Je li prosao ovaj mirza antibot pitanja? De rijesite to da znamo je li troll ili nije
Jedan grad, jedna ljubav!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 apr 2019, 21:42

Definitivno veselija atmosfera na forumu nego što bi bila da smo dobili danas. Predvodi ovaj sto je bio poltron u skupstini a sad bi nekoga kritikovao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 14 apr 2019, 22:07

Ne znam sto se prozivaju ljudi ovdje....
Je li to nama fino....redamo pobjede umjesto poraza....
Omladinski kontrolise klub umjesto da imamo klub u klubu....Stadion sija ili sta....yebu nas Goskovi Mladosti Krupe.....
Sta i koga vi branite jer niko ne pljuje klub nego ljude u klubu (igraci uprava)....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 apr 2019, 22:17

Zamisljam kakva je psihicka priprema utakmice bila kad nam druga najnefikasnija ekipa metne 3 komada.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 apr 2019, 22:37

Vjerovatno losa
tuzlanska Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 14 apr 2019, 22:53

Cijela ova liga je u 5 deka i svi se isto ponasaju. Evo sada navijaci Sarajeva, prije 2 mjeseca su dominirali ligom, dizali su ih u nebo, plasman u Evropa ligu i slicne gluposti, evo sad mjesec dana losi rezultati i odmah linc i psovanje svega i svacega. Celik isto, odigrali dobro 3-4 utakmice i vec ih u Evropi vide, najbolji poslije Sarajeva bla bla i onda blamaza i psovanje svega i svacega, Zeljo ista prica, a i mi. Kad smo vezali na kraju prvog dijela 2-3 pobjede ma nema ba lagano 3. mjesto, izdominiracemo, presing, Nala, ovo ono, a eto 3-4 lose utakmice i odmah se prica o gasenju kluba. Sto svi trebamo skontati jeste da su ovo amateri, da ovdje nema fudbalera, ovo su amateri koji imaju nevjerovatne oscilacije u svemu i da ne znas kako ce igrati 2 razlicita dana.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 apr 2019, 23:02

bhpremierliga12 je napisao/la:Cijela ova liga je u 5 deka i svi se isto ponasaju. Evo sada navijaci Sarajeva, prije 2 mjeseca su dominirali ligom, dizali su ih u nebo, plasman u Evropa ligu i slicne gluposti, evo sad mjesec dana losi rezultati i odmah linc i psovanje svega i svacega. Celik isto, odigrali dobro 3-4 utakmice i vec ih u Evropi vide, najbolji poslije Sarajeva bla bla i onda blamaza i psovanje svega i svacega, Zeljo ista prica, a i mi. Kad smo vezali na kraju prvog dijela 2-3 pobjede ma nema ba lagano 3. mjesto, izdominiracemo, presing, Nala, ovo ono, a eto 3-4 lose utakmice i odmah se prica o gasenju kluba. Sto svi trebamo skontati jeste da su ovo amateri, da ovdje nema fudbalera, ovo su amateri koji imaju nevjerovatne oscilacije u svemu i da ne znas kako ce igrati 2 razlicita dana.
:thumbup:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 apr 2019, 23:04

Imam osjecaj da ce Said biti motivisan protiv pitara, ne vidim nacin kako ga moze zaustaviti po navijacima Sarajeva njihov najgori igrac Hebibovic.. Jel imamo kakve sanse za licencu sto se tice Evrope ? Ili ce opet 9-ti u Evropu zbog licence
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 apr 2019, 23:07

Ekipa tuzlanske Slobode danas je u okviru 26. kola BH Telecom Premijer lige BiH poražena od GOŠK-a rezultatom 3:2.

Susret u Gabeli obilježio je incident na poluvremenu utakmice. Naime, kako saznaje portal “****”, čelnici GOŠK-a na poluvremenu utakmice verbalno su, a potom i fizički napali igrače Slobode, a najviše napadima je bio izložen Said Husejinović, na kojeg je nasrnuo Lujo Ilić, alfa i omega GOŠk-a.

Nakon završetka utakmice, igrači Slobode neko vrijeme proveli su na terenu iz “sigurnosnih” razloga na inicijativu sudije i delegata.

I klupa Slobode tokom utakmice bila je izložena napadima domaće publike. Scene iz Gabele svakako ne priliče najvećem rangu bosanskohercegovačkog fudbala. No, kako GOŠK-u gori pod nogama i svaki bod im je bitan u borbi za opstanak, za očekivati je da će i ostale ekipe koje dolaze u Gabelu do kraja sezone biti neprijateljski tretirane.

Kada je u pitanju sama utakmica, Sloboda je bila konkretnija ekipa na terenu, ali su u konačnici ostali bez bodova. Iako golovi govore da je meč u Gabeli bio veoma sadržajan, obilježila ga je slaba organizacija meča i napad na gostujuće fudbalere. U Slobodi zamjeruju sudiji i na nedosuđenom penalu u prvom poluvremenu…

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []