FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nalicu i pomocnicima noga . Nalic i nema ugovora sa Slobodom i neka traze trenera kao ovaj sto je bio u Mladosti DK Zildzovic i da se potpise ugovor sa klubom a ne ko sad
-
- Kontakt:
Zasto tebe nervira samo Nalic u cijeloj priči? Imas neki lični problem s njim?mirza24 je napisao/la:Nalicu i pomocnicima noga . Nalic i nema ugovora sa Slobodom i neka traze trenera kao ovaj sto je bio u Mladosti DK Zildzovic i da se potpise ugovor sa klubom a ne ko sad
Druze imamo mi do toga problema milion. Nalic je svijetla tačka u ovome svemu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ali vrata na biletarnicama morate otići vidjeti. Vrh za 25 KM nabavljeno

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Mozda je ba privremeno.
-
- Kontakt:
Trica od goska znaci jos ne vjerujem
Koji diletanti koji cirkus koje ublehe

Koji diletanti koji cirkus koje ublehe
NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalcesviunapad1010 je napisao/la:Zasto tebe nervira samo Nalic u cijeloj priči? Imas neki lični problem s njim?mirza24 je napisao/la:Nalicu i pomocnicima noga . Nalic i nema ugovora sa Slobodom i neka traze trenera kao ovaj sto je bio u Mladosti DK Zildzovic i da se potpise ugovor sa klubom a ne ko sad
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma vidio sam i nisam mogao da vjerujem.sviunapad1010 je napisao/la:Ali vrata na biletarnicama morate otići vidjeti. Vrh za 25 KM nabavljeno![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
A na wc na zapadu idu zato top plastična od yavuza 48 KM hahaha.
-
- Kontakt:
Koje ublehel
-
- Kontakt:
Imamo trenutno 2.5 profesionalca u timu Perica, Ignjatovic i Said (1/2)mirza24 je napisao/la:NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalcesviunapad1010 je napisao/la:Zasto tebe nervira samo Nalic u cijeloj priči? Imas neki lični problem s njim?mirza24 je napisao/la:Nalicu i pomocnicima noga . Nalic i nema ugovora sa Slobodom i neka traze trenera kao ovaj sto je bio u Mladosti DK Zildzovic i da se potpise ugovor sa klubom a ne ko sad

Kakvi su igrači takva je i igra.
Dali smo 4 gola u 2 kola, nebitno koliko smo primili. Čemu negativa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa ne vodi ni sad profesionalce.mirza24 je napisao/la:NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalcesviunapad1010 je napisao/la:Zasto tebe nervira samo Nalic u cijeloj priči? Imas neki lični problem s njim?mirza24 je napisao/la:Nalicu i pomocnicima noga . Nalic i nema ugovora sa Slobodom i neka traze trenera kao ovaj sto je bio u Mladosti DK Zildzovic i da se potpise ugovor sa klubom a ne ko sad
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Druze imamo mi do toga problema milion. Nalic je svijetla tačka u ovome svemu.[/quote]
NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalce[/quote]
Pa ne vodi ni sad profesionalce.[/quote]
Kada smo igrali na Grbavici nerijeseno taj Nalic izjavljivao da imamo prave profesionalce . Milenko je odlicno spremio ekipu a ovaj Nalic unistio u zimskoj pauzi ako meni nevjerujes pitaj malo igrace nase
NISTA LICNO PROTIV NALICA ALI PROTIV NAJLOSIJEG FUDBALA STO SAM VIDIO DA SLOBODA IGRA IKADA A GLEDAM SLOBODU 30 GODINA . Vidi se da je trener za OP i da nikada nije vodio seniore profesionalce[/quote]
Pa ne vodi ni sad profesionalce.[/quote]
Kada smo igrali na Grbavici nerijeseno taj Nalic izjavljivao da imamo prave profesionalce . Milenko je odlicno spremio ekipu a ovaj Nalic unistio u zimskoj pauzi ako meni nevjerujes pitaj malo igrace nase
Je li prosao ovaj mirza antibot pitanja? De rijesite to da znamo je li troll ili nije
Jedan grad, jedna ljubav!
Definitivno veselija atmosfera na forumu nego što bi bila da smo dobili danas. Predvodi ovaj sto je bio poltron u skupstini a sad bi nekoga kritikovao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne znam sto se prozivaju ljudi ovdje....
Je li to nama fino....redamo pobjede umjesto poraza....
Omladinski kontrolise klub umjesto da imamo klub u klubu....Stadion sija ili sta....yebu nas Goskovi Mladosti Krupe.....
Sta i koga vi branite jer niko ne pljuje klub nego ljude u klubu (igraci uprava)....
Je li to nama fino....redamo pobjede umjesto poraza....
Omladinski kontrolise klub umjesto da imamo klub u klubu....Stadion sija ili sta....yebu nas Goskovi Mladosti Krupe.....
Sta i koga vi branite jer niko ne pljuje klub nego ljude u klubu (igraci uprava)....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Zamisljam kakva je psihicka priprema utakmice bila kad nam druga najnefikasnija ekipa metne 3 komada.
tuzlanska Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Cijela ova liga je u 5 deka i svi se isto ponasaju. Evo sada navijaci Sarajeva, prije 2 mjeseca su dominirali ligom, dizali su ih u nebo, plasman u Evropa ligu i slicne gluposti, evo sad mjesec dana losi rezultati i odmah linc i psovanje svega i svacega. Celik isto, odigrali dobro 3-4 utakmice i vec ih u Evropi vide, najbolji poslije Sarajeva bla bla i onda blamaza i psovanje svega i svacega, Zeljo ista prica, a i mi. Kad smo vezali na kraju prvog dijela 2-3 pobjede ma nema ba lagano 3. mjesto, izdominiracemo, presing, Nala, ovo ono, a eto 3-4 lose utakmice i odmah se prica o gasenju kluba. Sto svi trebamo skontati jeste da su ovo amateri, da ovdje nema fudbalera, ovo su amateri koji imaju nevjerovatne oscilacije u svemu i da ne znas kako ce igrati 2 razlicita dana.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
bhpremierliga12 je napisao/la:Cijela ova liga je u 5 deka i svi se isto ponasaju. Evo sada navijaci Sarajeva, prije 2 mjeseca su dominirali ligom, dizali su ih u nebo, plasman u Evropa ligu i slicne gluposti, evo sad mjesec dana losi rezultati i odmah linc i psovanje svega i svacega. Celik isto, odigrali dobro 3-4 utakmice i vec ih u Evropi vide, najbolji poslije Sarajeva bla bla i onda blamaza i psovanje svega i svacega, Zeljo ista prica, a i mi. Kad smo vezali na kraju prvog dijela 2-3 pobjede ma nema ba lagano 3. mjesto, izdominiracemo, presing, Nala, ovo ono, a eto 3-4 lose utakmice i odmah se prica o gasenju kluba. Sto svi trebamo skontati jeste da su ovo amateri, da ovdje nema fudbalera, ovo su amateri koji imaju nevjerovatne oscilacije u svemu i da ne znas kako ce igrati 2 razlicita dana.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.