Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:07

Evolve je napisao/la:Premiranje nije zabranjeno koliko ja znam, samo nemoj te vi Slobodi, tj opekli su se jednom, nece vise mislim :D
Ma, stvarno je vise sramota,jedino vi posteni,cak mislim da ste i rodjeni sa odstranjenim smislom za necasne rabote,jednostavno ne znate mutiti...Ovi se sad na sve nacine navalili da vas opet prevare i tek sad razumijem tu ugroženost koju osjecate i ja se suosjecam s vama... :kafa:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 apr 2019, 19:14

Vanja8 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Premiranje nije zabranjeno koliko ja znam, samo nemoj te vi Slobodi, tj opekli su se jednom, nece vise mislim :D
Ma, stvarno je vise sramota,jedino vi posteni,cak mislim da ste i rodjeni sa odstranjenim smislom za necasne rabote,jednostavno ne znate mutiti...Ovi se sad na sve nacine navalili da vas opet prevare i tek sad razumijem tu ugroženost koju osjecate i ja se suosjecam s vama... :kafa:
mene bi bilo sramota ovo napisat nakon odgledanih zadnjih par utakmica sarajeva

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:17

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
mene bi bilo sramota ovo napisat nakon odgledanih zadnjih par utakmica sarajeva
Ma sramim se i ja,ali eto napisah kao apel podrske,isto kao sto me bilo sramota i onda za onaj penal protiv Radnika,kako nije iskljucio onog mesara iz Bijeljine...Molim vas oprostite za sve nepravednosti prema vama... :pray:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 apr 2019, 19:19

penal u bijeljini cist . penal protiv sarajeva jesenas smijesan . kolo srece se okrece

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 apr 2019, 19:20

Premije za utakNicu će biti dogovorene preko modernog telefona na kojem se sms poruke mogu sačuvati, pazite se
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 19 apr 2019, 19:21

Vanja8 je napisao/la:
Kakve nacine, neznam o cemu pricas, sutra Široki ide sa 110% na teren, a te izakulisne radnje me ne zanimaju. Uvijek se moze izgubit, u ovoj ligi pogotovo, samo nemoj te krivce trazit nigdje nego u svojim redovima za trenutno stanje na tablici. Mislim na kraju krajeva jos je sve u vasim nogama..
NK Široki Brijeg

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:23

Evolve je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Kakve nacine, neznam o cemu pricas, sutra Široki ide sa 110% na teren, a te izakulisne radnje me ne zanimaju. Uvijek se moze izgubit, u ovoj ligi pogotovo, samo nemoj te krivce trazit nigdje nego u svojim redovima za trenutno stanje na tablici. Mislim na kraju krajeva jos je sve u vasim nogama..
Pa maloprije nisi tako pisao,ali ja sam rekao istinu,žao mi je koliko svi rade protiv vas,tacno stresove od toga dobijam... :wtf:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 19 apr 2019, 19:25

Pa sta sam napisao, to sto sam punca spomenuo? Niste nista zgrijesili stim, samo sto niste pare dali :D
NK Široki Brijeg

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:28

Evolve je napisao/la:Pa sta sam napisao, to sto sam punca spomenuo? Niste nista zgrijesili stim, samo sto niste pare dali :D
A sta ces,eto vidis koliko ste vi uvijek nevini,po svom primjeru...
Mi nismo dali,ali u Radniku jesu primili,kod vas bolja brza posta... :kafa:

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 19 apr 2019, 19:29

Opusti se decko niko vam ne brani da spremite pare ekipama protiv kojih igramo.

Al zanimljivo je to sve je bilo gotovo nisu se obazirali na nas retardirani ovakvi onakvi,a onda propuste nas dobit,promase penal i sad odjednom udar na nas i izmisljanja scenarija da se ograde i da imaju pricu ako ne uzmu titulu.

Isto da smo mi prosle sezone poslje plus 10 prokockali titulu ko bi nam bio kriv,naravno niko nego mi sami ko nam je kriv sto nemozes dobit 2-3-4 utakmice zaredom.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 19:33

GradKamena2 je napisao/la:Opusti se decko niko vam ne brani da spremite pare ekipama protiv kojih igramo.

Al zanimljivo je to sve je bilo gotovo nisu se obazirali na nas retardirani ovakvi onakvi,a onda propuste nas dobit,promase penal i sad odjednom udar na nas i izmisljanja scenarija da se ograde i da imaju pricu ako ne uzmu titulu.

Isto da smo mi prosle sezone poslje plus 10 prokockali titulu ko bi nam bio kriv,naravno niko nego mi sami ko nam je kriv sto nemozes dobit 2-3-4 utakmice zaredom.
Ma ja samo kažem da Tuzlaci zapnu,da ne budete opet osteceni,kao i svih ovih godina... :kafa:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 apr 2019, 20:30

Jel ovo vec pocelo revanje iz sehera? Cuje se nesto jako, ne znam jesu li oni ili velikani preko rijeke
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 21:04

Rigoletto je napisao/la:Jel ovo vec pocelo revanje iz sehera? Cuje se nesto jako, ne znam jesu li oni ili velikani preko rijeke
E sad se cuje rikanje ovog sa tvog avatara...Vjerovatno si identifikovao sa njim... :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 apr 2019, 21:19

Rigoletto je napisao/la:Jel ovo vec pocelo revanje iz sehera? Cuje se nesto jako, ne znam jesu li oni ili velikani preko rijeke
Nemoj nas petljat u ova premiranja
Zna se ko se bavi time

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 21:23

svrakino1921 je napisao/la:
Nemoj nas petljat u ova premiranja
Zna se ko se bavi time
Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka... :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 apr 2019, 21:37

Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka... :kafa:[/quote]
To si u pravu
DOKAZANO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 21:43

svrakino1921 je napisao/la:Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka... :kafa:
To si u pravu
DOKAZANO[/quote]
Znaci i Željo ko Bosanski katolici,stalno ugrožen i rade protiv njih...Ccc... :kafa:

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 19 apr 2019, 21:57

GradKamena2 je napisao/la:Tuzlaci tvrdi ste pregovaraci fina cifra ako dobijete :D
Sretno sutra !

A tek ovo sto ce nasi dobit sutra, di jos kvota 2.85... piff

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 apr 2019, 21:58

Vanja8 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka... :kafa:
To si u pravu
DOKAZANO
Znaci i Željo ko Bosanski katolici,stalno ugrožen i rade protiv njih...Ccc... :kafa:[/quote]
Hajd ga znaj
Al je sigurno da imamo nekretnine

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2019, 22:01

svrakino1921 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
To si u pravu
DOKAZANO
Znaci i Željo ko Bosanski katolici,stalno ugrožen i rade protiv njih...Ccc... :kafa:
Hajd ga znaj
Al je sigurno da imamo nekretnine[/quote]
Ma imam i ja neke zemlje ,ali ugusi me ovaj hipotekarni kredit...A porez ja moram platiti,vi ne morate,u vas 7 milki duga,ali nema veze,bitno je da imate nekretnine... :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []