Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel ovo vec pocelo revanje iz sehera? Cuje se nesto jako, ne znam jesu li oni ili velikani preko rijeke
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
E sad se cuje rikanje ovog sa tvog avatara...Vjerovatno si identifikovao sa njim...Rigoletto je napisao/la:Jel ovo vec pocelo revanje iz sehera? Cuje se nesto jako, ne znam jesu li oni ili velikani preko rijeke
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj nas petljat u ova premiranjaRigoletto je napisao/la:Jel ovo vec pocelo revanje iz sehera? Cuje se nesto jako, ne znam jesu li oni ili velikani preko rijeke
Zna se ko se bavi time
Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka...svrakino1921 je napisao/la:Nemoj nas petljat u ova premiranjaRigoletto je napisao/la:Jel ovo vec pocelo revanje iz sehera? Cuje se nesto jako, ne znam jesu li oni ili velikani preko rijeke
Zna se ko se bavi time
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka...
[/quote]
To si u pravu
DOKAZANO
To si u pravu
DOKAZANO
To si u pravusvrakino1921 je napisao/la:Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka...
DOKAZANO[/quote]
Znaci i Željo ko Bosanski katolici,stalno ugrožen i rade protiv njih...Ccc...
GradKamena2 je napisao/la:Tuzlaci tvrdi ste pregovaraci fina cifra ako dobijete
Sretno sutra !
A tek ovo sto ce nasi dobit sutra, di jos kvota 2.85... piff
- svrakino1921
- Kontakt:
Znaci i Željo ko Bosanski katolici,stalno ugrožen i rade protiv njih...Ccc...Vanja8 je napisao/la:To si u pravusvrakino1921 je napisao/la:Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka...
DOKAZANO
Hajd ga znaj
Al je sigurno da imamo nekretnine
Hajd ga znajsvrakino1921 je napisao/la:Znaci i Željo ko Bosanski katolici,stalno ugrožen i rade protiv njih...Ccc...Vanja8 je napisao/la:To si u pravusvrakino1921 je napisao/la:Tako je Svrakindolac,Željo se nikada time nije bavio ,samo Nk Tresnjevka...
DOKAZANO
Al je sigurno da imamo nekretnine[/quote]
Ma imam i ja neke zemlje ,ali ugusi me ovaj hipotekarni kredit...A porez ja moram platiti,vi ne morate,u vas 7 milki duga,ali nema veze,bitno je da imate nekretnine...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma imam i ja neke zemlje ,ali ugusi me ovaj hipotekarni kredit...A porez ja moram platiti,vi ne morate,u vas 7 milki duga,ali nema veze,bitno je da imate nekretnine...
[/quote]
U pravo to
Nekretnine su cudo
U pravo to
Nekretnine su cudo
U pravo tosvrakino1921 je napisao/la:Ma imam i ja neke zemlje ,ali ugusi me ovaj hipotekarni kredit...A porez ja moram platiti,vi ne morate,u vas 7 milki duga,ali nema veze,bitno je da imate nekretnine...
Nekretnine su cudo[/quote]
Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
- svrakino1921
- Kontakt:
Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
[/quote]
Tako je

Tako je
Tako jesvrakino1921 je napisao/la:Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
Je li ba Svrakindolac,je li ovo istina,poceo bojkot Amawa,kažu Veca,Bogi,Veselinovic i Zecetina mladja...
Da mu ovo Oda ne vraca uslugu...
- svrakino1921
- Kontakt:
Je li ba Svrakindolac,je li ovo istina,poceo bojkot Amawa,kažu Veca,Bogi,Veselinovic i Zecetina mladja...Vanja8 je napisao/la:Tako jesvrakino1921 je napisao/la:Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
![]()
Da mu ovo Oda ne vraca uslugu...
Hajd ga znaj
Ja koliko sam s kontao sve trenere su dosad bojkotovali
Hajd da oni znaju ....
Uglavnom nije ni njima lako ....
Hajd ga znajsvrakino1921 je napisao/la:Je li ba Svrakindolac,je li ovo istina,poceo bojkot Amawa,kažu Veca,Bogi,Veselinovic i Zecetina mladja...Vanja8 je napisao/la:Tako jesvrakino1921 je napisao/la:Jos ,ako nisu pod hipotekom,ma pravo cudo...
![]()
Da mu ovo Oda ne vraca uslugu...![]()
![]()
Ja koliko sam s kontao sve trenere su dosad bojkotovali
Hajd da oni znaju ....
Uglavnom nije ni njima lako ....
Boga mi ja tako cuh danas...Nije zjebancija,pitam ima li istine tu...
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
evo 'hdz kladionice ' nude skoro 3 kvotu na zrinjski . kako je ocigledno da ce nam siroki pustit stavite svi place na nas , uzmite pare i sjebite kladare !
Nikad lakse do brze love, sve im covjek dadne i oni opet drvlje i kamenje po namaFaustinoAsprilla je napisao/la:evo 'hdz kladionice ' nude skoro 3 kvotu na zrinjski . kako je ocigledno da ce nam siroki pustit stavite svi place na nas , uzmite pare i sjebite kladare !
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Al' stvarno je tuga ovaj kvalitet prenosa, pa yebote oči suze od gledanja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ultrasi zapale autobus fukarama ( samo sreća pa nije bilo mrtvih ) a ovi sad skandiraju svinjski... I onda kaže zašto ih niko iz Sarajeva ne voli.... Fuj...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.