FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 19 apr 2019, 17:42

Kamuflazn je napisao/la:Mozda trenira da se vrati u trenazni proces. Priupitaj ga jel se oporavio od povrede.
Moguce,ja nisam rekao da je spreman.I ja se nadam da trenira zbog trenaznog procesa..
Smijesno mi je malo da pored ljudi u klubu koji su placeni za to momak placa privatnog trenera koji radi sa njim u jeku sezone.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SveOveGodine
Kontakt:

Post Postao/la SveOveGodine » 19 apr 2019, 17:44

Vanja8 je napisao/la:Hoce li ko prognozirati rezultat sutra... ???
Ako budemo igrali sa 4 nasa akademca, pobjeda od 3 razlike. A ako husref izvede svojih standardnih 11 sa izmisljenim pozicijama 0-0 ili inshallah 0-1

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 apr 2019, 17:45

mma_hz je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Mozda trenira da se vrati u trenazni proces. Priupitaj ga jel se oporavio od povrede.
Moguce,ja nisam rekao da je spreman.I ja se nadam da trenira zbog trenaznog procesa..
Smijesno mi je malo da pored ljudi u klubu koji su placeni za to momak placa privatnog trenera koji radi sa njim u jeku sezone.
To nije smijesno vec pohvalno. I ronaldo ima svog privatnog trenera, ocigledno da momak voli da trenira i mimo treninga.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 apr 2019, 17:47

Samo izgleda dzaba mu to sve :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 19 apr 2019, 18:16

Maloprije sretnem Crnickog sa stakama, kaze napukli mu ligamenti :shock:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 apr 2019, 18:18

0:2
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 apr 2019, 18:28

SveOveGodine je napisao/la:Znaci nije do nas. Krivi su drugi jer zapinju.
Mislio sam da ce uci normalno opusteno u utakmicu bez prevelikog naboja kao sto je dp sad bio slucaj, jer su izgubili sanse za Evropu a ispasti ne mogu. Nisam rekao niti ocekivao da ce nam pustit tekmu.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 apr 2019, 18:53

Kamuflazn je napisao/la:Ko je doveo cimirota u Sarajevo? Kovacevica? Huseinbasica? Travancica? Ko je imao u sredinu na najjaci zeljeznicmar u historiji Radovac, kovacevic, cimirot? Ko je dao handzicu sansu, muharemovicu, plakalu, alaimu? Golobradim mladicima?
To si ti sanjao, Husref nikad nije davao sansu mladim igracima, cuj da izadje na derbi sa tom sredom, ma nema sanse :o
Denchi je napisao/la:Mnogo volis da izvrces stvari , jednu tekma radovca na krilu iz nuzde kad je usput I dao gol, ne cini ga krilom...
Ali znas ti to, nego malo spinujes malo krivis fakte...
Kakva sljepost pored ociju
Feb 28, 2015 Zvijezda 0:3 Sarajevo, Radovac klupa, Berberovic i Dino dva zadnja vezna, hajde na onom terenu sasvim logicno..
Mar 11, 2015 Sarajevo 1:2 Borac, ovdje igraju Cimirot i Radovac, Dine nema
Mar 14, 2015 Sarajevo 0:0 Borac nema Radovca ni Dine, Cimirot usao u drugom...
Mar 18, 2015 Borac 0:1 Sarajevo kup, Cimirot i Dino veza...
Mar 21, 2015 Velez 2:0 Sarajevo Cimirot, Dino veza, radovac usao umjesto Cimirota...
Apr 4, 2015 FK Sarajevo 4:0 Mladost veza Cimirot i Dino, krilo radovac
Apr 8, 2015 Drina 0:0 Sarajevo Veza Cimirot i Dino, krilo radovac, Krle u Splitu...
Apr 13, 2015 Travnik 0:2 Sarajevo veza Cimirot i Dino, krilo radovac
Apr 17, 2015 Sarajevo 1:1 Celik veza naravno Cimirot i Dino, krilo naravno radovac
I tu je kraj Kodri bio, nismo docekali da vidimo jel istina ona mahalska, da bi napali Olimpik sa Dinom i Radovcem preko krila; ili ti lijevi i desni vezni...tu bi se igraci Olimpika sjebali toliko da bi nam i pustili utakmicu :mrgreen:

:wave: :wave: :wave:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 19 apr 2019, 19:47

1:4.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 apr 2019, 19:56

0-2
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 19 apr 2019, 19:58

Neka pobijedimo sutra 0:1 ja sam prezadovoljan.
Bitno je samo imati kontinuitet pobjeda, pa nebitno kojim rezultatom.
Kako bi dobro došao onaj Čalin niz od 8-9 pobjeda sada! :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 apr 2019, 20:11

dagerHZ je napisao/la:Maloprije sretnem Crnickog sa stakama, kaze napukli mu ligamenti :shock:
Jučer se povrijedio na treningu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 apr 2019, 20:23

Ubi nervoza pred sutrašnju utakmicu.Valja sutra i onu gamad na Pecari ispratiti, mnogi pišu po fb da je pobjeda Zrinjskog završena stvar.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 apr 2019, 20:25

fks74 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Filipovic kao da je siguran, da ce dobiti u Sirokom. Cuj mi imamo tesku utakmicu a oni nemaju. Smrdi mi to na poklon bodove, za praznik njihov. :shock: :shock:
Da, i?
Sta, i ? J.bes fudbal takav. :puke:
Ma ja ba, svi su protiv nas. Manite se te price, ovi zapinju protiv nas, oni pustaju bodove nama na stetu, termini nastimani. Svi protiv nas u pm, jeste kmeconje yebem vas ja :mrgreen:
ZZ

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 apr 2019, 21:01

Neka jim pustaju to se i ocekuje od njih, zato nikad od njih nece ni biti respektabilnog kluba. Mi moramo gledati samo sebe, jer smo ovisni sami od sebe. Ja iskreno ocekujem da bi Zrinjski mogao kiksati u Zenici kod Celika i kod Mladosti kad budu gostovali, ostale ce tekme ja mislim dobiti sa njihovim prepoznatljivim rezultatom 1:0, zato si mi nesmijemo vise dozvoliti (puno) kikseva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 apr 2019, 21:13

ElCartel11 je napisao/la:Neka jim pustaju to se i ocekuje od njih, zato nikad od njih nece ni biti respektabilnog kluba. Mi moramo gledati samo sebe, jer smo ovisni sami od sebe. Ja iskreno ocekujem da bi Zrinjski mogao kiksati u Zenici kod Celika i kod Mladosti kad budu gostovali, ostale ce tekme ja mislim dobiti sa njihovim prepoznatljivim rezultatom 1:0, zato si mi nesmijemo vise dozvoliti (puno) kikseva.
Mladosti ne trebaju bodovi, nemaju nikakve ambicije, a i Zrinjski ih je redovno tamburao, gdje god su igrali, osim nedavno (0:0).Bilo bi lijepo da ih naši premiraju, a i naš čovjek im je sportski direktor.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 apr 2019, 21:18

Historicar je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Neka jim pustaju to se i ocekuje od njih, zato nikad od njih nece ni biti respektabilnog kluba. Mi moramo gledati samo sebe, jer smo ovisni sami od sebe. Ja iskreno ocekujem da bi Zrinjski mogao kiksati u Zenici kod Celika i kod Mladosti kad budu gostovali, ostale ce tekme ja mislim dobiti sa njihovim prepoznatljivim rezultatom 1:0, zato si mi nesmijemo vise dozvoliti (puno) kikseva.
Mladosti ne trebaju bodovi, nemaju nikakve ambicije, a i Zrinjski ih je redovno tamburao, gdje god su igrali, osim nedavno (0:0).Bilo bi lijepo da ih naši premiraju, a i naš čovjek im je sportski direktor.
Pa bas sam i racunao da premiramo Mladost, jer imaju igrace koji mogu dobiti Zrinjski, zasto su zaredali slabe rezultate zadnjih 5-6 kola i tako izgubili Evropu mi je stvarno cudno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 apr 2019, 21:29

Historicar je napisao/la:Ubi nervoza pred sutrašnju utakmicu.Valja sutra i onu gamad na Pecari ispratiti, mnogi pišu po fb da je pobjeda Zrinjskog završena stvar.
nesto kontam, prosle sezone ako se ne varam Listica je u Mostaru igrala 0:0 sa Zrinjskim kad je ovima bas gorilo u trci za titulu, tako da ne znam zasto i iz kojeg razloga bi im se sutra sklanjali, al eto vidjet cemo, svakako i da Zrinjski dobije ne znaci da je prodata utakmica, to ce se najbolje vidjeti po tome kako ce domaci igrati no na nama je svakako da dobijemo u Tuzli pa sta god se u Hercegovini desilo
Pyro is not a crime !

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 19 apr 2019, 21:32

Sutra veoma nezgodno gostovanje mi smo pali u malu krizu, nadam se da ce sutra nasi momci izaci na teren, i srcem zaigrati za nase navijace kojih nece biti :problem:
NSBIH :guz:

Ocekujem dobru utakmicu i pobjedu bilo kakvu, samo da upisemo tri boda, u suprotnom upitna nam je titula kako god to izgledalo mi smo 12 bodova sveli na 4 ;)

Kako god sretno nasim momcima !

Srce na teren, hocemo srce na teren !

Sarajevo iznad svih ! :ljepota:
04.10.2009 !

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 19 apr 2019, 21:52

1-2 :salut:
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, BordoAhbab, Jet2Holiday, jurisicduska, perodeformero, Rule_hz, Sazg, Vanja8 i 128 gostiju.