Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rooney88
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rooney88 » 20 apr 2019, 18:56

Osim13 je napisao/la:Pa što ovaj Zrinjski nije bio ovakva qurčina prošlih sezona
Ma i prosle je bio ovakav, samo se mi spetljali jbga. :rol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 20 apr 2019, 18:57

Osim13 je napisao/la:Pa što ovaj Zrinjski nije bio ovakva qurčina prošlih sezona
Tačno majku im j3bem sad našli karine kiksat
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 apr 2019, 18:57

Tz: zrinjski zrinjski
Sb: bice zrinjski **** sampion

Ko kaze nema Bosne?!?! :lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 apr 2019, 19:02

Rooney88 je napisao/la:Baka kao razmazeno dijete kakvo. Kad god popushi nema izjave, pravac svlacionica.
Ih, pa očekivao Baka kao i prethodne dvije sezone, svi redom da im se naguze i da oni osvoje titulu. Nisu ni kone tako naivne k'o naš Miske ;)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 apr 2019, 19:04

HADŽIJA NAŠ LIJEPI, MI SMO HALAL PRVACI PRETHODNIH SEZONA!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2019, 19:04

Raonffa je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Baka kao razmazeno dijete kakvo. Kad god popushi nema izjave, pravac svlacionica.
Ih, pa očekivao Baka kao i prethodne dvije sezone, svi redom da im se naguze i da oni osvoje titulu. Nisu ni kone tako naivne k'o naš Miske ;)
Mi premirali Siroki?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 20 apr 2019, 19:04

Ludju sezonu ne pamtim dugo vec. Sve u svemu jos uvijek se za europu bore 4 ekipe i vjerujte da ce do kraja biti dosta preokreta. Yebo me svak ako se i mladost opet ne ukljuci u borbu :rol:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 apr 2019, 19:07

mma_hz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mi premirali Siroki?
Kakav ti je to potpis :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Panta79rei
Kontakt:

Post Postao/la Panta79rei » 20 apr 2019, 19:07

tutankamon1905 je napisao/la:Kako ovo sad, ja sam mislio da je dogovoreno da Zrinjski pobjedi
Jbg zaboravili reći Matiću :urnebes: :urnebes:
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 apr 2019, 19:07

mma_hz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mi premirali Siroki?
Ma niste, za njih se moglo i očekivati da će zapeti, nisu oni u nekim bajnim odnosima bez ozbira što je vladalo mišljenje "daće im Široki jer su njihovi", eto daće im qurac u usta.

Vidjet ćemo u narednim kolima da li ćete igrati dovoljno prljavo kao oni, jer realno oni nemaju gdje prosuti bodove osim u Zenici, a vi imate ići njihovom Žižoviću u Bijeljinu + Gabela zadnje kolo, ne zna se šta je gore.

Sreća vam je samo što gostuju u Zenici, a ne u Tuzli, inače bi to bila zicer tri boda Zrinji, a Čelik i Zeničani su veći mangupi od tuzlanskih čokica, oni će ginuti protiv svakoga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 apr 2019, 19:09

Pare od škutora i 3 bobe, a Zrinji i dalje ista prednost.
slika
P. S. Ne igramo nikad ni za Zelju, ni za Sarajevo ni za Zrinjski, već za sebe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2019, 19:11

Osime sta fali sa potpisom "rusitelji sistema"(oborili me na kladari,igri sistem :mrgreen: )
Nego gdje ono govedo olinjalo sariel j.ebo li ga osim u supak
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 apr 2019, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 20 apr 2019, 19:11

Panta79rei je napisao/la:
tutankamon1905 je napisao/la:Kako ovo sad, ja sam mislio da je dogovoreno da Zrinjski pobjedi
Jbg zaboravili reći Matiću :urnebes: :urnebes:
I meni se čini..ja sam bio totalno miran zadnjih tjedan dana..reko pise raja na forumu pustit ce Široki sto posto, ustase su to..kontam to je to. I gledaj cuda :(
Cestitam na zasluzenoj pobjedi :salut:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 apr 2019, 19:30

Dugo nemocnija ekipa nije gostovala na Tusnju
tuzlanska Sloboda

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 apr 2019, 19:32

Može li mi neko reći šta se dešava na relaciji Zap. Mostar -Siroki B. ?
Baš baš mnogo animoziteta u zadnje vrijeme, ne može to biti samo sa sportskog apsekta ,mora biti neka društvena podloga za to.
Prije 4-5 godina SB bi hladno pustio ovu tekmu Zrinjskom.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 apr 2019, 19:32

Od svih crnih ljeta ovo ce biti najcrnje za bh klubove u Evropi :mrgreen:
Don't believe the hype.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 20 apr 2019, 19:33

zlajci je napisao/la:Dugo nemocnija ekipa nije gostovala na Tusnju
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2019, 19:36

Prvo o utakmici malo, smatram da je Sloboda bila danas bolja ekipa (sto zbog neke borbe za 4. mjesto, sto zbog vjerovatnog premiranja). Od starta je bila sa strane Slobode borbena utakmica, a teren koji je poznat igracima je mozda im dozvoljavao i da bolje kombinuju od Sarajeva. Svi igraci su imali prolaznu ocjenu, a bile su 3-4 sanse za gol od koje su dvije iskoristene. Mislim da je bila sasvim korektna pobjeda na misice ali i na igru.
Sto se tice Sarajeva kada se opet uzme citava sezona oni su ekipa koja su me najvise impresionirala ali u zadnje vrijeme igraju blijedo. To bih pripisao Husrefu koji ne zna to kontrolisati (kao sto i u Slobodi nije znao kako se blizio kraj sezone), on je trener koji zna odlicno uklopiti jednu napadacku ekipu ali kada uvjeti nisu idealni on se ne zna prilagoditi. Kada mu treba igrac to odmah izgleda losije, kada ne ide po planu A on u toku utakmice nista ne uradi i to rezultira gubitkom bodova.
Ali dobra stvar za FK Sarajevo je sto ovo kolo nije nista uticalo, bodovni razmak je ostao isti. Opet u konacnici mislim da je FK Sarajevo imalo bolju sezonu od HSK Zrinjski kada se pogledaju sve utakmice od jeseni do proljeca i zelim im titulu, isto bi se razbila i monotonija osvajanja titule od strane Zrinjskog.

Sto se tice tribina i Husrefa. Mislim da oni koji nisu upratili ne znaju da je Husref malo isto pakostna osoba i da je lose otisao iz Slobode, a isto tako provocirao tribine kada je otisao i ljudi su mu to zapamtili. Cisto prcanje jer znaju kakav je on i da nasjeda te da ga takve stvari znaju iznervirati.

Sto se tice skandiranja Zrinjski mislim da je to ista stvar Sarajevo, Zrinjski, Zeljeznicar. Savez izrevoltira navijace ekipa koje nisu u borbi za nesto (mada je Sloboda koliko toliko u borbi za 4. mjesto) i onda normalno ljudima odu zivci. Mada treba se sjetiti i koliko je puta sudija ostetio Slobodu na racun Zrinjskog. To je jer sudija izvuce ljudima zivce. A opet i bolje je imati u ligi ekipe kao Sloboda koje mogu svakom zagorcati sudbinu nego ligu kakva je HNL gdje 5 klubova igra da igra i skida gace.
Poz svim dobronamjernim navijacima svih ekipa.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2019, 19:41

FrancescoTotti je napisao/la:Tz: zrinjski zrinjski
Sb: bice zrinjski **** sampion

Ko kaze nema Bosne?!?! :lol: :lol:
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 apr 2019, 19:49

HZ_ilidzaa je napisao/la:Može li mi neko reći šta se dešava na relaciji Zap. Mostar -Siroki B. ?
Baš baš mnogo animoziteta u zadnje vrijeme, ne može to biti samo sa sportskog apsekta ,mora biti neka društvena podloga za to.
Prije 4-5 godina SB bi hladno pustio ovu tekmu Zrinjskom.
Kompleksi. Zrinjski dominira godinama, njih nigdje, laju na Čovića a ćaće im glasaju za istog ko i 99% Širokog. Ko dns skandiranje onih 20 likova u kavezu, mene bi bruka bilo, Zrinjski šampion 2 godine zaredom oni skandiraju "biće Zrinjski qrac šampion" :rol:
Više nas bilo na njihovo stadionu, ajde
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.