Jos te ovakav poluklub nadigra i zabije 2 gola. Ugasite klub jbt
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nevidjeni luzeri. Prokockati plus 12
Strasan pad Pitara. Imali su apsolutnu dominaciju ali sada bi vrlo lako mogli izgubiti proslavljenu titulu. Svaki narwdni mec ce biti X puta tezi od ovog a vidjelo se da pritisak pojede ekipu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Eno sad, hajmo se malo ibretiti kako Slobodanka gine za Zrinju protiv Sarajeva, a prošlih godina je bilo smiješno kada su to isto radili kontra Želje. Jbg, karma je **** 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odrza ih Siroki iznad vode.
Digle se sarajlijice za 2-3 povika par pojedinaca, prave od sebe velike sda bosnjake. Mrs svi.
Sudija navlaci od prve minute, uzasne odluke i sakacenje u svakom pogledu. To necete komentarisati jer ide vama na ruku, lazni moralisti. Igrate 5 kola ocajno, i ocekujete da vam pustimo utakmicu da "bosnjaci" uzmu titulu. Zasluzite znojem na terenu, a ne kojekakvim podmetanjima.
Sudija navlaci od prve minute, uzasne odluke i sakacenje u svakom pogledu. To necete komentarisati jer ide vama na ruku, lazni moralisti. Igrate 5 kola ocajno, i ocekujete da vam pustimo utakmicu da "bosnjaci" uzmu titulu. Zasluzite znojem na terenu, a ne kojekakvim podmetanjima.
Jedan grad, jedna ljubav!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako ovo sad, ja sam mislio da je dogovoreno da Zrinjski pobjedi
Ma mrs vlasino jedna **** te Husref TurcinGifron je napisao/la:Digle se sarajlijice za 2-3 povika par pojedinaca, prave od sebe velike sda bosnjake. Mrs svi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sad kad ih Baka i Šulenta dočekaju u svlačionici da im hebu sve po spisku, završe sve u Tuzli, a njih komšije uzmu golom u 90+ 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Baka kao razmazeno dijete kakvo. Kad god popushi nema izjave, pravac svlacionica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
mma_hz je napisao/la:Ma mrs vlasino jedna **** te Husref TurcinGifron je napisao/la:Digle se sarajlijice za 2-3 povika par pojedinaca, prave od sebe velike sda bosnjake. Mrs svi.
Jedan grad, jedna ljubav!
Pa što ovaj Zrinjski nije bio ovakva qurčina prošlih sezona
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma i prosle je bio ovakav, samo se mi spetljali jbga.Osim13 je napisao/la:Pa što ovaj Zrinjski nije bio ovakva qurčina prošlih sezona
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Tačno majku im j3bem sad našli karine kiksatOsim13 je napisao/la:Pa što ovaj Zrinjski nije bio ovakva qurčina prošlih sezona
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tz: zrinjski zrinjski
Sb: bice zrinjski **** sampion
Ko kaze nema Bosne?!?!

Sb: bice zrinjski **** sampion
Ko kaze nema Bosne?!?!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ih, pa očekivao Baka kao i prethodne dvije sezone, svi redom da im se naguze i da oni osvoje titulu. Nisu ni kone tako naivne k'o naš MiskeRooney88 je napisao/la:Baka kao razmazeno dijete kakvo. Kad god popushi nema izjave, pravac svlacionica.
HADŽIJA NAŠ LIJEPI, MI SMO HALAL PRVACI PRETHODNIH SEZONA!
Mi premirali Siroki?Raonffa je napisao/la:Ih, pa očekivao Baka kao i prethodne dvije sezone, svi redom da im se naguze i da oni osvoje titulu. Nisu ni kone tako naivne k'o naš MiskeRooney88 je napisao/la:Baka kao razmazeno dijete kakvo. Kad god popushi nema izjave, pravac svlacionica.
FK SARAJEVO.
Ludju sezonu ne pamtim dugo vec. Sve u svemu jos uvijek se za europu bore 4 ekipe i vjerujte da ce do kraja biti dosta preokreta. Yebo me svak ako se i mladost opet ne ukljuci u borbu 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kakav ti je to potpismma_hz je napisao/la:Mi premirali Siroki?Raonffa je napisao/la:Ih, pa očekivao Baka kao i prethodne dvije sezone, svi redom da im se naguze i da oni osvoje titulu. Nisu ni kone tako naivne k'o naš MiskeRooney88 je napisao/la:Baka kao razmazeno dijete kakvo. Kad god popushi nema izjave, pravac svlacionica.
- Panta79rei
- Kontakt:
Jbg zaboravili reći Matićututankamon1905 je napisao/la:Kako ovo sad, ja sam mislio da je dogovoreno da Zrinjski pobjedi
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.