Mijenjajte potpise

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
IlPrincipino je napisao/la:Ne bi imao ništa protiv toga. Čakštaviše to bi bilo idealno. Još se spominjalo da je City zainteresovan i za D.Costu.
Prodati ga naravno treba ali treba probati dobiti što više para za njega.Telefoot piše da je PSG ozbiljno zagrizao za Pjanića i da su spremni da pošalju ponudu vrijednu 75 miliona ali Juve želi više para za Miralema.
Slažemo sePogba je napisao/la:Ma mozemo mi ovako ili onako, ovaj igrac ili onaj, trener, fizio, sustina je da je kraj ere Allegria vec bio tu i lani, a ove se to potvrdilo. Mina je spomenula da je vec 2 godine problem u igri, a ne samo ove, nesto sto se apsolutno vidi, dodao bih i ne samo zadnje 2, ali je kulminiralo sada.
Ne moramo svaliti sve na Allegria, ali on treba da ide. Rekao bih da sam potrosio slova na tastaturi trazeci njegovu glavu pa se ne u vise vracati na to.![]()
Ovaj mali, nemam misljenje neko, ono sto imam je da nam definitvno treba NBA terminom "fransizni" igrac i desetka, neko ce godinama biti lice kluba. To Dybala definitivno nije, a ja licno ne mogu cekati odlazak Allegria pa novi trener koji moze biti bolji, a moze biti i propast i da se provjeri opet od cega je stvarno satkan Argentinac. Prodati ga. Ovaj Felix je upitnik, licno ne bih rizikovao nego apsolutno jos pojacao krila sa Saneom, on i zdrav Costa zajedno bi bilo nesto najbrutalnije u Evropi. Sve ostalo uloziti u pojacavanje veze, stopera.
IlCapitano je napisao/la:Slažemo sePogba je napisao/la:Ma mozemo mi ovako ili onako, ovaj igrac ili onaj, trener, fizio, sustina je da je kraj ere Allegria vec bio tu i lani, a ove se to potvrdilo. Mina je spomenula da je vec 2 godine problem u igri, a ne samo ove, nesto sto se apsolutno vidi, dodao bih i ne samo zadnje 2, ali je kulminiralo sada.
Ne moramo svaliti sve na Allegria, ali on treba da ide. Rekao bih da sam potrosio slova na tastaturi trazeci njegovu glavu pa se ne u vise vracati na to.![]()
Ovaj mali, nemam misljenje neko, ono sto imam je da nam definitvno treba NBA terminom "fransizni" igrac i desetka, neko ce godinama biti lice kluba. To Dybala definitivno nije, a ja licno ne mogu cekati odlazak Allegria pa novi trener koji moze biti bolji, a moze biti i propast i da se provjeri opet od cega je stvarno satkan Argentinac. Prodati ga. Ovaj Felix je upitnik, licno ne bih rizikovao nego apsolutno jos pojacao krila sa Saneom, on i zdrav Costa zajedno bi bilo nesto najbrutalnije u Evropi. Sve ostalo uloziti u pojacavanje veze, stopera.
Što se pojačanja tiče, Alderweireld/Manolas (obojica imaju klauzule 28 i 36m) i Ndombele su pod MUST. Pogotovo Tanguy. Ne alternativa alternative, ne da Ramsey bude jedino pojačanje, nego baš on ili neko tog profila i kvaliteta. I to zadržati Pjanića. Nikakve fajde ako neko dođe i on ode. Ako Pjanić hoće u Real uzeti Kroosa nazad. Ako hoće u Pariz uzeti Verrattija nazad. Nema više kompromisa i 'bit će ok'. Zanemarivanje veznog reda 3 godine je za zatvora ko god je odlučio tako. Khedira MORA ići. Ili on ili Matuidi. Koji god da ostane ne smije biti ništa više od 5. izbora.
Ja bih volio i Chiesu, ima momak nešto. Igračina, mudonja, brz, pametan, direktan, ima njuh za gol, radnik na terenu.
Oko Sandra nisam pametan. Imao je dobre periode ove sezone, evo i sad ne igra loše. Ljuti me dosta svojim stavom, ali isto tako dvije godine glavna podrška na toj strani mu je Matuidi. Ne bi ga prodavao ispod cijene. U najgorem slučaju uvijek je dobar u odbrani i Spinazzola će biti još zdraviji i bolji sljedeće godine.
Znam da je Mario produžio ugovor, ali imam osjećaj da ide ovo ljeto. Već prošle godine bio je jako blizu odlaska, Ronaldo ga je predomislio kao i još neke. Mislim da bi bilo najbolje za oboje. U top formi je i dalje odličan, ali ne znam kad je zadnji put bio spreman u ključnom dijelu sezone.
Ako ode on ne bih davao lude pare za napadača. Icardija sam htio prošle godine, ali sad mislim da se ne uklapa nikako sa Ronaldom. Ne bih ni iz razloga dok ne vidimo Keana nakon jedne pune sezone šta može. Golovi ove godine zavaravaju, ali on ima još toliko toga za naučiti i napredovati, može biti strašan.
Znam da sam dosadan sa Cavanijem, ali mislim da ovo ljeto ako odlučimo stvarno imamo šansu dovesti ga. Ima samo godinu dana ugovora još i ne slaže se s Tuchelom nikako. Njemac ne voli njegov tip napadača. Kad bi doveli njega mislim da bi imao sličan utjecaj kao Tevez, ne zbog cijene (mislim bar 30-40m) nego zbog utjecaja na igru, pobjede, karakter. Uklapa se i s Keanovim godinama ako se pokaže kao velika stvar, tranzicija na klupu bi bila bezbolna.
I onda zavisno od toga šta se desi s Dybalom i Costom trebao bi nam još jedan napadač. Sane bi bio san.
Szczesny, Perin, Pinsoglio
Bonucci, Chiellini, Alderweireld, Rugani, Romero
Cancelo, De Sciglio, Sandro, Spinazzola
Pjanić, Can, Ramsey, Matuidi, Ndombele, Bentancur
Bernardeschi, Chiesa, Kean, Ronaldo, Cuadrado, Mandžukić/Cavani, Dybala/Costa/Sane
To bi za mene bio neki minimum da budem optimističan i vratim se navijački u život za sljedeću sezonu.
Recimo da Costa i Mandžukić ostaju:
Alderweireld 28m, Ndombele 70m i Chiesa 70m = 168m, plate ne bi bile ogromne.
Dybala 100m (mada ne vjerujem ali i 80 bi bilo ok), Khedira/Matuidi zavisno koji ali oslobodili bi bar 15-ak miliona između transfera i plate. Minus Dybalina plata također dosta pomaže.
Ništa ludo, a vjerujem da bi bio ogroman napredak. Pogotovo kad bi i Sanea uspjeli uzeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.