Ne treba ti. Teren, brojaci, renoviranje novinarske loze i pokrovanje press tribine. 2.5 miliona KM maximalnoAdkoHz je napisao/la:Da bi kosevo osposobili za repku treba sigurno 6-7 miliona?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
gdje će klepit milionskoJaa je napisao/la:Ne treba ti. Teren, brojaci, renoviranje novinarske loze i pokrovanje press tribine. 2.5 miliona KM maximalnoAdkoHz je napisao/la:Da bi kosevo osposobili za repku treba sigurno 6-7 miliona?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Drago mi je ako je istina da ce travnjak promjenit, al brojace platit 200k € pa bolje da su jos 300 k € ulozili i pokrili zapad
Al oficiru netreba vjerovat, koliko je obeco dosad jedino sto je televiziju od 60 cm kupio, a posebno sto je rekao da ce to bit gotovo za 7 mjeseci. Znaci netreba se nadat, kurvica bakirova laze. Samo nek zna dobice kurcinu i on i bakir sto se tice glasova.
Al oficiru netreba vjerovat, koliko je obeco dosad jedino sto je televiziju od 60 cm kupio, a posebno sto je rekao da ce to bit gotovo za 7 mjeseci. Znaci netreba se nadat, kurvica bakirova laze. Samo nek zna dobice kurcinu i on i bakir sto se tice glasova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Karta stoja za zapad.skoJaa je napisao/la:Ne treba ti. Teren, brojaci, renoviranje novinarske loze i pokrovanje press tribine. 2.5 miliona KM maximalnoAdkoHz je napisao/la:Da bi kosevo osposobili za repku treba sigurno 6-7 miliona?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zato klepiš sezonsku prije novembraMortemHz je napisao/la:Karta stoja za zapad.skoJaa je napisao/la:Ne treba ti. Teren, brojaci, renoviranje novinarske loze i pokrovanje press tribine. 2.5 miliona KM maximalnoAdkoHz je napisao/la:Da bi kosevo osposobili za repku treba sigurno 6-7 miliona?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nakon zadnje osvojene titule 2014/15, uslijedila je katastrofalna sezona gdje nismo izborili čak ni evropu, sramoćenje od Slobode, Krupe, GOŠK-a.. Ješići, brazilci, menadžerski igrači, lopovluk, raskidi ugovora na štetu kluba, lični interesi, menadžeri, privatni fan shopovi. Narednih sezona, priča ista, daleko od trofeja, grčevita borba za evropu, smjene trenera, igrači sumnjivog kvaliteta, igrači i treneri se smjenjuju ko' na traci, turbulencije, nezadovoljstvo, loši rezultati, rijetko pobjeđivali u derbijima, glavni igrači odlazili besplatno....
Nakon svega toga, dođe sezona 2018/19, loše krenulo ali smo se brzo "izvukli".
-Nema puno mjenjanja igrača i prve ekipe.
-Isti trener od prvog kola.
-Priključen veliki broj mladih igrača.
-Mladi igrači dobijaju veliki broj minuta.
-Rekordan transfer mladog igrača Mujakića od preko 1,0 milion eura u belgijsku ligu.
-Odlični rezultati u gostima -> (Zvijezda09 - Sarajevo 0:4, Krupa - Sarajevo 1:4, Mladost DK - Sarajevo 0:6, Tuzla - Sarajevo 0:3, Željezničar -Sarajevo 0:3, Široki Brijeg - Sarajevo 0:3...)
-Od tri derbija pobjedili dva od kojih je jedan rekordan (0:3), jedan je bio rutinski gdje smo ih razbili ko beba zvečku mada rezultat ne govori tako ali smo ih ubili (2:1), i treći derbi u gostima opet gdje smo 2 puta vodili i na kraju nesretno osvojili samo jedan bod.
-Nevjerovatna pobjeda u Širokom Brijegu od 0:3
-Bez gotovo cijele ekipe protiv Zrinjskog nas pokrali i uzeli nam dva boda a konkurentu dali jedan bod.
-Sedam mjeseci prvi na tabeli.
-Plasirali se u finale kupa gdje smo u polufinalu izbacili ekipu Zrinjskog sa dvije pobjede.
-Glavni igrači produžili ugovore, svi igrači imaju važeće višegodišnje ugovore.
-Ubjedljivo najefikasnija ekipa lige.
-Svi treneri protivničkih ekipa pohalilo našu igru i svi su izjavili da smo mi najbolja ekipa lige bez dileme.
-Konačno sezona bez turbulencija, bez "skidanja glava", bez konstatnog mjenjanja itd..
-Ekipa nikad ujedinjenija, i atmosfera među igračima nikad bolja, svi za jednog - jedan za sve.
DO SADA NEVJEROVATNO USPJEŠNA SEZONA, ali moramo je ovako i završiti da bi takva i ostala. Pred nama je najvažnija utakmica, igrači i SŠ trebaju našu podršku i da zajedno dođemo do cilja. Puno smo "nasr.ali" i puno "se.remo" po sezoni koji može bit najuspješnija ikad do sad, a da stvar bude frapantnija, nakon katastrofalnih sezona zadnjih par godina.
HAJMO PODRŠKA, hajmo svi u Bijeljinu, podršku su zaslužili.
Nakon svega toga, dođe sezona 2018/19, loše krenulo ali smo se brzo "izvukli".
-Nema puno mjenjanja igrača i prve ekipe.
-Isti trener od prvog kola.
-Priključen veliki broj mladih igrača.
-Mladi igrači dobijaju veliki broj minuta.
-Rekordan transfer mladog igrača Mujakića od preko 1,0 milion eura u belgijsku ligu.
-Odlični rezultati u gostima -> (Zvijezda09 - Sarajevo 0:4, Krupa - Sarajevo 1:4, Mladost DK - Sarajevo 0:6, Tuzla - Sarajevo 0:3, Željezničar -Sarajevo 0:3, Široki Brijeg - Sarajevo 0:3...)
-Od tri derbija pobjedili dva od kojih je jedan rekordan (0:3), jedan je bio rutinski gdje smo ih razbili ko beba zvečku mada rezultat ne govori tako ali smo ih ubili (2:1), i treći derbi u gostima opet gdje smo 2 puta vodili i na kraju nesretno osvojili samo jedan bod.
-Nevjerovatna pobjeda u Širokom Brijegu od 0:3
-Bez gotovo cijele ekipe protiv Zrinjskog nas pokrali i uzeli nam dva boda a konkurentu dali jedan bod.
-Sedam mjeseci prvi na tabeli.
-Plasirali se u finale kupa gdje smo u polufinalu izbacili ekipu Zrinjskog sa dvije pobjede.
-Glavni igrači produžili ugovore, svi igrači imaju važeće višegodišnje ugovore.
-Ubjedljivo najefikasnija ekipa lige.
-Svi treneri protivničkih ekipa pohalilo našu igru i svi su izjavili da smo mi najbolja ekipa lige bez dileme.
-Konačno sezona bez turbulencija, bez "skidanja glava", bez konstatnog mjenjanja itd..
-Ekipa nikad ujedinjenija, i atmosfera među igračima nikad bolja, svi za jednog - jedan za sve.
DO SADA NEVJEROVATNO USPJEŠNA SEZONA, ali moramo je ovako i završiti da bi takva i ostala. Pred nama je najvažnija utakmica, igrači i SŠ trebaju našu podršku i da zajedno dođemo do cilja. Puno smo "nasr.ali" i puno "se.remo" po sezoni koji može bit najuspješnija ikad do sad, a da stvar bude frapantnija, nakon katastrofalnih sezona zadnjih par godina.
HAJMO PODRŠKA, hajmo svi u Bijeljinu, podršku su zaslužili.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 25 apr 2019, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Za mustuluka siBordoSarajevo je napisao/la:Mersudin Ahmetović spreman za Radnik
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Za muštuluka.BordoSarajevo je napisao/la:Mersudin Ahmetović spreman za Radnik
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Treba handzic igrati kuknjava
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
čekaj pa ti reče igra dobra bila jučeKamuflazn je napisao/la:Treba handzic igrati kuknjava
zašto mjenjati pobjednički tim
zadnje 3 na Koševu sa Ahmetom bez pobjede
1 sa Haretom odma pobjeda
sve jasno, samo hejteri i pljuvači tvrde drugačije
- robertkosar
- Kontakt:
Izgleda da ga trener ubio u pojam. Citavo proljetno prvenstvo sakupio pola sata igre i ronaldo bi propo ko zeton da je na njegovom mjestuKamuflazn je napisao/la:Treba handzic igrati kuknjava
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
A Irfan Hadzic za SarajevoBordoSarajevo je napisao/la:Mersudin Ahmetović spreman za Radnik
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SedrenikHz
- Kontakt:
Znate da nisam insajder i ta go.na.
Dobio sam informaciju da nam je Zoran Zekić novi trener na kraju godine.
Husref je posvađan i sa upravom i sa igračima.
Sa igračima je posvađan jer psuje bogara i to, zbog toga uprava mu ne želi produžiti ugovor, tako da je 99 posto Zekić novi trener.
Ne treba se odmah paliti ovo je što su moje uši čule čuo sam da je 99 posto tako da je Husref bivši.
Samo na hajr da ovo završi sa titulom, a kup bude odlicno ne bude nema veze
Sa igračima je posvađan jer psuje bogara i to, zbog toga uprava mu ne želi produžiti ugovor, tako da je 99 posto Zekić novi trener.
Ne treba se odmah paliti ovo je što su moje uši čule čuo sam da je 99 posto tako da je Husref bivši.
Zadnja izmjena: SedrenikHz, dana/u 25 apr 2019, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije da vas levatim ali je rečeno prije ovoga da će odmoriti ovu da može biti spreman za Radnik?Lik je napisao/la:Lik je napisao/la:Ahmet igra u subotu![]()
rekoh ja sinoć
- dr.van nostrand
- Kontakt:
jel Zoran Z. ne Zdravko 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nek on uzme duplu i ode sa stilomSedrenikHz je napisao/la:Znate da nisam insajder i ta go.na.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nek on osvoji titulu pa da vidimo ko ce muda stisnuti da mu ne produzi ugovorSedrenikHz je napisao/la:Znate da nisam insajder i ta go.na.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesam li ja budala ili ti misliš na Zorana?SedrenikHz je napisao/la:Znate da nisam insajder i ta go.na.
Zoran Zekić bivsi trener Osijekadr.van nostrand je napisao/la:jel Zoran Z. ne Zdravko
u svojoj igrackoj karijeri igrao je i za nas
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan