evo ja ćuInijesta je napisao/la:Nek on osvoji titulu pa da vidimo ko ce muda stisnuti da mu ne produzi ugovorSedrenikHz je napisao/la:Znate da nisam insajder i ta go.na.
Dobio sam informaciju da nam je Zoran Zekić novi trener na kraju godine.
Husref je posvađan i sa upravom i sa igračima.
Sa igračima je posvađan jer psuje bogara i to, zbog toga uprava mu ne želi produžiti ugovor, tako da je 99 posto Zekić novi trener.
Ne treba se odmah paliti ovo je što su moje uši čule čuo sam da je 99 posto tako da je Husref bivši.
Samo na hajr da ovo završi sa titulom, a kup bude odlicno ne bude nema veze
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Novom treneru, ko god da bude, u ugovor obavezno staviti broj minuta koje akademci moraju da provedu na terenu! I taj broj podobro uvecat i podebljat!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
oj kako ću se raznijeti kad budemo igrali "gol iz prekida - popij shot"
sljedeće sezone
nemoj Zekiću jednu jetru imam kuknjava
nemoj Zekiću jednu jetru imam kuknjava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:evo ja ćuInijesta je napisao/la:Nek on osvoji titulu pa da vidimo ko ce muda stisnuti da mu ne produzi ugovorSedrenikHz je napisao/la:Znate da nisam insajder i ta go.na.
Sa igračima je posvađan jer psuje bogara i to, zbog toga uprava mu ne želi produžiti ugovor, tako da je 99 posto Zekić novi trener.
Ne treba se odmah paliti ovo je što su moje uši čule čuo sam da je 99 posto tako da je Husref bivši.
Samo na hajr da ovo završi sa titulom, a kup bude odlicno ne bude nema veze![]()
![]()
Ma stisnut češ kura.
Halali morao sam.
Zoran Zekic je daleko bolje rjesenje, mada nema potrebe za tim informacijama sad. Da mi osvojimo duplu aBd pa cemo u junu o tome.
ma sve ću stisnut hahahahahahobiteljskicovjek je napisao/la:Denchi je napisao/la:evo ja ćuInijesta je napisao/la:
Nek on osvoji titulu pa da vidimo ko ce muda stisnuti da mu ne produzi ugovor![]()
![]()
Ma stisnut češ kura.![]()
Halali morao sam.
Raja, Zekic ce (ako vec nije) postati novi trener Maribora, barem tako tvrde jako informisani mediji u Hrvatskoj. Nemojte nasjedati na fore, momak je napisao sto je cuo, ali nije iskljuceno da i njemu neko nije plasirao informaciju kako bi unio dodatni nemir pred mozda kljucnu tekmu. Polako, sacekajmo jos barem 10-tak dana, bit ce sve jasnije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
ne znam, pričali smo, spominjao se prije, nije on meni pretjerano bolje rješenje, ni on nema neki sistem , isto je sve usput, jedino su prekidi perverzija, ubije hljeb u njima dok ne budu perfektni...skoJaa je napisao/la:Zoran Zekic je daleko bolje rjesenje, mada nema potrebe za tim informacijama sad. Da mi osvojimo duplu aBd pa cemo u junu o tome.
To su jos uvijek price ,rekla-kazala...Strpljenja malo...SedrenikHz je napisao/la:Znate da nisam insajder i ta go.na.
Samo na hajr da ovo završi sa titulom, a kup bude odlicno ne bude nema veze
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Možda je preuranjeno razgovarati o kadrovskim rješenjima.Denchi je napisao/la:ne znam, pričali smo, spominjao se prije, nije on meni pretjerano bolje rješenje, ni on nema neki sistem , isto je sve usput, jedino su prekidi perverzija, ubije hljeb u njima dok ne budu perfektni...skoJaa je napisao/la:Zoran Zekic je daleko bolje rjesenje, mada nema potrebe za tim informacijama sad. Da mi osvojimo duplu aBd pa cemo u junu o tome.
Znam samo da bi pogubno bilo da o tome odlučuju navijači ili gluho bilo forumaši.
Kako god, sad nije pravo vrijeme za "ispuni mi Želju"
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ko su ovi sto glasaju za 4. Opciju u anketi ba? 
Morto jel ti kao admin vidiš ko glasa?
@obiteljski čovjek bravo slažem se
Fokusirat se na teren i završit sezonu sa dva trofeja!
Morto jel ti kao admin vidiš ko glasa?
@obiteljski čovjek bravo slažem se
Fokusirat se na teren i završit sezonu sa dva trofeja!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
jer smo ih ispunili nedavnoobiteljskicovjek je napisao/la: nije pravo vrijeme za "ispuni mi Želju"
3 komadaaaa to je naša nada
**** vas mahalanje... ovo mahalanje samo nas moze kostati titule... sve i da je istina a cisto suknjam da jeste... jos jedna laz i podmetsnje... fkt kakva smo pogan od navijaca ne vjerujem.... uzas
ne može haveru, nikako, kakve su to nebuloze...100 forumaša može odlučit ishod tekme, đe ti školjke skupljaš jbtrevolt je napisao/la:**** vas mahalanje... ovo mahalanje samo nas moze kostati titule... sve i da je istina a cisto suknjam da jeste... fkt kakva smo pogan od navijaca ne vkerujem.... uzas
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Rado smo se dazvali na ovu humanitarnu akciju.Denchi je napisao/la:jer smo ih ispunili nedavnoobiteljskicovjek je napisao/la: nije pravo vrijeme za "ispuni mi Želju"![]()
![]()
![]()
3 komadaaaa to je naša nada![]()
Nadam se da nije istina, i da u upravi bar malo pameti ima i da u jeku borbe za titulu ne rusi atmosferu u ekipi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Joj denchi i ti se pravis paglu... Svi mi dobro znamo sta je forum.Denchi je napisao/la:ne može haveru, nikako, kakve su to nebuloze...100 forumaša može odlučit ishod tekme, đe ti školjke skupljaš jbtrevolt je napisao/la:**** vas mahalanje... ovo mahalanje samo nas moze kostati titule... sve i da je istina a cisto suknjam da jeste... fkt kakva smo pogan od navijaca ne vkerujem.... uzas![]()
![]()
I u pravu je covjek, nikako vrijeme za ovakve price. Zato bi bilo najpametnije preskocit ovaj post sedrenika.
ok SedrenikFrancescoTotti je napisao/la:Joj denchi i ti se pravis paglu... Svi mi dobro znamo sta je forum.Denchi je napisao/la:ne može haveru, nikako, kakve su to nebuloze...100 forumaša može odlučit ishod tekme, đe ti školjke skupljaš jbtrevolt je napisao/la:**** vas mahalanje... ovo mahalanje samo nas moze kostati titule... sve i da je istina a cisto suknjam da jeste... fkt kakva smo pogan od navijaca ne vkerujem.... uzas![]()
![]()
I u pravu je covjek, nikako vrijeme za ovakve price. Zato bi bilo najpametnije preskocit ovaj post sedrenika.
odsad te zovemo Rušid
ocam paranoje, zapalite kaku grančicu
Ja, štrumfovi i Hercegovci..kosevskobrdo je napisao/la:Ko su ovi sto glasaju za 4. Opciju u anketi ba?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobro znamo da igraci i uprava citaju forume, jer forum je 'glasilo navijaca/mahale' i niposto nam ne trebaju ove glupe prica sad u ovom trenutku .Denchi je napisao/la:
ocam paranoje, zapalite kaku grančicu
Kzem, imacemo vremena na kraju sezone da pricamo i razglabamo, cak ce nam i dosadit i ponestajat tema, al sad jedan i jedini fokus svima, i navijacima, i igracima i stuci i upravi treba da bude teren i samo teren.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 4 gosta.