Pitar6785 je napisao/la:
Ljudi evo sacu reci da ni jedan junior iz ove generacije kurcu valjat nece nit ce napravit neku karijeru.
Pidrina generacija je poderala i ligu i kup i izasla su 3-4 odlicna igraca i odma bolji rez i seniorima. Gledaj ovi rahiticara sad 4 na rabeli kadeti 5 jedino nesto pioniri rade.
FK SARAJEVO ce napravit iskorak koji mi sanjamo kaf budemo imali akademiju koja ce svake godine od pionira do juniora da ubiju hljeb u ovoj ligi, a ne ko sad jednu godinu dobri jednu losi to ti samo govori da kvaliteta nema u ljudima koji to vode a ni u toj trenutnoj djeci.
ti si blentav 1 kroz 1
uzmi i pogledaj kako igraju ova djeca protiv ekipe zrinjskog,želje i ko je još ispred njih
ovi ispred nas su otišli i skupili svako visinom i snagom istaknutog juniora i doveli sebi....dakle kao što u košarci spars radi za hrkljuša...i onda ako pratiš igre možeš vidjeti da su kod nas svi tehničari i talentovani momci i imaš dobru igru nije na silu, mišiće ništa nego na vještine, akcije, lopte u prostor, uigravanje, prenošenje, itd. moguće je da će ovi s takvim fizičkim ekipama biti ispred nas na kraju sezone ali je to nebitno kad njima nijedan neće izrasti u kvalitetnog fudbalera, a to je cilj akademije PROIZVODNJA a nikako plasman na tabeli juniora(kome je to bitno?), evo ti frajera igrao sa SMS-om(100 miliona eura fudbaler) a sad je rezerva u zrinjskom, šampion svjetski ba lik u juniorima bio.... dakle kad imaš talenat, tehniku, šut pravilan, poslije nabiješ mišiće u klubu ko iz ****, nabubaju te proteinima itd. pogotovo vani, brata mi udupla se fudbaler, i kad ima znanje, talenat i još se popuni građom...igračina...
ja sam se pišao od smjeha kakav je Zrinjski u19 siromašna ekipa....niti jedan tehničar, sve panjevi i bandere...
a ispred nas su, jer na snagu siluju ove male ekipice...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače