FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2019, 19:04

kosevskobrdo je napisao/la:Ko su ovi sto glasaju za 4. Opciju u anketi ba? :rol:
Morto jel ti kao admin vidiš ko glasa?

@obiteljski čovjek bravo slažem se :salut:
Fokusirat se na teren i završit sezonu sa dva trofeja!
Nažalost ne mogu ali možeš pretpostaviti ko su ti ''ljudi''. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 apr 2019, 19:07

Čuj pred najvažniju utakmicu u sezoni, u finišu sezone, u trenutku gdje smo na korak do oba trofeja iskoče informacije da već imamo novog trenera i da trenutni neće bit što psuje Boga igračima, ne budite smiješni i naivni, nismo djeca od 12 godina, valjda,bar se nadam.

Smiješno
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 apr 2019, 19:09

Ovo nije utedu cak i ako je 100% potvdena i cak i pred ugovor podpisan. Bjeljina je prelomna utakmica i dali znate koliko samo novca donosi prvo mjesto 4x vise nego prije cetiri godine plys na dobrom smo putu da prestignemo boksersku ekipu sa grbavice i lazne mostarce.

Mi pogresnu Gresku ispravljamo evo 25 godina i jos nismo skontali da idemo u pogresnom pravcu.

Ljudi evo sacu reci da ni jedan junior iz ove generacije kurcu valjat nece nit ce napravit neku karijeru.

Pidrina generacija je poderala i ligu i kup i izasla su 3-4 odlicna igraca i odma bolji rez i seniorima. Gledaj ovi rahiticara sad 4 na rabeli kadeti 5 jedino nesto pioniri rade.

FK SARAJEVO ce napravit iskorak koji mi sanjamo kaf budemo imali akademiju koja ce svake godine od pionira do juniora da ubiju hljeb u ovoj ligi, a ne ko sad jednu godinu dobri jednu losi to ti samo govori da kvaliteta nema u ljudima koji to vode a ni u toj trenutnoj djeci. Cito sam nekoji dan da je neki otac isaketo trenera omladinaca. Znaci teski amaterizam

Takode ovo pokazuje da ima lopovcica u klubu, kad su se oare ulagale kad su se dovodili omladinci sa svi krajeva vidjelo se dase moze samo na jedanput dovode corci tjera se sef akademije kazu svi treneri glasali da mu se da otkaz civjek ode kad rezultati 309% slabi niko ne dobija otkaz. E to je bosanski sidrom daj malo da idemo jeftinije da bi mi mogli hajrovat koju marku.

Uscuplici su treneri, covjek ima b licencu koja se dobiva sa ispunjenjem formulara u bh savezu i uplata €59 i plus to radi 20 i kaze necu ja da se dalje edukujem, brat muni b licencu nema trenira, turkivic trenira isto ko i uscuplic ni dana staza nema nit je koga treniro ni nista. Samo primjer Hadzija je bio u olimpicu ili vec kako se taj klub zive radio par godina naucio par fora mi ga doveli i ok civjek radi dobar poso.

Kad bude sabrina ili ovaj novi kinez postavio u akademiju ljude koji rade striktno na platu i procenat od transfera svakog mlado igraca, kad bude kinez samo pito koje kvalitetan a ne gdje trenira (govorim bih podrucije) znaci do ode u srba na grbavicu i kaze ti i ti sutra da vas vidim u butmiru i tako u svinjskom sb i svim drugim klubovima nema iskoraka. Jet suprotan iskorak kojim se mi bavim i pokusavam 25 godina kosta 20 m € koje mi nemamo i necemo nikad imat da potrosim par sezona uzastopno

Nemoj te samo govorit suplju ova generacija se takmici sa godinu stari nije bitan rezultat u mladim kategorijama jer sam naveo proslu garanturu djece bili dvostruki prvaci i gledaj pun teren dijamanata ove godine 4 nece bit ni bronze

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 19:10

FrancescoTotti je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
ocam paranoje, zapalite kaku grančicu :crazy:
Dobro znamo da igraci i uprava citaju forume, jer forum je 'glasilo navijaca/mahale' i niposto nam ne trebaju ove glupe prica sad u ovom trenutku .
Kzem, imacemo vremena na kraju sezone da pricamo i razglabamo, cak ce nam i dosadit i ponestajat tema, al sad jedan i jedini fokus svima, i navijacima, i igracima i stuci i upravi treba da bude teren i samo teren.
ko ba čita daj matere ti ne buncaj...ako čitaju to je ono divi budala ....
5% od one 1-2 milje bolesnika što se ukažemo gore ...daleko je ovo od glasila nečega...čak bi rekao da je ovdje obično mišljenje u suprotnosti sa većinom navijača...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 apr 2019, 19:10

MortemHz je napisao/la:
kosevskobrdo je napisao/la:Ko su ovi sto glasaju za 4. Opciju u anketi ba? :rol:

Nesto pratim i kad pobijedimo,malo na temi ima onih pojedinaca koji nam prodaju "pamet",kako smo "rasisticki" klub... :urnebes:
Prema tome Morto bi mogao biti vodja KKK za podrucje BiH... :rol: :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2019, 19:11

Joj ljudi ba, sutra već petak, još malo pa Bijeljina

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 19:12

Denchi je napisao/la:
revolt je napisao/la:**** vas mahalanje... ovo mahalanje samo nas moze kostati titule... sve i da je istina a cisto suknjam da jeste... fkt kakva smo pogan od navijaca ne vkerujem.... uzas
ne može haveru, nikako, kakve su to nebuloze...100 forumaša može odlučit ishod tekme, đe ti školjke skupljaš jbt :wtf: :crazy: :rol:
Joj denchi i ti se pravis paglu... Svi mi dobro znamo sta je forum.
I u pravu je covjek, nikako vrijeme za ovakve price. Zato bi bilo najpametnije preskocit ovaj post sedrenika.

Ma da je vrijeme, nije.

Sa druge strane gledajući, forum uopšte, nije nikakvo mjerilo ničega.
Kakvih budalaština se sve pisalo, počevši od mene, to je za duboku analizu. Niko zdravog razuma 95% napisanog ovdje ne može smatrati relevantnim za bilo šta.
Ovo je cirkuZ.
Čast izuzecima koji potvrđuju pravilo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2019, 19:14

Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Nesto pratim i kad pobijedimo,malo na temi ima onih pojedinaca koji nam prodaju "pamet",kako smo "rasisticki" klub... :urnebes:
Podforum FK Sarajevo ovih dana

slika
slika

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 19:17

Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Za sad je dovoljno da bude na kantonalnoj razini.
Potrebno je njemu još dokazivanja.
Mlad je.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 25 apr 2019, 19:18

Denchi je napisao/la:
revolt je napisao/la:**** vas mahalanje... ovo mahalanje samo nas moze kostati titule... sve i da je istina a cisto suknjam da jeste... fkt kakva smo pogan od navijaca ne vkerujem.... uzas
ne može haveru, nikako, kakve su to nebuloze...100 forumaša može odlučit ishod tekme, đe ti školjke skupljaš jbt :wtf: :crazy: :rol:
Ti si denchi posebna prica. Sve vrijeme pilaš kontra Husrefa. I kad je sve islo dobro usutio si se, i jedva si docekao prvi kiks da opletes po Husrefu. Supacki nema sta.

Ljudi igrači čitaju forum, uprava čita forum. Ovaj pogotovo. Ako već ne znate da vam kažem. Pisanje po forumu se odražava na njih svakako. Isto tako priče i komentari sa društvenih mreža.

**** mater komšije su stale iza Odovića koji je bio kloc teški uništio ih je. I kada je smijenjen opet su stale iza njega. Oni bi na našem mjestu kip ozidali Husrefu. Kao i večina navijača drugih klubova. Zato nikad nismi nesto vise napravili od kluba. Ako se ovo ispostavi tačnim to je samo još jedan dokaz da smo mahalski klub i ništa više od toga. Za vašu informaciju Boša Tanjevićnpr je psovao ko lud, gdje god je igrao i vodio bilo koji klub i Obrsdovic npr i milion drugih trenera... Te priče o psovanju su samo izvlakuša jer ništa drugo čovjeku ne mogu naći. Volio bih vidjeti samo ta muda ko će ga smijeniti ako uzme duplu.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 apr 2019, 19:19

:urnebes: :urnebes: :urnebes: ...Joj Morto legenda si...Stani,nisi legenda jos si živ.jasta možes ti napraviti jos svakakvih s.ranja za života...Ne,ne... Nisi ti legenda... :rol: :rol: :rol:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 19:20

K antonalni
K ljukuša
K lan

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 apr 2019, 19:24

obiteljskicovjek je napisao/la:K antonalni
K ljukuša
K lan
Aduka izvini,nismo mi krivi,Morto je to sve nama iza ledja... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 19:25

Pitar6785 je napisao/la: Ljudi evo sacu reci da ni jedan junior iz ove generacije kurcu valjat nece nit ce napravit neku karijeru.

Pidrina generacija je poderala i ligu i kup i izasla su 3-4 odlicna igraca i odma bolji rez i seniorima. Gledaj ovi rahiticara sad 4 na rabeli kadeti 5 jedino nesto pioniri rade.

FK SARAJEVO ce napravit iskorak koji mi sanjamo kaf budemo imali akademiju koja ce svake godine od pionira do juniora da ubiju hljeb u ovoj ligi, a ne ko sad jednu godinu dobri jednu losi to ti samo govori da kvaliteta nema u ljudima koji to vode a ni u toj trenutnoj djeci.

ti si blentav 1 kroz 1

uzmi i pogledaj kako igraju ova djeca protiv ekipe zrinjskog,želje i ko je još ispred njih
ovi ispred nas su otišli i skupili svako visinom i snagom istaknutog juniora i doveli sebi....dakle kao što u košarci spars radi za hrkljuša...i onda ako pratiš igre možeš vidjeti da su kod nas svi tehničari i talentovani momci i imaš dobru igru nije na silu, mišiće ništa nego na vještine, akcije, lopte u prostor, uigravanje, prenošenje, itd. moguće je da će ovi s takvim fizičkim ekipama biti ispred nas na kraju sezone ali je to nebitno kad njima nijedan neće izrasti u kvalitetnog fudbalera, a to je cilj akademije PROIZVODNJA a nikako plasman na tabeli juniora(kome je to bitno?), evo ti frajera igrao sa SMS-om(100 miliona eura fudbaler) a sad je rezerva u zrinjskom, šampion svjetski ba lik u juniorima bio.... dakle kad imaš talenat, tehniku, šut pravilan, poslije nabiješ mišiće u klubu ko iz ****, nabubaju te proteinima itd. pogotovo vani, brata mi udupla se fudbaler, i kad ima znanje, talenat i još se popuni građom...igračina...

ja sam se pišao od smjeha kakav je Zrinjski u19 siromašna ekipa....niti jedan tehničar, sve panjevi i bandere...

a ispred nas su, jer na snagu siluju ove male ekipice...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2019, 19:26

Denchi je napisao/la:...
provjereno ti kazem da citaju pa ti vidi :D

Daleko od toga da mi mozemo kao lobotomci kreirat poteze kluba, dovodit igrace (HVALA BOGU) al da uprava cita forume i opipava puls navijaca itekako!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 19:29

Vanja8 je napisao/la:
K ljukuša
K lan
Aduka izvini,nismo mi krivi,Morto je to sve nama iza ledja... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Morto mora biti legenda kol'ko je do tv dnevnika večeras :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 19:30

Daleko od toga da mi mozemo kao lobotomci kreirat poteze kluba, dovodit igrace (HVALA BOGU) al da uprava cita forume i opipava puls navijaca itekako!
HUSREFE AKO ČITAŠ IZVEDI 3 STOPERA, ŠABANOVIĆA,HALILA,STANOJU,CREPULJU,RAHMANA, HARETA I AHMETA
DA TE TETOVIRAM (bit će na Insta)
KO TE SMJENI ŠEHIDIĆE
:rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 25 apr 2019, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 apr 2019, 19:31

Naravno da se cita... :kafa:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 apr 2019, 19:34

obiteljskicovjek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
K ljukuša
K lan
Morto mora biti legenda kol'ko je do tv dnevnika večeras :rol: :rol:
Ne može biti legenda, živ je ,pa makar i do dnevnika... :rol: :rol: :rol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 apr 2019, 19:36

Juniori u finalu kupa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.