FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 19:43

FrancescoTotti je napisao/la:
Denchi je napisao/la:...
provjereno ti kazem da citaju pa ti vidi :D

Daleko od toga da mi mozemo kao lobotomci kreirat poteze kluba, dovodit igrace (HVALA BOGU) al da uprava cita forume i opipava puls navijaca itekako!
Mogu misliti kako ljudi oplaću :rol:
Jedino pametno što mogu pročitati su taktika i formacije za svaku tekmu.
Kao i početni sastavi, izmjene i tako to. :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 19:43

revolt je napisao/la: Ti si denchi posebna prica. Sve vrijeme pilaš kontra Husrefa. I kad je sve islo dobro usutio si se, i jedva si docekao prvi kiks da opletes po Husrefu. Supacki nema sta.

Ljudi igrači čitaju forum, uprava čita forum. Ovaj pogotovo. Ako već ne znate da vam kažem. Pisanje po forumu se odražava na njih svakako. Isto tako priče i komentari sa društvenih mreža.

**** mater komšije su stale iza Odovića koji je bio kloc teški uništio ih je. I kada je smijenjen opet su stale iza njega. Oni bi na našem mjestu kip ozidali Husrefu. Kao i večina navijača drugih klubova. Zato nikad nismi nesto vise napravili od kluba. Ako se ovo ispostavi tačnim to je samo još jedan dokaz da smo mahalski klub i ništa više od toga. Za vašu informaciju Boša Tanjevićnpr je psovao ko lud, gdje god je igrao i vodio bilo koji klub i Obrsdovic npr i milion drugih trenera... Te priče o psovanju su samo izvlakuša jer ništa drugo čovjeku ne mogu naći. Volio bih vidjeti samo ta muda ko će ga smijeniti ako uzme duplu.
pa čovječe to sam ti i ja mogao reć da sam opičen
navijam za Sarajevo
simpatišem(pazi sad) Liverpool, Inter, PSV - jel to dijagnoza već po sebi?

od prvog dana sam ja kontra Husa, jer sam bio tu svaki njegov mandat i znam šta je očekivat, prije deceniju sve isto, copy-paste...
normalno da ću začepit kad uzimamo haveru ja navijam za SARAJEVO, ne husa, šta ti je? kako je šupački kritikovat lošu igru, poraz? jes ti popio vitamine jutros? meni ovde svaki rezultat ljudi govore nemojte sad kritikovat????? čekajte kae sezonu? ko ba da čeka??? POŽAR haveru GORI!!! LAMPICE!!! neka sačekaj da izgori pa onda zovi vatrogasce jel?

BOLI ME MOJ KALABASTER za kone ba, njima je sve super, namještat tekme, gradit na crno, četalj u klubu, sve ide...to je obaranje standarda na totalno dno...đe ćeš bit ko željo i mitomani, pa ranio bi se :facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2019, 19:50

obiteljskicovjek je napisao/la:
Denchi je napisao/la:...
provjereno ti kazem da citaju pa ti vidi :D

Daleko od toga da mi mozemo kao lobotomci kreirat poteze kluba, dovodit igrace (HVALA BOGU) al da uprava cita forume i opipava puls navijaca itekako!
Slazem se, u zadnje vrijeme su bas imali sta procitat. Od prozivki da su rasisti do postova onog bivola tobeta :lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 19:53

FrancescoTotti je napisao/la: provjereno ti kazem da citaju pa ti vidi :D

Slazem se, u zadnje vrijeme su bas imali sta procitat. Od prozivki da su rasisti do postova onog bivola tobeta :lol: :lol:
buraz ne mogu ja pisat pod tim pritiskom :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 apr 2019, 20:05

Al' stvarno citaju forum. Mislim da su Mujakic i Stanoje na instagram postavljali komentar od jednog forumasa sa nase teme.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2019, 20:16

Mladi stručnjak plodove dobrog rada bere i ovog proljeća. Nakon devet odigranih utakmica u 2019. godini Bijeljinci su jedini tim koji ne zna za poraz te će u posljednjih pet utakmica ravnopravno konkurisati za izlazak na euroscenu.

Radnik je uspio skupiti 17 bodova te se serijom dobrih rezultata uspio probiti na peto mjesto te sada za četvrtoplasiranim Željezničarom zaostaje svega jedan poen.

Pobijeđeni su Željezničar(1:0), Zvijezda 09(1:0), Mladost(0:3) i GOŠK(1:2), dok su upisani remiji protiv Zrinjskog(0:0), Krupe(2:2), Čelika(0:0), Tuzla Cityja(1:1) te Zvijezde 09(1:1).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 20:20

emir79 je napisao/la:Al' stvarno citaju forum. Mislim da su Mujakic i Stanoje na instagram postavljali komentar od jednog forumasa sa nase teme.
ma poslo im neko ba, vjerovatno isti lik što ga je pito za kortrijk onda preko insta

bezze furate ljude sad kad svi pođu pisat "došao" i "pošao" :rol: :rol: :rol:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 20:22

emir79 je napisao/la:Al' stvarno citaju forum. Mislim da su Mujakic i Stanoje na instagram postavljali komentar od jednog forumasa sa nase teme.
Šta vam je ba, nabijate pritisak forumašima beze :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 20:24

KRSTE OKRENI NA ARENU1 GLEDAJ BENA KAKO JE SAČEKO ZADNJI MOMENAT

p.s. - hoćete ovo jel :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 20:37

Denchi je napisao/la:
ma poslo im neko ba, vjerovatno isti lik što ga je pito za kortrijk onda preko insta

bezze furate ljude sad kad svi pođu pisat "došao" i "pošao" :rol: :rol: :rol:

Uvaženi gospodine forumašu @denchi.
Dozvolite mi da primjetim izvjesnu dozu nesigurnosti u vašem pisanju nakon novih saznanja.
Pozdravljam ss i igrače FKS.
Ukoliko sam nekad bio brzoplet i napisao neku ružnu riječ, duboko se ispričavam.
Pozdravljam vas i obećavam da se to više nikada neće ponoviti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 20:39

recimo NE cenzuri

rasisti :D

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 25 apr 2019, 20:39

Kad aBd šinemo Radnika gore. Protiv čelika ce nas bit 10 hiljada brat bratu ocm.. tako da nemojte nebuloze pricat uljevate neku negativnu energiju bespotrebno. Što kaze naš Džemo ako je ne osvojimo kupicemo je. ha ja :o :o :o :salut: :salut:
haj sad cao odo gledat zadrugu

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 apr 2019, 20:45

:lol: :lol: :lol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 apr 2019, 20:49

Zip je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 apr 2019, 20:52

Fala ti sto si me nazvo Blentom.... pravo postovanje prema bratu po tribini

Naveo si da hrvati sa grbavice i svinjski sb dovedu neke visoke stuhe koje su fizicki jace i onda nasi juniori koji su malehni hrdzavi a tehnicki dobri nemogu meda...

Jel ti mislis da ce taj hrdzavi junior tehnicki podkovan sutra u seniorskom fudbalu igrat protiv tih mrsavi jadova ili ce igrat protiv sipovica oniga iz mladosti i takvi bandera.

Kovacevic pidro saban nihad niko od njih mesi tehnicar vec su ljudi dvometrasi ili srednjeg rasta a jaki ko beton.

Gledo sam par utakmica juniora doduse i nisam vidio tu tiku taku.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 apr 2019, 21:11

BICA je napisao/la:Kad aBd šinemo Radnika gore. Protiv čelika ce nas bit 10 hiljada brat bratu ocm.. tako da nemojte nebuloze pricat uljevate neku negativnu energiju bespotrebno. Što kaze naš Džemo ako je ne osvojimo kupicemo je. ha ja :o :o :o :salut: :salut:
haj sad cao odo gledat zadrugu

Ma i to što kažeš.
Vrijeme im je da zijane a i nama da pobjedimo na gostovanju.
U nekim kalkulacijama ni bod nije loš ali svakako treba ići po 3 bobe.
Vratiti navijače, sigurno uploviti u finiš sezone i spremno dočekati finale kupa.
Kako god, sretno nam bilo.
Zar te poljoprivredne emisije tipa "zadruga" nisu u podnevnim terminima?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 apr 2019, 21:15

Šta je ovo ,slabo prognoza za tekmu u Bijeljini hajde da vas vidim,sta ste se prepali Žižovića i njegovog antifudbala... :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 apr 2019, 21:17

Pitar6785 je napisao/la:Fala ti sto si me nazvo Blentom.... pravo postovanje prema bratu po tribini

Naveo si da hrvati sa grbavice i svinjski sb dovedu neke visoke stuhe koje su fizicki jace i onda nasi juniori koji su malehni hrdzavi a tehnicki dobri nemogu meda...

Jel ti mislis da ce taj hrdzavi junior tehnicki podkovan sutra u seniorskom fudbalu igrat protiv tih mrsavi jadova ili ce igrat protiv sipovica oniga iz mladosti i takvi bandera.

Kovacevic pidro saban nihad niko od njih mesi tehnicar vec su ljudi dvometrasi ili srednjeg rasta a jaki ko beton.

Gledo sam par utakmica juniora doduse i nisam vidio tu tiku taku.
što si bukvalac :D ti vazda uletiš ljut ovde :rol: moram te presjeć :D
Kovačević bolji momak od ovog kurca u repci što ga zovu, razigrava sa gola ba koristi kompletan 16erac, dodaje loptu regularno po zemlji, možda vako zvuči bezze al sjedi pogledaj sve golmane lige sjebat ćeš se....a da je branio još negdje prije nas komplet sezonu još bi bolji bio, nego momak uporedo i pritisak i sve....
Pidro, de nemoj me zezati, moderan bek sa odličnim centaršutom, upravo ono što sam ti napisao, kad je otišao na posudbu, svi kontali jooj daboda ćeri, mršav, al zna lopte, vratio se momčina radio individualno butine i noge nabio ko karlos, i podero u debitantskoj sezoni...
Šabanović eno neki dan sam postavljo protiv Mladosti, kako centrira na Ahmeta pa Rahmana, od Arsenijevića ne pamtim to od beka jednog, da prođe do linije i u trku zavrne i pogodi lika u čelo jbt...
školovana, tehnički dobra djeca, puno ali puno manje problema u prelasku na seniorski level....
i obrati pažnju na prijem lopte kod djece i ovih 30-godišnjih prangija po ligi, kako barataju djeca loptom a kao ovi starohani bi trebali bit deceniju ispred njih???neuporedivo

kakvi ba sipovići, igrat će vani djeca protiv drugih tehnički dobrih igrača...AJAX ste svi vidjeli ove sezone....to je to....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 25 apr 2019, 21:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 apr 2019, 21:20

Vanja8 je napisao/la:Šta je ovo ,slabo prognoza za tekmu u Bijeljini hajde da vas vidim,sta ste se prepali Žižovića i njegovog antifudbala... :urnebes:
Ako ne budemo primili neki glup gol,uzimamo sto posto.
ISTINA ZA VEDRANA!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 apr 2019, 21:22

Evo prognoza 1:3, ahmet ce procepit (svi recite amin)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.