Android je napisao/la:Mozda imamo upravu, samo mi ne znamo hahah. Evo za Zeleniku nije bilo rijeci nigdje, a direktor sad, sta li vec
Doci ce ove nase guzonje, Sulenta i ekipa, hlive...
Al bgm nema smisla. Doslovno se zove plavo-bijela noc a sve se svodi na promociju partije, cak ni igraci nisu tu. Smijesnosb1996 je napisao/la:Evo što nam je vodja tu i ostali, ali bez igrača? hah....
I manje više isti komentari kao i svaki put posleEvolve je napisao/la:Manje vise su tu isti ljudi kao i svaki put...
Ok,to su navodno neki donatori...pa stvarno me zanima sta pola EP i pola drzavnih firmi radi na ovoj proslavi. Mozda ne vidim, mozda ne znam al di su ovdje predstavnici svih velikih i malih sponzora. U prvi plan upadaju Dragan i Miro i bitno nek su se oni uslikali za klub..a kolko klub godisnje dobije od zupanije,grada?kksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Eto da je jednom doživiti da se ne pljuje po svemu što se u klubu događa.
Kontinuirano netko bombe baca, od puštanja utakmica do informacija koje veze nemaju sa životom.
Kojim zaslugom si ti bio?kksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Kontinuirano netko bombe baca, od puštanja utakmica do informacija koje veze nemaju sa životom.
Ma kakvi sponzori, ne blamiraj se. Većina ih je ondje iz vladajuće partije i došli su se nažderat i napit besplatno (neću ovdje nabrajati imena, znate ih svi). A upravo ovim navedenim je trebalo zabraniti dolazak, pozvati neke bivše igrače kojima klub nešto znači u životu. Dosta je više partije i njihovih derneka na naš računkksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Ja ga ubacioOrjuna je napisao/la:Kojim zaslugom si ti bio?kksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Po pisanju, rekao bih da je najmanje Šilić. Čim netko nešto kontra kluba rekne, eto njega da ih brani.hlive je napisao/la:Ja ga ubacioOrjuna je napisao/la:Kojim zaslugom si ti bio?kksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Kontinuirano netko bombe baca, od puštanja utakmica do informacija koje veze nemaju sa životom.![]()
Momci stvarno ono okrenimo se sutrašnjoj utakmici. Pobjeda nam treba. Uvezat sutra i Slobodu i rasterećeno ući u finale Kupa pa šta bude.
Mozda covjek voli klub ohoho godina i ne zeli bez argumenata pljuvati po klubu i kacit se na bilo sta negativno. A pogotovo ovdje. Na ovom forumu a to dosta vas zaboravlja u nekim trenutcima. Gdje pišete i šta pišete. Jer svi znate da bi ostali najradije da se ugasimo.Orjuna je napisao/la: Po pisanju, rekao bih da je najmanje Šilić. Čim netko nešto kontra kluba rekne, eto njega da ih brani.
Ma ja sam ti poznati klimoglavac, zato i jesam na plaći u klubu svih ovih godinasince1948 je napisao/la:Ok,to su navodno neki donatori...pa stvarno me zanima sta pola EP i pola drzavnih firmi radi na ovoj proslavi. Mozda ne vidim, mozda ne znam al di su ovdje predstavnici svih velikih i malih sponzora. U prvi plan upadaju Dragan i Miro i bitno nek su se oni uslikali za klub..a kolko klub godisnje dobije od zupanije,grada?kksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Ne znam da ta cifra moze pokrit polugodisnju zaradu jednog igraca. Ne kaze nitko je da je okupljanje sponzora losa stvar, da pace treba to i te kako. Al nemoj mi ovih u prvim planovima,alergican sam na njih. A te bombe o nekim pustanjima utakmica ulasku mamica i slicnih ne treba ni komentirati. Ipak je moje misljenje da uvijek treba pohvaliti dobro uradjeno a kritizirati ono sto nije u redu( konstruktivna kritika naravno). Ne vidim smisao u klimanju glavom na sve sto se u klubu uradi,a ti mi nekako upravo to radis
Presudio forum ss.baOrjuna je napisao/la:Kojim zaslugom si ti bio?kksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Taj šupljak naš novac je relikt komunizma, nisu to naši novci nego novci pojedinaca i institucija kojih volja dati ili ne dati, Feal više neda nažalost ali šta im možeš kad ne daju.york je napisao/la:Svi ti sponzori, pogotovo političari i državne firme zapravo sponzoriraju s NAŠIM novcem... Baš me zanima jesu li spomenuli publiku, navijače... Ili su samo gospodarstvenici i političari zaslužni za sve dobro u klubu....