NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
It's better when it's live
@hlive neki dan nisi htio ni pozdraviti kad si dolazio u firmu gdje radim
, a znam da me znas s obzirom koliko sam te morio na facebooku oko prijenosa
Sutra 2:0

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
A jbg nisam te htio dovodit u neugodnu situacijuAndroid je napisao/la:@hlive neki dan nisi htio ni pozdraviti kad si dolazio u firmu gdje radim, a znam da me znas s obzirom koliko sam te morio na facebooku oko prijenosa
![]()

Pa ne bi bilo lose oprobatihlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
HRHB
HRHB
Hlive, hvala na podršci, to što pojedinci ne mogu shvatiti da se klub može voliti bez interesa njihov problem...hlive je napisao/la:Mozda covjek voli klub ohoho godina i ne zeli bez argumenata pljuvati po klubu i kacit se na bilo sta negativno. A pogotovo ovdje. Na ovom forumu a to dosta vas zaboravlja u nekim trenutcima. Gdje pišete i šta pišete. Jer svi znate da bi ostali najradije da se ugasimo.Orjuna je napisao/la: Po pisanju, rekao bih da je najmanje Šilić. Čim netko nešto kontra kluba rekne, eto njega da ih brani.
Svi znate tko sam jer se ne krijem a i nick je očito. Dosta vas ja znam tko ste iako vi mislite mozda da ne znam![]()
Kao što rekoh sutra važna tekma, bez potcjenjivanja ozbiljno ući i pokušati riješiti u iduće dvije pitanje treće pozicije.
Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 27 apr 2019, 08:16, ukupno mijenjano 1 put.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ne bih htio biti grub, znam tko si i smatram te ok likom, svaku tekmu si malo lijevo od menePanta79rei je napisao/la:Ma kakvi sponzori, ne blamiraj se. Većina ih je ondje iz vladajuće partije i došli su se nažderat i napit besplatno (neću ovdje nabrajati imena, znate ih svi). A upravo ovim navedenim je trebalo zabraniti dolazak, pozvati neke bivše igrače kojima klub nešto znači u životu. Dosta je više partije i njihovih derneka na naš računkksiroki je napisao/la:Dečki dragi, plava noć je skup sponzora, donatora, simpatizira i svih onih koji na bilo koji način mogu doprinijeti boljitku kluba. Svi oni zajedno daju još jedan dodatni impuls da se sezona okonča na najbolji i najpoželjniji način. Igrači su izvan kruga ovih nabrojanih, a ta priča o promociji partije je posebno smiješna, obzirom da sam bio prisutan taj segment nisam primijetio ni u tragovima ( naravno s partijom nemam apsolutno nikakvog dodira).
Eto da je jednom doživiti da se ne pljuje po svemu što se u klubu događa.
Kontinuirano netko bombe baca, od puštanja utakmica do informacija koje veze nemaju sa životom.

Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 27 apr 2019, 08:17, ukupno mijenjano 4 puta.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Evolve
- Kontakt:
hlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
A discord? Vrlo jednostavna aplikacija, instaliras, registriras se, kreiramo svoj server i peri... Nema domena, nema hostinga. Jako jednostavan za koristiti, neznam jel ko od vas ikad ga isprobavao
NK Široki Brijeg
.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 26 apr 2019, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
HRHB
HRHB
Pridružujem se.hlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
Samo jedno ime
Koristio sam ga ja jedno vrijeme, moze prociEvolve je napisao/la:hlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
A discord? Vrlo jednostavna aplikacija, instaliras, registriras se, kreiramo svoj server i peri... Nema domena, nema hostinga. Jako jednostavan za koristiti, neznam jel ko od vas ikad ga isprobavao
HRHB
HRHB
Nisam probao. PogledamEvolve je napisao/la:hlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
Aplikacija je ok, malo vise za gaming ali dobrohlive je napisao/la:Nisam probao. PogledamEvolve je napisao/la:hlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za

HRHB
HRHB
- Panta79rei
- Kontakt:
Ja sam za.hlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Panta79rei
- Kontakt:
Onda se javi u subotukksiroki je napisao/la:Ne bih htio biti grub, znam tko si i smatram te ok likom, svaku temu si malo lijevo od menePanta79rei je napisao/la: Ma kakvi sponzori, ne blamiraj se. Većina ih je ondje iz vladajuće partije i došli su se nažderat i napit besplatno (neću ovdje nabrajati imena, znate ih svi). A upravo ovim navedenim je trebalo zabraniti dolazak, pozvati neke bivše igrače kojima klub nešto znači u životu. Dosta je više partije i njihovih derneka na naš računali brate ne lupaj, što ti to treba. Kakva partija i kurci, plava noć je večer kad se skupi određeni iznos novca i kraj....

Samo sam komentirao ono što sam vidio na portalima. A na fotografijama su većinom ljudi iz jedne stranke, a dosta ih nema veze sa klubom. Ma nek bude kako ti kažeš

Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Ne sudi po ambalažiPanta79rei je napisao/la:Onda se javi u subotukksiroki je napisao/la:Ne bih htio biti grub, znam tko si i smatram te ok likom, svaku temu si malo lijevo od menePanta79rei je napisao/la: Ma kakvi sponzori, ne blamiraj se. Većina ih je ondje iz vladajuće partije i došli su se nažderat i napit besplatno (neću ovdje nabrajati imena, znate ih svi). A upravo ovim navedenim je trebalo zabraniti dolazak, pozvati neke bivše igrače kojima klub nešto znači u životu. Dosta je više partije i njihovih derneka na naš računali brate ne lupaj, što ti to treba. Kakva partija i kurci, plava noć je večer kad se skupi određeni iznos novca i kraj....
![]()
Samo sam komentirao ono što sam vidio na portalima. A na fotografijama su većinom ljudi iz jedne stranke, a dosta ih nema veze sa klubom. Ma nek bude kako ti kažeš

Obavezno ovo.hlive je napisao/la:Momci ja imam hosting i voljan sam ga ustupit free da uzmemo domenu i neki forum napravimo za navijače Širokog. Kupit cemo domenu. 10 ljudi pa 10 ljudi. Ako ste za
Jedini problem je moderacija, to zahtijeva truda i vremena kojeg vecina nema.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ovo.kksiroki je napisao/la:Hlive, hvala na podršci, to što pojedinci ne mogu shvatiti da se klub može voliti bez interesa njihov problem...hlive je napisao/la:Mozda covjek voli klub ohoho godina i ne zeli bez argumenata pljuvati po klubu i kacit se na bilo sta negativno. A pogotovo ovdje. Na ovom forumu a to dosta vas zaboravlja u nekim trenutcima. Gdje pišete i šta pišete. Jer svi znate da bi ostali najradije da se ugasimo.Orjuna je napisao/la: Po pisanju, rekao bih da je najmanje Šilić. Čim netko nešto kontra kluba rekne, eto njega da ih brani.
Svi znate tko sam jer se ne krijem a i nick je očito. Dosta vas ja znam tko ste iako vi mislite mozda da ne znam![]()
Kao što rekoh sutra važna tekma, bez potcjenjivanja ozbiljno ući i pokušati riješiti u iduće dvije pitanje treće pozicije.
Neki likovi ne shvacaju odredjene stvari i zasto ne bi trebalo iznosit neke stvari ovdje, to je prvi problem. Drugi problem je sto je forum postao smisao sam sebi, pa onda vidimo nase ljude kako se prilagodjavaju “ozracju” ovdje ne bi li im neki tamo sarajlija ili sta ti ja znam reko da je dobar i normalan. Ili potpisao post. Zalosno
Zato kazem, ajmo na svoj, pa mozda onda i ti likovi budu onakvi kakvi zapravo jesu
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Hlive i kksiroki stari udbasi, sve nas znaju
Ajmo dobit danas, valjda cemo nekoga napunit jedmom il barem u prvom poluvremenu s 2:0 rijesit utakmicu

Ajmo dobit danas, valjda cemo nekoga napunit jedmom il barem u prvom poluvremenu s 2:0 rijesit utakmicu
Nece biti lako s obzirom da je Krupi ovo pa mozda i posljednja sansa da uhvati prikljucak, gristi ce maksimalno
Igra li Bagara danas?
Igra li Bagara danas?
HRHB
HRHB
Ja kao najdugovječniji širokobriježanin na ovom forumu imam pristup osobnim podacimasb1996 je napisao/la:Hlive i kksiroki stari udbasi, sve nas znaju![]()