FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[quote="Testo"][/quote]
tebe samo treba ignorisati, pa cu zamoliti raju da to i učine, da osvoji Ligu prvaka haman i tad si protiv njega.
tebe samo treba ignorisati, pa cu zamoliti raju da to i učine, da osvoji Ligu prvaka haman i tad si protiv njega.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Editado-hz je napisao/la:Platim sinoc 2km da mogu gledati danas nasu tekmu...odgledam je naravno i tako mi ostane upaljeno nisam ni gasio. Isle one dosadne reklame bh telecoma..
.Ja nesto na mob cackao...kad samo prebaci na tekmu kona i evo jos nisu ugasili..sta je ovo...misle li oni ugasiti...zar i ovo moze???
Ipak su u 35sek ugasili...mamu im lopovsku
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sta vam ja rekoh za prijatelje iz Doboja kod Kaknja? Više puta pisao, i sve se ispostavi tacno. Nakon ovog zasluzili su da ih drzimo kao kap vode na dlanu, mozemo jedni druge godinama "gurat" na obostrano zadovoljstvo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nek ti bilbija zabijaBICA je napisao/la:Ahmetovic zabio za 0-0
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Sljedeće kolo na +6 ako Bog da i onda se skoncentrisati na kup 
Kad se kupi to traje 3h, tj 3h je otključanoado-hz je napisao/la:Editado-hz je napisao/la:Platim sinoc 2km da mogu gledati danas nasu tekmu...odgledam je naravno i tako mi ostane upaljeno nisam ni gasio. Isle one dosadne reklame bh telecoma..
.Ja nesto na mob cackao...kad samo prebaci na tekmu kona i evo jos nisu ugasili..sta je ovo...misle li oni ugasiti...zar i ovo moze???
Ipak su u 35sek ugasili...mamu im lopovsku
Sta imas protiv insajdera,oni samo uljepsaju dan...Vidio sam ja za Dusana,ali sam prenio insajdersku da je Irfan vec nas igrac...ledesma je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Irfan je vec nas igrac...miky_hz je napisao/la:Hodzic dobio" namjerno" treci zuti da preskoci Kosevo.Bio je protiv Sirokog na zapadu .
Halil je danas najbolji bio uz Mujakica.
Ti si vidim neki novi insajder, ali on govori za Dusana.
Nama više paše da kone dobiju, jer celik onda i zvanicno nema nikakvih sansi. A bijeljina je opet tu jbg
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
FrancescoTotti je napisao/la:Testo je napisao/la:Idolopoklonici navijaju za svog idola , a mi volimo samo Sarajevo. To je razlika između nas.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
I ako nije bilo premija ovo što smo poginuli za vas je za svaku pohvalu, ipak smo svoji i tako i treba. Ne treba davati nikome ništa ali odigrati muški protiv svakoga pa neka bude šta bude. Odnosi Sarajevo - Zenica ili Sarajevo - Tuzla su nam na obraz svima, još da sad isto bude na relaciji Sarajevo - Kakanj i hebi ga vala...Vanja8 je napisao/la:Premiranja igraca Mladosti,nije bilo,ali ste odigrali posteno i srcano... Zapravo odigrali ste kako bi trebalo da igra svaki klub protiv bilo kog protivnika i na tome vam hvala...Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Bio na tekmi, mokar sam ko miš ali bolje tekme nisam odgledao odavno. Ne znam jesu li premije u pitanju, što me ne bi čudilo obzirom da je Hadžija svako malo na našem stadionu, ali naši su dali sve od sebe.
Bila su oba penala što jest jest, ali prvi gol je Zrinjski dao iz ofsajda 3m. Gledajte na pregledu, prije gola debeli ofsajd pred linijskim mamu mu mahnem.
Tukli su i puštao im je, naši na kraju i sreće brdo kod penala, mislim da je Vela odbranio.
Vala kad idući put dođete u Kakanj treba da častite.
Uživajte!
Možda nije bilo premije ali znam da je Mušija baš dobar s Hadžijom (kao i ja, pozdravite ga od Vahe ako ga ko sretne). Igrali smo i rekreacije skupa u vakat, momak za 10. Ja sam volio da ih dobijemo jer još samo njih nismo od svih ekip u PL...
Ništa braca, dok god si u našu korist moj si da si od blataVanja8 je napisao/la: Sta imas protiv insajdera,oni samo uljepsaju dan...Vidio sam ja za Dusana,ali sam prenio insajdersku da je Irfan vec nas igrac...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
"Nije mi jasna reakcija Rahmanovića. Napravio je nesportski potez i ne znam zašto je udario našeg igrača Radovića na poluvremenu. Trebao poraditi na svom psihičkom stanju", rekao je Žižović.
Bilo je premija.Jah ginuli nako sto nas vole(mada ima dosta.nasih) 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pise tip koji 99% komentara potrosi pišući o Husrefu, a ne voljenom klubu. :damn:Laznjak je napisao/la::rol:FrancescoTotti je napisao/la::bow:Testo je napisao/la:Idolopoklonici navijaju za svog idola , a mi volimo samo Sarajevo. To je razlika između nas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovo je apsolutno tacno, proslu je bio dobar a trudi se I da duelira I isprati svog igraca, zali majko minuta onom hadalju...Testo je napisao/la:zasto niko ne pohvali halila ?
covjek je ginuo zadnje 2 tekme, borio se, sam drzao cijelu lijevu stranu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta ce premirati, pa nasa uprava nece vlastitu ekipu da premira za titulu, a kamoli nekog drugogVanja8 je napisao/la:Premiranja igraca Mladosti,nije bilo,ali ste odigrali posteno i srcano... Zapravo odigrali ste kako bi trebalo da igra svaki klub protiv bilo kog protivnika i na tome vam hvala...Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Bio na tekmi, mokar sam ko miš ali bolje tekme nisam odgledao odavno. Ne znam jesu li premije u pitanju, što me ne bi čudilo obzirom da je Hadžija svako malo na našem stadionu, ali naši su dali sve od sebe.
Bila su oba penala što jest jest, ali prvi gol je Zrinjski dao iz ofsajda 3m. Gledajte na pregledu, prije gola debeli ofsajd pred linijskim mamu mu mahnem.
Tukli su i puštao im je, naši na kraju i sreće brdo kod penala, mislim da je Vela odbranio.
Vala kad idući put dođete u Kakanj treba da častite.
Uživajte!
Kada neko zeli da brani nekoga, ne biraju se sredstva...
Utakmica po slicnom vremenu, mogu reci i tezem terenu, sa igracem manje.... E ovo su mu.da, e ovako se bori....
Fala Bogu pa su nam se rezuztati poklopili, inace bi sad svi kolektivno yebali sve... (Da je zrinjskom bio bod u Sirokom, i danas da su dobili... Sve se u 90+ desavalo)....
Utakmica po slicnom vremenu, mogu reci i tezem terenu, sa igracem manje.... E ovo su mu.da, e ovako se bori....
Fala Bogu pa su nam se rezuztati poklopili, inace bi sad svi kolektivno yebali sve... (Da je zrinjskom bio bod u Sirokom, i danas da su dobili... Sve se u 90+ desavalo)....
Da su babi muda bila bi medicinski fenomen. I nasem pratiocu se redovno poklapali rezultati. Prema tome ...Zip je napisao/la:Kada neko zeli da brani nekoga, ne biraju se sredstva...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel moze bolja zavrsnica sezone? Prepisali ligu i na kraju nas uhvati loša forma čisto da se vidi gdje skripi najvise da se moze ekipa pojačati adekvatno 
Ispadaju dvije ekipe koje nam nikako ne leže već par godina a koje se nagu.zuju lažnim uvijek, ulazi Velez aBd, pencilin laznim.
Kiksali smo protiv ekipa koje se bore sa konama za evropu, dodatno im uyebali već davno uyebanu sezonu, još se moraju sa amaterima tuć grčevito za evropu
Laganini, sve odlično
Ispadaju dvije ekipe koje nam nikako ne leže već par godina a koje se nagu.zuju lažnim uvijek, ulazi Velez aBd, pencilin laznim.
Kiksali smo protiv ekipa koje se bore sa konama za evropu, dodatno im uyebali već davno uyebanu sezonu, još se moraju sa amaterima tuć grčevito za evropu
Laganini, sve odlično
FK Sarajevo
Sacekaj karj prvenstava,pa ces onda vidjeti sta je planirao...Samo lagano...ledesma je napisao/la:Ništa braca, dok god si u našu korist moj si da si od blataVanja8 je napisao/la: Sta imas protiv insajdera,oni samo uljepsaju dan...Vidio sam ja za Dusana,ali sam prenio insajdersku da je Irfan vec nas igrac...Nego dedera onog vlasnika da kakvog keša ulozi u igracki kadar, i de vidi sa turkishom da sta pogura visee, neki stadion jbg, nek se zove 50 godina turkish arena