FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 apr 2019, 20:15

Zip je napisao/la:Kada neko zeli da brani nekoga, ne biraju se sredstva...

Utakmica po slicnom vremenu, mogu reci i tezem terenu, sa igracem manje.... E ovo su mu.da, e ovako se bori....

Fala Bogu pa su nam se rezuztati poklopili, inace bi sad svi kolektivno yebali sve... (Da je zrinjskom bio bod u Sirokom, i danas da su dobili... Sve se u 90+ desavalo)....
Da smo mi dali Sirokom iz penala u 90oj?
Da oni nisu Tuzli dali u 95minuti go za pobjedu?
Da nas nisu pokrali u Mostaru (penal)?
Da im se ne naguze uvijek gosk, krupa, sloboda, cesto i radnik?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 apr 2019, 20:16

emir79 je napisao/la:

Utakmica po slicnom vremenu, mogu reci i tezem terenu, sa igracem manje.... E ovo su mu.da, e ovako se bori....

Fala Bogu pa su nam se rezuztati poklopili, inace bi sad svi kolektivno yebali sve... (Da je zrinjskom bio bod u Sirokom, i danas da su dobili... Sve se u 90+ desavalo)....
Da su babi muda bila bi medicinski fenomen. I nasem pratiocu se redovno poklapali rezultati. Prema tome ...
Fala Bogu pa su nam se poklopili rezultati.
Al zar nije sramota da nakon +11 mi sad se radujemo kiksu protivnika, a mi sto jako lose igramo da zanemarimo cinjenicom da se Zrinjski nije priblizio?

Pukom srecom je ostalo na +4... Mi nismo mogli dobiti ni Slobodu ni Radnik, a Zrinjski je lako mogao do boda u Sirokom i pobjede danas...

Ako je nesta lose, onda to treba i reci..

To sto ima nas koji smo protiv Husrefa, ne znaci da se necemo radovati aBd tituli vise nego vi koji istog branite...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 apr 2019, 20:17

emir79 je napisao/la: :rol: Pise tip koji 99% komentara potrosi pišući o Husrefu, a ne voljenom klubu. :damn:
Jao statisticaru strasna ti je ta brojka. Procitaj malo svoje postove za usporedbu :bih:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 27 apr 2019, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 27 apr 2019, 20:17

Testo je napisao/la:Idolopoklonici navijaju za svog idola , a mi volimo samo Sarajevo. To je razlika između nas.

Kaže , sta je mogao husko po ovoj močvari.
Šta bi ono kad smo u Gradaccu igrali , kad je bila gora močvara od ove ?

Na ovakvim terenima ti sigurno 4-5-1 neće ništa pomoći.
Stavi se 3-5-2 i igra se na duge lopte.
Naravno , valjali bi i prekidi , al tu smo bezopasni zbog stručnjaka i kapitena.
Ne znam kako si ti to razdvojio Husrefa na korak od duple od FK Sarajeva, na koju foru ociju ti.
Uzmimo da si sve upravu da grijesi, star, tvrdoglav, budala itd...

Prvi je i u finalu kupa... Ja biram ovo, izvini..

Ako je zasluzan za greske zasluzan je i za dobre stvari, kako nadodas kad ga kudis nadodaj i na ono gdje ga trebas pohvalit.
Husref je ucestvovao u pisanju lijepih stvari za istoriju FKS, kao takav je nezaobilazan dio naseg kluba svidjelo se to tebi il ne..
Jedan od nas, gdje god bio i sta god da je radio svi su vazda znali da je jedan od nas i bolestan i lud...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 apr 2019, 20:19

Addict je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raji i čestitke na tituli iz crvenog dijela Kaknja.
Bio na tekmi, mokar sam ko miš ali bolje tekme nisam odgledao odavno. Ne znam jesu li premije u pitanju, što me ne bi čudilo obzirom da je Hadžija svako malo na našem stadionu, ali naši su dali sve od sebe.
Bila su oba penala što jest jest, ali prvi gol je Zrinjski dao iz ofsajda 3m. Gledajte na pregledu, prije gola debeli ofsajd pred linijskim mamu mu mahnem.
Tukli su i puštao im je, naši na kraju i sreće brdo kod penala, mislim da je Vela odbranio.
Vala kad idući put dođete u Kakanj treba da častite.
Uživajte!
Premiranja igraca Mladosti,nije bilo,ali ste odigrali posteno i srcano... Zapravo odigrali ste kako bi trebalo da igra svaki klub protiv bilo kog protivnika i na tome vam hvala... :salut:
I ako nije bilo premija ovo što smo poginuli za vas je za svaku pohvalu, ipak smo svoji i tako i treba. Ne treba davati nikome ništa ali odigrati muški protiv svakoga pa neka bude šta bude. Odnosi Sarajevo - Zenica ili Sarajevo - Tuzla su nam na obraz svima, još da sad isto bude na relaciji Sarajevo - Kakanj i hebi ga vala...
Možda nije bilo premije ali znam da je Mušija baš dobar s Hadžijom (kao i ja, pozdravite ga od Vahe ako ga ko sretne). Igrali smo i rekreacije skupa u vakat, momak za 10. Ja sam volio da ih dobijemo jer još samo njih nismo od svih ekip u PL...
:bow:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 apr 2019, 20:23

Zip je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Da su babi muda bila bi medicinski fenomen. I nasem pratiocu se redovno poklapali rezultati. Prema tome ...
Fala Bogu pa su nam se poklopili rezultati.
Al zar nije sramota da nakon +11 mi sad se radujemo kiksu protivnika, a mi sto jako lose igramo da zanemarimo cinjenicom da se Zrinjski nije priblizio?

Pukom srecom je ostalo na +4... Mi nismo mogli dobiti ni Slobodu ni Radnik, a Zrinjski je lako mogao do boda u Sirokom i pobjede danas...

Ako je nesta lose, onda to treba i reci..

To sto ima nas koji smo protiv Husrefa, ne znaci da se necemo radovati aBd tituli vise nego vi koji istog branite...
Pukom srecom je Zrinjski dosao do -4, moze li tako? ;)
Mi skoro protiv cijele lige imamo pozitivan skor. Zrinjski tukli 3 puta ove godine. Taj Siroki razbucali 3-0 na Pecari, kao i kone na Grbavici.

Kakva sreca kakav qrac. Jedina ekipa u ligi koja zasluzuje titulu smo mi po svim parametrima.
Manite se suplje.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 27 apr 2019, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 apr 2019, 20:24

emir79 je napisao/la:

I mi smo u Tuzli primili gol u 90+, fulili penal protiv Sirokog. Nije **** nego se neko posro.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 apr 2019, 20:25

zagorski je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Imaju li pravo Hodzic i Pavlovic igrati protiv FKS, obzirom da su posuđeni i da su imali nastupe za FKS ove sezone?
I ja sam to nedavno pitao, nije niko odgovorio.
Naravno da imaju, zasto ne bi imali?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 apr 2019, 20:26

Laznjak je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

I mi smo u Tuzli primili gol u 90+, fulili penal protiv Sirokog. Nije **** nego se neko posro.
Igrom nismo ni bod zasluzili, a nismo ga ni uzeli :kafa:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 apr 2019, 20:27

Nakom četri godine posta....a vrlo moguca je i dupla

Joooj
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 27 apr 2019, 20:43

Denchi je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Imaju li pravo Hodzic i Pavlovic igrati protiv FKS, obzirom da su posuđeni i da su imali nastupe za FKS ove sezone?
Zbog toga sto su, ove sezone, vec upisali nastupe za FKS. Sta veli Pravilnik?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 apr 2019, 20:46

Denchi je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Naravno, ali pitam jer kontam da nasi nisu napravili neki dogovor da ne igraju protiv nas.
Jos mi je svjeze sjecanje na Kouadia :crazy: :D

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 apr 2019, 20:48

Krste bi mogao biti jedini igrac koji nece dati gol Pavlovicu iz penala :kafa: :lol:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 27 apr 2019, 20:50

AngelDiMaria je napisao/la::thumbdown:
BICA je napisao/la:Ahmetovic zabio za 0-0
Nek ti bilbija zabija
Volio bi on da mu bilbija sestru napuni :guz:

Saraj'vo šampion izraziti favorit !!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 apr 2019, 20:50

Jednostavno , ako smo pri posudbi stavili klauzulu da ne igra protiv matičnog kluba , onda logično neće igrati protiv nas.

U suprotnom , ništa nismo naučili iz slučaja Kouadio.

Uglavnom, info da li će igrati protiv nas nam samo može reći neko ko ima uvid u ugovor o posudbi , ili čekati sastav prije tekme .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 apr 2019, 20:50

Bracooo jos samo 2 pobjede i 2 remija nas dijele do titule.....ili 3 pobjede da ostvarimo.
Zamislite scenario :D
Celik X
Tuzla 2
Zvijezda X
Gosk 2
I titula je nasaaaaaa :njanjanja:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 apr 2019, 20:52

Joj zip i ti si poceo jest ****.Daj ba smiri malo jbg zivot sta nas **** sa depresijom ba
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 apr 2019, 20:52

Ma riješit sve pobjedama do GOŠKa i završit sve na tekmi sa Zvijezdom na Hasetu... Tu i proslavu organizovat i to je to :opaopa:
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 27 apr 2019, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 apr 2019, 20:53

Jos kad skontam da nam ovi krvnici Gosk i Krupa ispadaju jos mi draze nesto.Kakvo olaksanje ce biti gledati domace utakmice a znati da ti ovi maleri ne dolaze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 27 apr 2019, 20:56

ado-hz je napisao/la:Bracooo jos samo 2 pobjede i 2 remija nas dijele do titule.....ili 3 pobjede da ostvarimo.
Zamislite scenario :D
Celik X
Tuzla 2
Zvijezda X
Gosk 2
I titula je nasaaaaaa :njanjanja:
Olakšamo sebi burke
Čelik 1
Tuzla 2
Zvijezda 1
GOŠK 3 :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, Majestic-12 [Bot], OzmoodPinglewood, plisek, ubipara i 25 gostiju.