bolji od pjane
Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
bolji od pjane
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Ponos Torina
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Sta jeeeeeeee staaaaaaaaaaaaaaaaa neznaliceeeeeee.....kad babo kaze vrancic najbolji onda je najbolji.... asistencija i evrogol novi evrogol...kako Doktor igra strasnoooo strasno...opet Posran mali picic hanko i ostale neznalice fudbala.
hurem likes this
Gol i asistencija za prvog tima Championshipa? Nek' proba prvo grijati klupu u praškoj Sparti, onda može maštati o pozivu je'l.QUARTERBACK je napisao/la:gol i asistencija u prvih 20min tekme, momak zasluzuje poziv u 23 igraca protiv finske i italije
Cekao sam ga cijelo vrijeme i opet sam u jednom dahu procitao...bas je simpa.AirRamiz je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Sta jeeeeeeee staaaaaaaaaaaaaaaaa neznaliceeeeeee.....kad babo kaze vrancic najbolji onda je najbolji.... asistencija i evrogol novi evrogol...kako Doktor igra strasnoooo strasno...opet Posran mali picic hanko i ostale neznalice fudbala.![]()
![]()
hurem likes this
Svaka cast Vrancicu, definitivno se uz Prcica namece kao rjesenje umjesto Pjanica...Robi nek na treninzima odluci koji ce se bolje uklopiti. Nadam se da nece posegnuti za Loncarom kao rjesenjem, ipak je mlad za ovako bitne utakmice.
Za mene je Vrancic nas novi Medunjanin, dizelas, ali veliki znalac s loptom...uz to izuzetno smiren, jos se sjecam one partije protiv Chelsija.
- Ponos Torina
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sta jeeeeeeee staaaaaaaaaaaaaaaaa neznaliceeeeeee.....kad babo kaze vrancic je unikatan onda je unikatan.... Kakav medunjanin ba medunjanin...kako Doktor igra strasnoooo strasno...opet Posran mali picic hanko i ostale neznalice fudbala.akisarajevo92 je napisao/la:novi Medunjanin
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- LlullSergio
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alucard, aqarius, bavarian_bk, bavariapivo, bhfanatic14, boki86, Bordo10, Bosanac90, Cautinho, celikmilan, Confiance, COYGBiH, Daduli, darker10, dzemil, edin139, ELDIABLO20, enobarca, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, jasmin10, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, karajlo, lol89, LondonBlues, Lynx, marlostanf1eld, MikiPirs, MrPink, Muumii, Nah1ddd, nebeskasila, NisamIsmirMirvic, Objektivac, Ozymandias, PointBlank, ristagrad, Rosicky, sagitarius, SanaBosna, Skojevska, soccerfan, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, Vratnik10, zastitaIdentiteta i 446 gostiju.