bolji od pjane
Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Vrana
bolji od pjane
bolji od pjane
Kakav je ovo majstor igre

Super Mario 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kao da je Pele licno
Samo u Bosni ima ovakvog veselja

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
bhfanatic14 je napisao/la:Sta jeeeeeeee staaaaaaaaaaaaaaaaa neznaliceeeeeee.....kad babo kaze vrancic najbolji onda je najbolji.... asistencija i evrogol novi evrogol...kako Doktor igra strasnoooo strasno...opet Posran mali picic hanko i ostale neznalice fudbala.
hurem likes this
Gol i asistencija za prvog tima Championshipa? Nek' proba prvo grijati klupu u praškoj Sparti, onda može maštati o pozivu je'l.QUARTERBACK je napisao/la:gol i asistencija u prvih 20min tekme, momak zasluzuje poziv u 23 igraca protiv finske i italije
Cekao sam ga cijelo vrijeme i opet sam u jednom dahu procitao...bas je simpa.AirRamiz je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Sta jeeeeeeee staaaaaaaaaaaaaaaaa neznaliceeeeeee.....kad babo kaze vrancic najbolji onda je najbolji.... asistencija i evrogol novi evrogol...kako Doktor igra strasnoooo strasno...opet Posran mali picic hanko i ostale neznalice fudbala.![]()
![]()
hurem likes this
Svaka cast Vrancicu, definitivno se uz Prcica namece kao rjesenje umjesto Pjanica...Robi nek na treninzima odluci koji ce se bolje uklopiti. Nadam se da nece posegnuti za Loncarom kao rjesenjem, ipak je mlad za ovako bitne utakmice.
Za mene je Vrancic nas novi Medunjanin, dizelas, ali veliki znalac s loptom...uz to izuzetno smiren, jos se sjecam one partije protiv Chelsija.
Koji se to fazon prosipa ovdje ... kao mi svi mrzimo Marija i zelimo mu da zavrsi u Vrbanjusi a jedan ga brani od svih nas jer je on good guy a mi svi shupci ... da je bit' tek punoljetan forumas opet ... 
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma svi mrze Marija,svi mu zavide itd...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Drago mi je što je digao formu, u ovakvoj situaciji vrlo izgledno i logično se nameće da dobije poziv. Samo neka nastavi ovako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hvale i Švabe njegovu mirnoću na lopti. 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Cestitke na ulasku u PL 
Još jedan Bosanac u EPL 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sta jeeeeeeee staaaaaaaaaaaaaaaaa neznaliceeeeeee.....kad babo kaze vrancic je unikatan onda je unikatan.... Kakav medunjanin ba medunjanin...kako Doktor igra strasnoooo strasno...opet Posran mali picic hanko i ostale neznalice fudbala.akisarajevo92 je napisao/la:novi Medunjanin
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije los mali, mog'o bi ga Robi pozvat 
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], CAGarfia, Drum, Edincapitano, enobarca, Google Adsense [Bot], Honorar, hurem, iliyaa8, Jabroni, legendarnadruga, Mocvara1991, tuitamo, VivaLaLiberta, Zeka i 166 gostiju.