jovanbl je napisao/la:Posto citavo vrijeme fosirate pricu kako ste multietnicki klub i po igracim i po navijacima, zanimalo bi me da mi neko objasni multietnicki karakter skandiranja ( koje cujem svaku utakmicu zeljeznicara koju gledam ) a ide :
Jug je nasa sveta strana , po islamu odabrana!
Već ti je rečeno, a i ja ću evo ponoviti, taj dio se više ne pjeva niti će se pjevati..
jovanbl je napisao/la:Milsim nista ja protiv nemam, samo bez licemjerja onda na drugim temama nemaojte prodavati pricu o multietnicnosti.
Ne prodajemo mi priču, ima u svakom žitu kukolja, ali u našem daleko najmanje, sa tendencijom potpunog nestanka.
I za razliku od npr. navijača Borca (no hard feelings) koji s ponosom forsiraju da je Borac isključivo srpski klub, a lešinari isključivo srbi. (to mi ne moraju govoriti, dovoljno mi je da pogledam tribinu).. Onda je bolje da kao godinu nastanka kluba stave 1992.
Znaš ti dobro kakav je borac bio klub prije rata, ko je za njega navijao, ko je sve bio u lešinarima, i ko je sve igrao. I teško da možeš reći da je ovo danas ispravno.
p.s. Deremo Zrinje..