Mislim fakat,ljudi na sav glas ističu da su Banjalučani,a prije rata su 2/3 stanovništva u BL činili Bošnjaci...spajz je napisao/la:tanzla je napisao/la:Onda je bolje da kao godinu nastanka kluba stave 1992.
nije bolan ovaj borac nastao 92... nisu tad jos istjerali vecinu banjalucana i uvezli ove sto se danas nazivaju banjalucanima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ali nema para,sve se rastalilo....
ne bas 2/3 to si sad pretjerao al jest 1/3Tarantino je napisao/la:Mislim fakat,ljudi na sav glas ističu da su Banjalučani,a prije rata su 2/3 stanovništva u BL činili Bošnjaci...spajz je napisao/la:tanzla je napisao/la:Onda je bolje da kao godinu nastanka kluba stave 1992.
nije bolan ovaj borac nastao 92... nisu tad jos istjerali vecinu banjalucana i uvezli ove sto se danas nazivaju banjalucanima
nazalost mnogi koji su digli lesinare ondje gdje se nalaze su bili bosanci( odbijam koristit kvazi rijec Bosnjaci) il si bosanac il si pizda nema treceg
sad oni pokusavaju sakrivat istoriju kluba i ko ih je osnovao
ma bolan nemaju oni veze sa banjalukomTarantino je napisao/la:Mislim fakat,ljudi na sav glas ističu da su Banjalučani,a prije rata su 2/3 stanovništva u BL činili Bošnjaci...spajz je napisao/la:tanzla je napisao/la:Onda je bolje da kao godinu nastanka kluba stave 1992.

samo im procitaj sluzbenu historiju kluba i navijaca i vidjeces koliko su je izmjenili

i jos nesto pustali su se pokemoni 
negdje na poluvremenu ak se nevaram
sad me zanima jel to ikome smeta
mislim pikacu je nacionalista a onaj ash ketchum mi lici na muslimana
ja mislim da sad treba malo o tome popricati na jedno minimalno 20 stranica

negdje na poluvremenu ak se nevaram

mislim pikacu je nacionalista a onaj ash ketchum mi lici na muslimana
ja mislim da sad treba malo o tome popricati na jedno minimalno 20 stranica

u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:
256 pobjeda, 90 remija i 153 poraza uz gol razliku 834-550 (+284)
na domacem terenu Zeljeznicar je odigrao 243 utakmica:
193 pobjede, 29 remija i 21 poraz uz gol razliku 568-165 (+403)
kao gost Zeljeznicar je odigrao 256 utakmica, tu je omjer nazalost negativan:
63 pobjeda, 61 remi i 132 poraza uz negativnu gol razliku 266-385 (-119)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Naprijed plavi !Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Bijeli brijeg! Nedelja, 31.10. u 17:00 (TV)!
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR
Sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje)
A1: Admir Forto (Vitkovići)
A2: Željko Dragojević (B. Luka)
Četvrti sudija: Vladimir Dominković (Orašje)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Kontrolor Suđenja: Hajrudin Gobeljić (Cazin)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ma nek pricaju sta hoce,nacionalisti smo i sata..... to ce se pjevati i treba da se pjeva pjevalo se godinama i dalje ce.tanzla je napisao/la:Ne branim se, postavljam stvari tamo gdje pripadaju..elSaik je napisao/la:Našao lik iz Banja Luke pametovati o multietničnosti. A ovi se, kao, još brane. Strašno.
Milion puta smo oko ovoga raspravljali 

Ovo je STRAVIČAN podatak.tm84 je napisao/la:u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:
Ma bio bi stravičan da je ovo normalna zemlja, sa normalnom ligom. Ali za ove prilike je to sasvim normalna statistika. (nažalost)elSaik je napisao/la:Ovo je STRAVIČAN podatak.tm84 je napisao/la:u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:
-
- Kontakt:
jug je nasa sveta strana po islamu odabrana uvijek pjevao i uvijek cu pjevati 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
old school je napisao/la:jug je nasa sveta strana po islamu odabrana uvijek pjevao i uvijek cu pjevati

Nemoj svršit muslimanu.Jesi klanjo 5 vakata namaza,dao bi ruku u vatru da nisi. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ako na mene mislis jesam Boga mi......Hamo je napisao/la:Nemoj svršit muslimanu.Jesi klanjo 5 vakata namaza,dao bi ruku u vatru da nisi.
pjevajold school je napisao/la:jug je nasa sveta strana po islamu odabrana uvijek pjevao i uvijek cu pjevati

imam prijedlog.
ili ukinuti taj dio u pjesmi ili uvesti:
jug je nasa sveta strana, po islamu/krscanstvu odabrana

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
domacinska liga... mozemo biti sretni sto imamo i takav omjer...voltron30 je napisao/la:Ma bio bi stravičan da je ovo normalna zemlja, sa normalnom ligom. Ali za ove prilike je to sasvim normalna statistika. (nažalost)elSaik je napisao/la:Ovo je STRAVIČAN podatak.tm84 je napisao/la:u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:

znaci svaku drugu gostujucu utakmicu gubimo, statisticki...

Ne usvaja se...........tm84 je napisao/la:pjevajold school je napisao/la:jug je nasa sveta strana po islamu odabrana uvijek pjevao i uvijek cu pjevatiniko ti ne brani... a nemoj samo napadat one koji ne pjevaju to... recimo mene... nisam musliman pa ne vidim razlog da pjevam to...
![]()
imam prijedlog.
ili ukinuti taj dio u pjesmi ili uvesti:
jug je nasa sveta strana, po islamu/krscanstvu odabrana

Ja jesam musliman pa ni ja ne vidim razloga da to pjevam.To mi ga dođe na isto kao da sada ja usred klanjanja u recimo 2. safu krenem da navijam Naprijed Željo četo plava,momci zamijenili ste Božju kuću i stadion.Što se tiče tih rezultata u gostima to je sasvim normalno,čak smo i dobri.Ipak u onom dugogodišnjem sivilu ne znam jesmo li izvojevali 3 pobjede u gostima.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
To je stara stvar, predratna i ne vidim razloga zasto se oko toga polemise kada nikoga ne vrijedja niti pravi neku diskriminaciju.
izmedju 2005-2009 smo u gostima ostvarli cijele 4 pobjede i 11 remija i 45 poraza, katastrofalno;Hamo je napisao/la:Ja jesam musliman pa ni ja ne vidim razloga da to pjevam.To mi ga dođe na isto kao da sada ja usred klanjanja u recimo 2. safu krenem da navijam Naprijed Željo četo plava,momci zamijenili ste Božju kuću i stadion.Što se tiče tih rezultata u gostima to je sasvim normalno,čak smo i dobri.Ipak u onom dugogodišnjem sivilu ne znam jesmo li izvojevali 3 pobjede u gostima.
dok smo u istom periodu kuci ostvarli 47 pobjeda 7 remija i 6 poraza...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.