FK Drina Zvornik

dubioza
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la dubioza » 30 okt 2010, 21:56

drinin vuk je napisao/la: Ne da nas niste nabili,već da ne bi penala ne bi ni do pobjede došli,tako kaži ako si imalo objektivan.
Bio bi pogodak 100 % da ga vas golman nije srusio jer ga je Puric vec bio prosao i samo je trebao osutati na prazan go s 5 metara. Imate sutra pregled pa pogledajte ;)
Republika Zenica

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 30 okt 2010, 22:17

evo snimak tekme al nevidi se prekrsalj kod penala
samo celik ale samo celik ale

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 30 okt 2010, 23:50

drina :arrow: prva liga rs :cry: :lol: :lol: :lol:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 31 okt 2010, 00:08

Vidim neki počeli otpisivati tim koji osim u dvije utakmice nije nadigran,a kamo li šta drugo.Tim protiv koga su nekoliko puta dosudjivani penali,svirani toliki faulovi,davani crveni kartoni itd.

Msm da FK Drina nije rekla poslednju riječ,te da će utakmica sa Slavijom bez obzira na sve biti vrlo važna i imati dosta značaja u nastavku,jer jbg realno za Drinu do kraja svaki bod je bitan.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 31 okt 2010, 00:10

Vama je najvaznije da ne prosipate bodove na domacem terenu

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 31 okt 2010, 00:12

Buddy je napisao/la:Vama je najvaznije da ne prosipate bodove na domacem terenu
Upravo to,jer jbg bez pobjeda na domaćem terenu nemamo se čemu nadati,pogotovu ako se ima u vidu da se neki klubovi uzdaju u kupovine na proljeće što je bio običaj svih ovih godina.Iskreno mislim da uz solidna pojačanja prije svega jedno u odbrani i jednog napadača ovaj tim može do opstanka,naravno po meni uslov svih uslova su dvije pobjede na domaćem terenu do kraja prvog dijela.

Drugo ime objektivnosti!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 31 okt 2010, 11:07

Ma Slaviju možete skinuti garant, nažite još nekoga.
A đe da znam?!

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 31 okt 2010, 13:34

zvornicki klan je napisao/la:Vidim neki počeli otpisivati tim koji osim u dvije utakmice nije nadigran,a kamo li šta drugo.Tim protiv koga su nekoliko puta dosudjivani penali,svirani toliki faulovi,davani crveni kartoni itd.

Msm da FK Drina nije rekla poslednju riječ,te da će utakmica sa Slavijom bez obzira na sve biti vrlo važna i imati dosta značaja u nastavku,jer jbg realno za Drinu do kraja svaki bod je bitan.
nije nadigran osim u dvije utakmice, a gol razlika 8-22 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 okt 2010, 13:46

E jbg sad,slazem se sa klanom,Drinu osim Zelje i Sirokog niko nije pregazio,tj nadigrao toliko,cak sta vise bez obzira sa koliko je snage igrao ni Zeljo nije razbio. Onda gubili smo od Zvijezde,kuci od Borca,od Tuzle,al u tim utakmicama osim semafora igra je bila izjednacena,eto jedino ako neko zeli reci da je Drina toliko losa u odnosu na ostale,onda je po toj logici Leotar sest puta losiji,naravno takva logika nema smisla.

A akobogda jos malo ce ta subota i to 13. kolo megdan sa nama dragim Lukavicanima i Slavijom.
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 31 okt 2010, 14:07

Ja ne vidim da će vam biti lakše ako Drina ispadne, pratim ovaj forum evo već skoro pola godine i primjetio sam da ima par pojedinaca koji tako idu sa teme na temu sa samo jednim ciljem a to je da provociraju i da pametuju, zanima me samo kako oni tolike stvari znaju o Drini a do juče nisu čuli za nju. U svakom slučaju Drina će da opstane ovde iako nam je, po riječima famoznog sudije Jakupovića, presuđeno.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 31 okt 2010, 14:12

Ne obazirite se na provokatore. A što se opstanka tiče, biće tu velika borba. Imate šansu da opstanete, ako kući ne budete prosipali bodove, što je najvažnije ;)

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 31 okt 2010, 15:59

Jbg tacno je da se kuci mora dobijati svaka.Al msm da bez par bodova sa strane,bez obzira na ucinak kuci nece moci uradit nista.Jer jbg u ovom izjednacenom takmicenju,imamo jos 10 domacih,al i vrlo teske protivnike kuci kao sto su Zeljo,Sarajevo,Siroki,a gostujemo Borcu,Zrinjskom.Ipak msm da jos nista nije izgubljeno,zapravo da do kraja Drina moze daleko vise da dobije nego sto moze da izgubi na osnovu trenutne situacije na tabeli.

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 okt 2010, 18:27

Ma normalno kuci moramo dobiti ove dvije sto su ostale ,te u nastavku sve moguce,jbg imamo te tri teze ,a sto je po meni dobro je to sto cemo sa direktnim rivalima za opstanak igrati kuci msm na Slobodu i Buducnost,a osim ove dvije msm da ce se za opstanak boriti jos i Leotar i Velez.
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 31 okt 2010, 18:37

Nama u svakom slučaju ide u prilog poraz i Zrinjskog večeras, evo vodi Željo e sad koliko je realno i da pobjedi, nadam se da hoće.

p.s.
11. Budućnost 14
12. Sloboda 14
13. Leotar 14
14. Zrinjski 13
15. Velež 10
16. Drina 7
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 31 okt 2010, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 okt 2010, 19:01

Pozz..Mislim da je prica oko penala suvisna,jer penal je postojao..Vas igrac se poigrava u odbrani,gubi loptu,Puric stize prije golmana i ovom ostaje samo da ga obori..Moram reci da ste djelovali kao veoma solidna ekipa,dobro ste se branili,Celik u 1 poluvremenu ima dvije do tri poluprilike al bez nekih 100% prilika..U drugom poluvremenu ste nekih pocetnih 20 minuta potpuno pali,.bilo je par dobrih prilika za Celik ali vas golman je u par navrata odlicno reagovao.Nakon toga uspostavjate terensku incijativu i igra se vecinom na sredini terena.,mi vise na silu nego igrom pokusavamo doci do gola sto vam je ostavilo prostora za polukontre,i par puta uspjevate odigrati kontru ali vam uvjek fali onaj zadnji pas,mozda zbog cinjenice da je premalo vasih igraca pratilo te kontre,uvjeren sam da ste odigrali malo hrabrije u tim momentima da ste mogli i do gola..I onda dolazi ta velika greska vaseg stopera i penal za nas..Mislim da bi Celik tesko dosao do pobjede i da bi se vratili kuci s bodom da se nije desio taj kiks u odbrani..Sve u svemu nemate razloga da se ljutite na sudjenje,jer vasi igraci nisu ni protestovali sto se rijetko vidja na nasim terenima,.takodjer mozete naci i izjavu vaseg trenera,u kojoj ni u jednom trenutku ne spominje penal..Gorak i nesretan poraz za vas ali sa ovakvom igrom,mozda malo hrabrijim pristupom siguran sam da mozete izboriti opstanak,iskreno i ja se tome nadam,nova ste ekipa ,niste se dobro snasli na otvaranju,ali jos je mnogo do kraja,,Puno srece u nastavku prvenstva..

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 31 okt 2010, 19:04

chily-rz je napisao/la:Pozz..Mislim da je prica oko penala suvisna,jer penal je postojao..Vas igrac se poigrava u odbrani,gubi loptu,Puric stize prije golmana i ovom ostaje samo da ga obori..Moram reci da ste djelovali kao veoma solidna ekipa,dobro ste se branili,Celik u 1 poluvremenu ima dvije do tri poluprilike al bez nekih 100% prilika..U drugom poluvremenu ste nekih pocetnih 20 minuta potpuno pali,.bilo je par dobrih prilika za Celik ali vas golman je u par navrata odlicno reagovao.Nakon toga uspostavjate terensku incijativu i igra se vecinom na sredini terena.,mi vise na silu nego igrom pokusavamo doci do gola sto vam je ostavilo prostora za polukontre,i par puta uspjevate odigrati kontru ali vam uvjek fali onaj zadnji pas,mozda zbog cinjenice da je premalo vasih igraca pratilo te kontre,uvjeren sam da ste odigrali malo hrabrije u tim momentima da ste mogli i do gola..I onda dolazi ta velika greska vaseg stopera i penal za nas..Mislim da bi Celik tesko dosao do pobjede i da bi se vratili kuci s bodom da se nije desio taj kiks u odbrani..Sve u svemu nemate razloga da se ljutite na sudjenje,jer vasi igraci nisu ni protestovali sto se rijetko vidja na nasim terenima,.takodjer mozete naci i izjavu vaseg trenera,u kojoj ni u jednom trenutku ne spominje penal..Gorak i nesretan poraz za vas ali sa ovakvom igrom,mozda malo hrabrijim pristupom siguran sam da mozete izboriti opstanak,iskreno i ja se tome nadam,nova ste ekipa ,niste se dobro snasli na otvaranju,ali jos je mnogo do kraja,,Puno srece u nastavku prvenstva..
e moj brate, mi tu igru Drine gledamo već evo 12 kola i uvijek na kraju kažemo "e sad ako ovako budu igrali u nastavku biće bodova", a ono uvijek isto, valjda će biti tih bodova, nada zadnja umire :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 okt 2010, 19:10

Jbg iskreno prvi sam bio od onih prije pocetka koji bi dao i ruku da cemo sigurno opstati.Bilo je dosta losih sudijskih gresaka,ne govorim o Zenici vec uopsteno,ali isto tako i dosta slabe igre,cak i u Zvorniku,narocito protiv Olimpika,gdje se puno grijesilo,ali i protiv Travnika,ciji bunker ali i velike sanse ,cak i penal,al kad nece nece,naravno bilo je i lezernosti od strane pojedinaca,a i dosta losa fizicka sprema na pocetku su doprinijeli losim rezultatima,te golovi u poslednjim trenucima meca,crveni kartoni kojih smo dobili boga pitaj koliko,cak su nam i treneri dobijali.Sve u svemu nada ali i teoretska sansa postoje,zasto se ne bi moglo desiti da Drina u drugom djelu sa pojacanjima i u gostima donese koji bod ,mada imajuci u vidu domace budzovane,Leotar,Travnik,Olimpic,Velez tesko je donijeti bodove iz tih sredina.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 okt 2010, 19:14

E drug,i mi cekamo "europski" Celik vec deset godina :D..Ove godine kao i licimo na nesto al smo opet 10.na tabeli..Nemamo presjednika,jer se ti isti redaju kao na traci,najzaduzenija smo ekipa u ligi..i onda se neko pita gdje su robovi,,ali znam jedno VRATIT CE SE RODE,mozda vec na proljece :D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 31 okt 2010, 23:25

Zar stvarno neko misli da Drina moze ostati u Ligi?

Ako ima takav,zamolio bih ga da kaze koja ce,po njemu,onda dva kluba ispasti? Lijepo je nadati se i podrzavati svoje,ali treba uvijek imati i dozu realnosti i reci "izgubili smo kuci previse bodova,i opstanak je skoro nemoguc"

Ja bih zaista volio da ostanete,i kad bih mogao birati izbacio bih Travnik i Leotar jer godinama ubijaju ligu svojim pobjedjivanjem na silu kod kuce,a putovanjem na gostovanja bez 7 prvotimaca,ali nazalost,nema sanse...i jedni i drugi imaju previse veza i "duznika" u ligi ako im zatreba,a uz to,Travnik ove godine igra cak i dobro,sto je zaista kuriozitet. Drina tih veza i duznika nema,a da proba na posteno,to u ovoj ligi nema sanse,cak i da imate mnogo jacu ekipu od ove koja po kvalitetu i pripada pri dnu ove lige.

btw,Slaviju cete pobjediti sigurno,to su uprave davno dogovorile tri za tri,zato nemojte sad vi navijaci ispasti levati i tuci se medjusobno kad je vec sve dogovoreno.....

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 31 okt 2010, 23:35

Jasno je to da svi imaju neke kredite jer su vec igrali ovo jadno takmicenje.Tacno je i to da je Drina sebi dopustila da izgubi tri kuci,al ja msm da ukoliko se finansijski preduzmu neke stvari i ostane ovakva situacija uz jedno 2-3 pojacanja,pozajmice iz Vose moglo bi se nesto uraditi.Isto tako potpuno se slazem da te kupovine, 3 za 3 neke ekipe su vec dogovorile,sto je jadno i glupo i samo srozava i ovako losu ligu i cini je neregularnom,al jbg Drina do sada smijem ruku dati nije prodala nijednu niti kupila.

A to sto se tice navijaca,jbg ja sam nekad navijao,mogu reci da postoji odredjen rivalitet i bez obzira na rezultat to ce postojati,jbg neke stvari se ne zaboravljaju.

Drugo ime objektivnosti!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.