Pozz..Mislim da je prica oko penala suvisna,jer penal je postojao..Vas igrac se poigrava u odbrani,gubi loptu,Puric stize prije golmana i ovom ostaje samo da ga obori..Moram reci da ste djelovali kao veoma solidna ekipa,dobro ste se branili,Celik u 1 poluvremenu ima dvije do tri poluprilike al bez nekih 100% prilika..U drugom poluvremenu ste nekih pocetnih 20 minuta potpuno pali,.bilo je par dobrih prilika za Celik ali vas golman je u par navrata odlicno reagovao.Nakon toga uspostavjate terensku incijativu i igra se vecinom na sredini terena.,mi vise na silu nego igrom pokusavamo doci do gola sto vam je ostavilo prostora za polukontre,i par puta uspjevate odigrati kontru ali vam uvjek fali onaj zadnji pas,mozda zbog cinjenice da je premalo vasih igraca pratilo te kontre,uvjeren sam da ste odigrali malo hrabrije u tim momentima da ste mogli i do gola..I onda dolazi ta velika greska vaseg stopera i penal za nas..Mislim da bi Celik tesko dosao do pobjede i da bi se vratili kuci s bodom da se nije desio taj kiks u odbrani..Sve u svemu nemate razloga da se ljutite na sudjenje,jer vasi igraci nisu ni protestovali sto se rijetko vidja na nasim terenima,.takodjer mozete naci i izjavu vaseg trenera,u kojoj ni u jednom trenutku ne spominje penal..Gorak i nesretan poraz za vas ali sa ovakvom igrom,mozda malo hrabrijim pristupom siguran sam da mozete izboriti opstanak,iskreno i ja se tome nadam,nova ste ekipa ,niste se dobro snasli na otvaranju,ali jos je mnogo do kraja,,Puno srece u nastavku prvenstva..