Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma nema Inter gdje kiksati dva puta da bi uspjeli izgubiti Ligu prvaka. Atalanta će kiksati sigurno bar jednom u naredna tri kola, samo je fazon što će također Milan i Roma kiksati.
Atalanta je objektivno i najviše zaslužila po igri da igra tu Ligu prvaka, jest da je Italija nisko pala kada ih jedna Atalanta predstavlja u LP (uz sav respekt tom klubu), al' to je veća krivica prije svega Milana, pa onda Rome i Lazija koji su sigurno veći klubovi od Atalante.
Atalanta je objektivno i najviše zaslužila po igri da igra tu Ligu prvaka, jest da je Italija nisko pala kada ih jedna Atalanta predstavlja u LP (uz sav respekt tom klubu), al' to je veća krivica prije svega Milana, pa onda Rome i Lazija koji su sigurno veći klubovi od Atalante.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bakayoko najbolje oslikava situaciju u milanu 
Bakayoko 
Rekao je ono sto mnogi ne mogu Allegriu, a misle.
Rekao je ono sto mnogi ne mogu Allegriu, a misle.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
bakayoko umjesto matuidija, khedire il bentancura :kafa:
svakako ne znas ko je gori
svakako ne znas ko je gori
Kakve su to rasisticke izjavetuzlak1987 je napisao/la:Najgore je kad se pravi onaj crnac ufura. Hajd bijelca mozes i da podneses jer je malo pitomiji i pametniji.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa realno naravno o ovim sto su u sportu se misli. Nikakvog sportskog odgoja, a sigurno su ne tako davno bili teska bijeda.lol89 je napisao/la:Kakve su to rasisticke izjavetuzlak1987 je napisao/la:Najgore je kad se pravi onaj crnac ufura. Hajd bijelca mozes i da podneses jer je malo pitomiji i pametniji.
Braćo Juventini, možemo li se nadati da ćete otkinuti barem 3 boda Atalanti 
Il Club più titolato al mondo!
Slabo se pazite s namamuxa je napisao/la:Braćo Juventini, možemo li se nadati da ćete otkinuti barem 3 boda Atalanti
Obično je obaveza da se na dan podizanja pehara otrese protivnik, pri tome imamo dug iz kupa, a Allegriu gori pa bi trebali dobiti.muxa je napisao/la:Braćo Juventini, možemo li se nadati da ćete otkinuti barem 3 boda Atalanti
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobijaml atalantu, razvaljujemo ih 1-0. Njima je previse utakmica,imaju i finale kupa.
mislio sam da samo lazio gubi tekme na nevjerovatan nacin, kad eto ti barce lol
- Beduin
- Kontakt:
Imas li informaciju (ili bilo ko) koliko kola je Atalanta bila u top 4 na tabeli tokom sezone, a koliko konkurencija Milan, Roma, Lazio...?Raonffa je napisao/la: Atalanta je objektivno i najviše zaslužila po igri da igra tu Ligu prvaka.
Roma je podigla formu u zadnje vrijeme, Atalanta je tu negdje konstantno ali ne sjecam se da je derala guzove od pocetka, Lazio je kao i Milan totalno pao u zadnja 2 mjeseca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moguće da griješim, ali mislim da je Atalanta tek nedavno zasjela na četvrto mjesto. Nisam siguran da su tokom sezone bili na tim pozicijama ili bar ne nešto puno.
Roma je isto sitno bila na tim pozicijama, većinom su dole ispod.
Kad se sve zbroji, mislim da je od svih pomenutih klubova Milan bio najduže na toj poziciji. I na kraju će ga opet popušiti.
Kad se sve zbroji, mislim da je od svih pomenutih klubova Milan bio najduže na toj poziciji. I na kraju će ga opet popušiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako se ne varam pika se samo ko je na toj poziciji nakon odigranog 38. kola 
Il Club più titolato al mondo!
Sezona 2005/2006 nas drugacije uci.muxa je napisao/la:Ako se ne varam pika se samo ko je na toj poziciji nakon odigranog 38. kola
- Beduin
- Kontakt:
Zato i kazem, volio bih imati taj info radi price kako je Atalanta najvise zasluzila igranje LP.rope11 je napisao/la:Moguće da griješim, ali mislim da je Atalanta tek nedavno zasjela na četvrto mjesto. Nisam siguran da su tokom sezone bili na tim pozicijama ili bar ne nešto puno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zaslužiti će onaj ko završi četvrti na kraju.
Mada treba uzeti u obzir da Atalanti svake godine prodaju igrače i da imaju dosta manji budžet od ostalih klubova u vrhu, samo na osnovu toga se može reći da su zaslužili top 4 najviše od ostalih. Jer povrh svega, završiti će na tabeli ispred svih.
Mada treba uzeti u obzir da Atalanti svake godine prodaju igrače i da imaju dosta manji budžet od ostalih klubova u vrhu, samo na osnovu toga se može reći da su zaslužili top 4 najviše od ostalih. Jer povrh svega, završiti će na tabeli ispred svih.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prodaje i Roma, baš svake sezone se rastura kostur ekipe i skoro u svaku novu sezonu se ulazi sa 4-5 novih lica u prvoj postavi. Ima Atalanta finu sezonu, ali daleko je to od nečeg ekstremno dobrog, u top4 su najviše zato jer im je konkurencija kakva jeste. Milan se još uvijek pronalazi i daleko je od tima dostojnog lige prvaka, za Romu se ne može reći da su podbacili, klub već dvije godine ide silaznom putanjom i kvalitetom su tu gdje trenutno jesu. Ako nisam sta pomjesao, ista ova Atalanta preko austrijskog RB nije mogla do le.
embrace the chaos
Ove sezone je Roma sama sebi kriva, prvenstveno jer nisu adekvatno pojačali ekipu pravim igračima iako su imali novca. Skoro svako pojačanje je bilo promašaj, za što bi se trebalo obratiti ublehi Monchiju.
Atalanta valjda ni pola od toga nije imala u budžetu i svake godine im rasprodavaju igrače, a opet se nekako drže.
Roma je skršila preko 100 miliona na Pastorea, Schicka i Nzonzija, za bogu plakati.
Vi prodate, ali i imate love da djelomično nadoknadite gubitke.
Atalanta valjda ni pola od toga nije imala u budžetu i svake godine im rasprodavaju igrače, a opet se nekako drže.
Roma je skršila preko 100 miliona na Pastorea, Schicka i Nzonzija, za bogu plakati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.