Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Svi prodaju i dovedu nova pojacanja, jedino Milan pusti 5 hedalja besplatno da bi dovelo novih 5 koji ce ukenjati sezonu. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bastoni, Kessie, Conti, Gagliardini, Cristante, Caldara ... ko god je otisao iz Atalante nije se pokazao bas najbolje u drugom klubu
ukupno 140 miliona eura zaradili na ovih 6 igraca, mada Bastoniju je tek 18, a Conti i Caldara nisu imali srece sa povredama
pokvarena roba
ukupno 140 miliona eura zaradili na ovih 6 igraca, mada Bastoniju je tek 18, a Conti i Caldara nisu imali srece sa povredama
pokvarena roba
Don't believe the hype.
Od svih tih jedino juventus gromovski prosao... doveo caldaru za 15 mil plus 5mil bonusa (uz samo 2 odigrane tekme), a prodao ga za 40 mil (tj trampio ga za igraca koji je sezonu ranije prodat za oko 40mil)... ni orali ni kopali, a u juventusu zaradili 20mil...
Ostali su se poprilicno lose pokazali u svojim timovima, sto opet ne znaci da su losi igraci....
Ostali su se poprilicno lose pokazali u svojim timovima, sto opet ne znaci da su losi igraci....
Očigledno je Gasperini tip trenera kao recimo Klop, ne da izvlači maksimum iz igrača nego ih čini boljim nego što jesu.
Što se mene tiče ja više nijednog ne bih dovodio, ili igraju ispod očekivanog nivoa ili se raspadaju od povreda, iako su regularno imali maksimalnu minutažu prije. Sve falična roba yebem im sve, a Milan je najviše go.vana pojeo sa njihovim transferima.
Conti i Caldara imaju skupa tri trganja ligamenata koljena i oštećenje Ahilove tetive, ono najgore kroz šta neki sportaš mora proći. U Atalanti, ne pamtim ni da su par utakmica izostali.
Što se mene tiče ja više nijednog ne bih dovodio, ili igraju ispod očekivanog nivoa ili se raspadaju od povreda, iako su regularno imali maksimalnu minutažu prije. Sve falična roba yebem im sve, a Milan je najviše go.vana pojeo sa njihovim transferima.
Conti i Caldara imaju skupa tri trganja ligamenata koljena i oštećenje Ahilove tetive, ono najgore kroz šta neki sportaš mora proći. U Atalanti, ne pamtim ni da su par utakmica izostali.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bastoni se nije pokazao kažu 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Atalanta na korak od LP, Milan veceras mora pobijediti, kao i Roma sutra.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jao Lapadule brata, kakav pokušaj 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- muha milanez
- Kontakt:
Genova najšugavija ekipa u ligiPogba je napisao/la:da Empoli dobije sve do kraja i da se poklopi pa da Genou gledamo u drugoj ligi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Inter ce dobiti Chievo, to je laganica, ima Inter finu zalihu i dobar raspored, mogu sebi priustiti i poraz kod Napolija.muxa je napisao/la:Kao i Inter
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sve bi nesto htjeli u istu rečenicu sa Interom,al nikako.
Kad bi Udinese ispao bilo bi predivno.Sassuolo cemo nazalost morat trpit jos najmanje godinu.
Kad bi Udinese ispao bilo bi predivno.Sassuolo cemo nazalost morat trpit jos najmanje godinu.
Agneli otvoreno izjavio da juventus nece pomoci milanu 
Crveni Karton 
- akisarajevo92
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Uff kakav gol Belottia 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Otkad se za to gore slavlje daje žuti karton?
Svako kolo neka nova sudijska budalaština.
Svako kolo neka nova sudijska budalaština.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Za ovo mu dao karton? Šta kažu pravila?akisarajevo92 je napisao/la:
Il Club più titolato al mondo!