NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Looney lowkey odlicnu seriju odigrao 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Bosnia Skini taj potpis i ne brukaj se,molim te.Vi nemate vise nikakva prava na Irvinga da bi covjek mogao biti ukljucen u trejd. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ovo je simbolican potpisNEZALAGANJE je napisao/la:@Bosnia Skini taj potpis i ne brukaj se,molim te.Vi nemate vise nikakva prava na Irvinga da bi covjek mogao biti ukljucen u trejd.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 11 maj 2019, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ronaldo99 je napisao/la:I kad dodju i pocnu govoriti kako Harden ima neke brojke i stavljati ga u istu recenicu sa Jordanom
blasfemija
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E to bi bilo odlicno iz perspektive BOS.BosniaBoston je napisao/la:Ma ovo je simbolican potpisNEZALAGANJE je napisao/la:@Bosnia Skini taj potpis i ne brukaj se,molim te.Vi nemate vise nikakva prava na Irvinga da bi covjek mogao biti ukljucen u trejd.Najbolje potpisati ga i zabiti mu noz u ledja ovako kad dode period da ga mozemo trejdat nakon potpisa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Lillard Jos jedna stvar.HOU i svi igraci HOU cijelu sezonu pricaju kako su spremni za GS,kako napadaju titulu,kako bi stvari bile drugacije i proslu sezonu da je CP3 bio zdrav,Morey govori kako pravi tim samo s ciljem da njih srusi i onda se desi ovo?
GS nikad ranjiviji,klupa tanka i jos ostanu bez KDa.
Pa sta treba da se desi da ih dobijes?I na to sve,izgubis kuci 6.tekmu gdje je,da je HOU uistinu velika ekipa,trebalo biti min.15 razlike za njih na poluvremenu dok je Curry bio u banani.
Nisu ni dosli do 7.tekme,pa da se ima neko eventualno opravdanje.
Sinocnji potez Hardena nakon tekme,te izjave MDAa i CP poslije sve govore.
GS nikad ranjiviji,klupa tanka i jos ostanu bez KDa.
Pa sta treba da se desi da ih dobijes?I na to sve,izgubis kuci 6.tekmu gdje je,da je HOU uistinu velika ekipa,trebalo biti min.15 razlike za njih na poluvremenu dok je Curry bio u banani.
Nisu ni dosli do 7.tekme,pa da se ima neko eventualno opravdanje.
Sinocnji potez Hardena nakon tekme,te izjave MDAa i CP poslije sve govore.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 maj 2019, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:
-
drakensang
- Kontakt:
brrmmmmmmmmmmm all time great brrrrmmmm
ovo i "Havlicek stole the ball" su mi prve stvari koje padnu na pamet kad vidim bilo koji NBA promoBernardBarnjak je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Najgori trener ubjedljivo koji je osvojio 2 prstena, a najbolja izjava ikada 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Miki Meni je vise: Bird stole the inbounds pass... 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Thomson ostaje u GSW
, vlasnik izjavio ucinice sve da splash brothers ostanu do kraja karijere u GSW 
Sto kolutanje ocima? Pa to se valjda i ocekivaloKobe Bryant je napisao/la:Thomson ostaje u GSW, vlasnik izjavio ucinice sve da splash brothers ostanu do kraja karijere u GSW
- Donnie Darko
- Kontakt:
dobar komentar na redditu, eliminacijska utakmica, najbolja šansa koju si ikad dobio i vrlo moguće što ćeš ikad dobiti da osvojiš prsten (ring chasing excluded), minuta i kusur do kraja, jedan od najboljih šutera u historiji košarke ti krade loptu na liniji za tri poena, i tvoj prvi instinkt je da se teatralno baciš na leđa ne bil se sudija upecao i nasjeo
najveći floper u historiji košarke, kakav. ****. klaun.
jok doce u lakerseKobe Bryant je napisao/la:Thomson ostaje u GSW, vlasnik izjavio ucinice sve da splash brothers ostanu do kraja karijere u GSW
Jbg ne znam kako nije choke od momenta kad je Durant bio povrijedjen. Sta im treba jos? Da su se povrijedili Steph i jos 2,3 pa da prodju?
Ili je choke ili je Steph mnogo bolji nego ga vi smatrate, nesto jest
Ili je choke ili je Steph mnogo bolji nego ga vi smatrate, nesto jest
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vidi, njegova forma je bila losa ove godine ustvari najlosija u ove zadnje 4. Nova dvorana, sele se u SF i po svemu sam mislio da idu na super max Durantu. I tako se prica odvijala, jos je bilo price da Thomsonu nece ponuditi max. A onda ipak mu je stari igrao za Lakerse mislio sam da bi su tu moglo sta uraditi, ali posto je sad kriza u menađmentu ne bih ocekivao nista. Ali potajno sam se nadao da ce cekati Duranta, a sa ce se Thomson uvrijediti sto mu isti dan ne nude max.Donnie Darko je napisao/la:jok doce u lakerseKobe Bryant je napisao/la:Thomson ostaje u GSW, vlasnik izjavio ucinice sve da splash brothers ostanu do kraja karijere u GSW
Pa javna tajna je da zdurant odlazi.Kad on ode misija se sacuvat splash brose
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 11 maj 2019, 11:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
GS ne moze ponuditi Durantu supermax.Vec su ga dali Curryu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jah doduse imal negdje koliko GSW mogu ponuditi max za Duranta? ako ce Thompson traziti 200 mil $ za 5 god.NEZALAGANJE je napisao/la:GS ne moze ponuditi Durantu supermax.Vec su ga dali Curryu.
Mislim da ce biti bas opereceni I da ce placati luxury tax Onda sigurno nece ili Duranta ili Greena sljedece god.
Imati 3 igraca koji ti cine cup me znam jel I jedna ekipa moze izdržati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.