S-Y-L-A-R je napisao/la:JHam je napisao/la:Izgleda da bi se GSW u WCF mogli vratiti i Durant i Cousins, nek sutra utakmicu proglase nerijesenom i sastave dvije ekipe od jedne da sd pokusa izbaciti taj GSW

Priznaj da si se prepao kad si vidio da favorit, odnosno
najbolji 4i seed ikad ispada?

Ma svejedno mi Bgm, uradili su oni i vise nego se ocekivalo ove godine, svi su samo htjeli da mladi skupe PO iskustva i da se vidi ko sta moze u POu, pokazali su glavni da se moze računati na njih, uzeli 2 u gostima sto niko nije ocekivao osim navijacki ko prati Denver, uzeli 7. utakmicu, odlucujucu u kojima i veci igraci padaju, opet se vracali, svaka utakmica bila na posjed 2 osim one jedne u Denveru, tako da je sezona ispunila očekivanja pa i vise. Sutra nek bolji pobjedi, i ako POR prodje za njih navijam u finalu iako imaju bruku za mene iritantnih igraca, al meni je i Duncan koji je ljudina bio iritantan likom i govorom tijela tako da ono..

Dogodine se rijesiti Bartona isko nije sad los bio vise bih volio da MPJ dobije minute i Craig s klupe ko igrav zadatka. Ako dobijemo 1 od MPJ I Vanderbilt da mogu igrati dogodine to je top, ako dobijemo obojicu, pokazu da zasluzuju da igraju, san snova

Ja bi cak Vanderbilta gurnuo sutra malo u vatru da pokusa Hooda zatvoriti, ima dobar rad nogu, dobar je na skoku, ne bi nista losiji u odbrani bio od Bartona, al ne vjerujem da je Malone za to.. Ili Juancha
Ovo je realnost, podjebavanje je za drugu priliku