Problem je sto me on ubjeduje da je Steph bolji.Evo i ti si u zadnjoj recenici rekao za KDa da je najbolji igrac na terenu bez diskusije.Steph jest bitniji za sistem ali KD je bolji i kapak.I jos prica kao da KDa cuvaju najgori defanzivci druge ekipe,kao da ne zahtjeva paznju,a ono beverley i tucker ga cuvaju.I jos je on vec 8 godina superstar bio diskutabilno najbolji igrac u svakoj seriji odkad je u GSW.(mozda jedino ono finale 2017. nije bio bolji od LbJ)Vainglorious je napisao/la:Sta svasta covjek nece procitati na ovom forumu, sve neki kvazistrucanjaci. A elementarne stvari se ne znaju. Nije mi jasno sto pojedini, cije misljenje smatram relevantnim (poput TMaca) uopste pokusavaju nekome nesto utuviti u glavu.
Kosarka nije prosta matematika poena i statistike. Tako ni GS bez KD nije timska statistika minus KDova. Jer KD koliko god maestralan, nije igrac sistema, ima ogroman usage rate i bukvalno ne maksimizira ucinak ostalih, vec naprotiv, znacajno umanjuje. GS bez duranta znaci GS sa sistemom i maksimiziranjem usage ratea i ucinka ostalih. A Steph jeste taj sistem. GS bez stepha < GS bez duranta, jer odsustvom stepha GS ne dobiva boost sistema i kerrovom gameplana nego samo abnormalno visok KD usage rate koji moze samo iscrpiti lika do iznemoglosti i uticati na efikasnost.
Prema tome ja uopste ne vidim toliko slabijim GS bez duranta od onog s njim, mozda nekih 95% bas zbog povecanog usage ratea splash brothersa i kerrovog gameplana. Gameplan ne pali sa KD jer on u intervalima bukvalno privatizuje tekmu. Iako je on najbolji igrac na terenu bez diskusije.
Matematicki prikazano:
GS - KD + Kerrov gameplan = GS sa durantom * 0.95
Ko umije mucnuti glavom, skontace.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da im Zmija nije dosla imali bi samo onu prvu titulu. Tako da im jeste bitan.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Barbarossa
- Kontakt:
tako je , i hvala Bogu što je došao tek s njegovim dolaskom smo dobili ravnopravan odnos pobjednika Zapada i Istoka
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
glupost je reci da ne bi osvojili vise od one jedne titule bez duranta kad su imali sezonu 73-9 i vodili u finalu 3-1 za drugu titulu bez duranta, kako moze neko reci da ne bi nikad osvojili a jednu pobjedu od toga udaljeni bili 
Bukvalno bi se pričalo da nije bilo Duranta ne bi prošli ni Hou, a kamoli šta više ( Da se Durant nije povrijedio).
Dal je ovo već trolanje, ili se stvarno čovjek osporava bez ikakvog razloga
Dal je ovo već trolanje, ili se stvarno čovjek osporava bez ikakvog razloga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Vainglorious
- Kontakt:
Ma trolanje garant. Ponavljam, nije gs puno slabiji bez njega. I to ce se vidjeti naredne godine. Prodisace bez njega i vratiti se na 73:9 sistem. I ostaju prvi favorit za titulu. Samo ce im trebati par finoh role playera, sto znaci da ce klay morati umanjit zahtjeve.
Najjače u svemu ovome je što Houston već neko vrijeme pravi/traži ekipu da pariraju Warriorsima a Toronto/Phila kroz jednu sezonu uradiše bolji posao po pitanju matchupa. Harden je ipak prošao kroz ono što sam i napominjao tokom sezone. Jedno je igrati regularnu sezonu, a nešto sasvim drugo ovakvu PO seriju. Kad su brojke u pitanju, to izgleda sasvim ok, ali gledajući tekme nije pravio razliku tamo gdje je po renomeu(pogotovo nakon ovakve sezone) trebao. Što bi @alem rekao, možeš smrditi cijelu tekmu, ako riješiš u završnici niko te neće ni pitati gdje si bio 80% utakmice. Vrijedi i obratno. 
P.S. Kakav je odgovor spreman ako Denver sutra prođe i uzme makar 2 tekme Ratnicima?
P.S. Kakav je odgovor spreman ako Denver sutra prođe i uzme makar 2 tekme Ratnicima?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma glupa prica da bez Duranta neb vise osvajali, kakvu je on ekipu imao pa mu Ratnici okrenuli 3 1 i izbacili ga.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako ono ide..prca Brada, prca CP
Vala lijepo je bilo gledati kako ih popularna Stephania naguzi.
A sad nek se vrate kuliranju na motoru i trosenju Meksikanki
Sutra u ovo vrijeme ce biti problem pronaci vremena za sehur 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Biti ce taman zavrsnica tekma, a nesto sma siguran da ce biti gusto, da necemo do kraja znati pobjednikaClutch je napisao/la:Sutra u ovo vrijeme ce biti problem pronaci vremena za sehur
Sta ocekujes sutra? Mislim luda je serija ja ne znam na koga bi tipova, jest da Toronto igra kuci, jest da je problem nevjerovatan kad Embiid odmara, ali opet ima Fila oruzija, znam da Jimmy ce sigurno isporuciti, e sad da li ce ga ostali pratiti i koliko vidjeti cemo
Na poluvremenu lagano krenuti sa sehurom ispred tva da kasnije se ne bi sta fulilo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Tesko bas za prognozirati, 4 od 6 utakmica bile blowout, cudna serija skroz. Ali ima donekle rezona jer kada jedna ekipa zaustavi drugu i pronadje svoj ritam onda to bas ode do ekstrema jer su i jedni i drugi u takvoj situaciji toliko dobri da te lagano oduvaju sa terena.Azpi je napisao/la:Biti ce taman zavrsnica tekma, a nesto sma siguran da ce biti gusto, da necemo do kraja znati pobjednikaClutch je napisao/la:Sutra u ovo vrijeme ce biti problem pronaci vremena za sehur
Sta ocekujes sutra? Mislim luda je serija ja ne znam na koga bi tipova, jest da Toronto igra kuci, jest da je problem nevjerovatan kad Embiid odmara, ali opet ima Fila oruzija, znam da Jimmy ce sigurno isporuciti, e sad da li ce ga ostali pratiti i koliko vidjeti cemo
Na poluvremenu lagano krenuti sa sehurom ispred tva da kasnije se ne bi sta fulilo
Svidjaju mi se ta oruzja sto si spomenuo, Phila ima vise high-end talenta a to za G7 moze biti vrlo bitno.
Rotacija bi mogla biti od samo 7 igraca, sa Simmonsom/Scottom na 5 dok Embiid odmara jer dok su backup centri na terenu znas da ces zavrsiti u debelom minusu. I ovako si bez rim protekcije u tim minutama (Kawhi je stalno trazio Scotta na missmatch kada je ovaj na terenu) ali barem ces imati bolji spacing na drugoj strani. I pokusati to tempirati za minute kada Kawhi odmara.
Embiid ce morati 40+ svakako. Nadam se da je gripa proslost nakon ova 2 dana odmora, ako sutra procitam rijec infuzija necu ni gledati utakmicu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma sutra nek popije kutiju taylolhota u toku tekme ako treba, ali bolestan ne smije biti, jer Odma pisi propaloClutch je napisao/la:Tesko bas za prognozirati, 4 od 6 utakmica bile blowout, cudna serija skroz. Ali ima donekle rezona jer kada jedna ekipa zaustavi drugu i pronadje svoj ritam onda to bas ode do ekstrema jer su i jedni i drugi u takvoj situaciji toliko dobri da te lagano oduvaju sa terena.Azpi je napisao/la:Biti ce taman zavrsnica tekma, a nesto sma siguran da ce biti gusto, da necemo do kraja znati pobjednikaClutch je napisao/la:Sutra u ovo vrijeme ce biti problem pronaci vremena za sehur
Svidjaju mi se ta oruzja sto si spomenuo, Phila ima vise high-end talenta a to za G7 moze biti vrlo bitno.
Rotacija bi mogla biti od samo 7 igraca, sa Simmonsom/Scottom na 5 dok Embiid odmara jer dok su backup centri na terenu znas da ces zavrsiti u debelom minusu. I ovako si bez rim protekcije u tim minutama (Kawhi je stalno trazio Scotta na missmatch kada je ovaj na terenu) ali barem ces imati bolji spacing na drugoj strani. I pokusati to tempirati za minute kada Kawhi odmara.
Embiid ce morati 40+ svakako. Nadam se da je gripa proslost nakon ova 2 dana odmora, ako sutra procitam rijec infuzija necu ni gledati utakmicu
Ma ima Fila talenta bas puno u ekipi, ako cemo se voditi glupim etiketama eto i kod njih 3 all stara + JJ i Harris
Simmons proslu napokon koristan, dok Ennis itekako koristan clan rotacije je
Iako meni se najvise svidjaju petorke bez Bena sa Butlerom kao ballhandlerom
Ma od Toronta ne znam isto sta ocekivati, lowry ne smije podbaciti, odbrana je tu, a Kawhi ko robot mislim da ce on svoje odraditi
Jedva cekam sutra tekmu, super termin, a biti ce ludilo sigurno, i obje ekipe imaju sanse, jednostavno nema neke sad razlike u kvaliteti tolike, koga god da tipujes nisi fulio niti si autsajdera izabrao, nego bas dvije približne ekipe
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a286209 ... orice.html
baš me zanima hoce li neku od ove dvije tekme prenositi radojević i plavšić
baš me zanima hoce li neku od ove dvije tekme prenositi radojević i plavšić
LlullSergio je napisao/la:Kako ono ide..prca Brada, prca CP![]()
Max Allegri
Durant je najbolji dok se LeBron ne vrati na onaj nivo,ako se uopce vrati.Nikad vise nisam zelio da ode nego sada.Vec je pocelo kolektivno omalvazavanje a radi se se vrlo vjerovatno o najboljem igracu svijetu i to u kakvoj konkurenciji.BosniaBoston je napisao/la:Reds je prije mjesec dana rekao da harden nije top 5 i svi mu se smijali.Sada je to vrlo realno pretpostaviti.Durant i Lebron bolji sigurno nema se tu sta diskutovati.Kawhi i Giannisu prednost zbog odbrane i clutcha,iako je harden bolji plejmejker.Jedino s Curryem bi se mogla voditi diskusija da ovaj nema 3 prstena.
Za Hardena sam rekao da je granicni top 5.igrac sta i je.Meni je on dosadan za gledat,predvidljiv,obrana naravno nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.