Ma nije to yako bas kako yi napisa, nasa klupa je razbila zri jski u mostaru, ne tako davno.. problem je sto danas npr ti je stoper igrao beka. Sto je igrao krste koji je van svake forme i svake volje za fudbalom. Problem je danas sto ti je bekic lijevo kojeg nema u odbrani a naprijed sve sto dobro uradi unisti pasom ili centarsutem. Zatim, dva u vezi, crepulja i mustafic gdje je crepulja igrao uzasno, valjda ocekujemo od mustafica da odigra dobro proriv ovih mesara? Nema sanse. U napadu sterilni jer su ovi ubiki handzica, nije se s loptom saatavio...ElCartel11 je napisao/la:Zelim samo, da na kraju budemo imali barem bod vise od laznih, jbt nesmijemo si dopustiti da sa 11 bodova viska mi spadamo na to da naslov odlocuje gol razlika
Ako nam ista ide u prilog jeste to da ce Zvijezda doci opusteno na Kosevo, mads ako nasi shvate to opusteno mogao bi biti opet slab rezultat. Istina je da smo danas nastupili brez pola ekipe, ali svejedno moglo se je bolje ja mislim. A ovi igraci sa klupe su dokaz, da mi i nemamo bas tako siroku klupu kao sto mislimo...
Ne mozes ocekivati od rezervi mnogo iz dva razloga. Prvi jer su van forme i neuigrani jer nisu igrali nikako, drugo, ne mozes odmah 7 igraca ubaciti s klupe i ocekivati da nesto odigraju.
Svakako nebitno, ali uvoditi sofranca kod 1-0 mi je van pameti... izvodis krilo za veznog ... ne shvatam....
Zaboravoti ovo i ja aam presao kilometre da vidim jad i cemer od igre i zalaganja al nema pomoci... nema ni potrebe da se pljuju momci a klupe koji su ubijeni neigranjem.
Srijeda kup privesti kraju, subota povesti i kuntu i pantu na koaevu, mkslim da ce to biti to....