FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 02:49

ElCartel11 je napisao/la:Zelim samo, da na kraju budemo imali barem bod vise od laznih, jbt nesmijemo si dopustiti da sa 11 bodova viska mi spadamo na to da naslov odlocuje gol razlika :facepalm:

Ako nam ista ide u prilog jeste to da ce Zvijezda doci opusteno na Kosevo, mads ako nasi shvate to opusteno mogao bi biti opet slab rezultat. Istina je da smo danas nastupili brez pola ekipe, ali svejedno moglo se je bolje ja mislim. A ovi igraci sa klupe su dokaz, da mi i nemamo bas tako siroku klupu kao sto mislimo...
Ma nije to yako bas kako yi napisa, nasa klupa je razbila zri jski u mostaru, ne tako davno.. problem je sto danas npr ti je stoper igrao beka. Sto je igrao krste koji je van svake forme i svake volje za fudbalom. Problem je danas sto ti je bekic lijevo kojeg nema u odbrani a naprijed sve sto dobro uradi unisti pasom ili centarsutem. Zatim, dva u vezi, crepulja i mustafic gdje je crepulja igrao uzasno, valjda ocekujemo od mustafica da odigra dobro proriv ovih mesara? Nema sanse. U napadu sterilni jer su ovi ubiki handzica, nije se s loptom saatavio...
Ne mozes ocekivati od rezervi mnogo iz dva razloga. Prvi jer su van forme i neuigrani jer nisu igrali nikako, drugo, ne mozes odmah 7 igraca ubaciti s klupe i ocekivati da nesto odigraju.
Svakako nebitno, ali uvoditi sofranca kod 1-0 mi je van pameti... izvodis krilo za veznog ... ne shvatam....

Zaboravoti ovo i ja aam presao kilometre da vidim jad i cemer od igre i zalaganja al nema pomoci... nema ni potrebe da se pljuju momci a klupe koji su ubijeni neigranjem.
Srijeda kup privesti kraju, subota povesti i kuntu i pantu na koaevu, mkslim da ce to biti to....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2019, 02:57

Samo uzeti sto je ponudjeno na stolu... To je dupla...

Za 5 godina niko nece ni pitati koliko smo bodova bili ispred drugoplasiranog, koliko smo dali, koliko primili, itd...

Samo uzmite, molim vas pa da slavimo aBd....

Ne podcjenjujte nikoga braco....

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 03:01

Zip je napisao/la:Samo uzeti sto je ponudjeno na stolu... To je dupla...

Za 5 godina niko nece ni pitati koliko smo bodova bili ispred drugoplasiranog, koliko smo dali, koliko primili, itd...

Ma realno ovo je trebalo biti vec gotovo, ko god kaze da nije laze. Naguzili nam se ljuddi ali jednoatavno ne mozemo bez drame. Ali bit ce lijepo u 3 dana dva trofeja dici, i u subotu na kosevu oba staviti jedan pored drugog. Uzivati taj dan a vwc u nedelju dobro akontati sta je cilj kluba i u kojem pravcu idemo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 maj 2019, 03:06

Mi se ponasamo kao da smo sve osvoili i kao da nismo imali slucajeve krupe i goska koji su bas sa koseva nosili puni plain. Jos ako se uzme da u srijedu igramo zahtjevnu utakmicu da smo se doveli na must da ce bit pun stadion ( svi znamo kakve imamo rezultate kad je puni stadion) pritisak

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 maj 2019, 03:12

Zip je napisao/la:Samo uzeti sto je ponudjeno na stolu... To je dupla...

Danas su na internetu dostupne sve informacije i kad bi ove sezone prvaka odlucila gol razlika u nasu korist naravno, posle jedno 10 godina kad bi neko to pogledao neko ko ne prati tako puno nasu ligu bi rekao "a jeste imalo Sarajevo srecu, zbog gol razlike su tad osvojili titulu". A nece recimo znati da smo skoro od pocetka sezone na prvom mjestu i bjezali po 11 boba Zrinjskom.

O tome se ide, a i realno imamo do kraja utakmice protiv timova koji se nece ni za sta boriti, za njih je sezona zavrsena i ako tu nismo u stanju minimum 4 boda osvojiti onda ne znam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2019, 03:14

Nista mi jos nismo osigurali ni osvojili, nemojte praviti razanj dok je zec u sumi.
Vise puta nam se to obilo o glavu.
Drzimo sve u svojim rukama, a samo ako budemo maksimalno ozbiljni do kraja mozemo se nadati da cemo uspjeti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 03:16

Usput, ja ne mogu da vjerujem da je neko dosao na ideju juce da ono radi na putu prema banovicima, gdje je vraceno sigurno 500 do 1000 navijaca nazad. Klub je ostao bez podrske, raja razocarana. Mnogi nikad vise na gostovanja nece ici, ili makar zadugo... ovo je mogla biti invazija a pretvorilo se u nista... zbog gluposti. Kasnije je bespotrebno postaviti pitanje sto je brojka na sjeveru onako losa.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 maj 2019, 03:24

Pantelija je napisao/la:Usput, ja ne mogu da vjerujem da je neko dosao na ideju juce da ono radi na putu prema banovicima, gdje je vraceno sigurno 500 do 1000 navijaca nazad. Klub je ostao bez podrske, raja razocarana. Mnogi nikad vise na gostovanja nece ici, ili makar zadugo... ovo je mogla biti invazija a pretvorilo se u nista... zbog gluposti. Kasnije je bespotrebno postaviti pitanje sto je brojka na sjeveru onako losa.
Pa niko i nije planiro ono, sacekusa je bila od strane strumfova koji su naoruzani svim i svacim i docekali nase i na kraju sta su zeljeli to su i dobili, ultramaratonci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 12 maj 2019, 03:31

Pantelija je napisao/la:Usput, ja ne mogu da vjerujem da je neko dosao na ideju juce da ono radi na putu prema banovicima, gdje je vraceno sigurno 500 do 1000 navijaca nazad. Klub je ostao bez podrske, raja razocarana. Mnogi nikad vise na gostovanja nece ici, ili makar zadugo... ovo je mogla biti invazija a pretvorilo se u nista... zbog gluposti. Kasnije je bespotrebno postaviti pitanje sto je brojka na sjeveru onako losa.
Nemoj mi reći da se ti ne bi branio da su te napali,nije valjda da bi pustio da te prebiju? Na snimku se lijepo vidi da Manijaci napadaju prvi uz brdo,da smo se mi povlačili pa kad nam je dodijalo onda smo ih zgazili. Nisam znao da je glupost braniti se. Lp
ISTINA ZA VEDRANA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 03:32

Inijesta je napisao/la:
Pa niko i nije planiro ono, sacekusa je bila od strane strumfova koji su naoruzani svim i svacim i docekali nase i na kraju sta su zeljeli to su i dobili, ultramaratonci
Brate, prosao sam tim putem, 3 min prije, stajala 4 drota i autobus. Al necu ovdje dalje.... ugl, kako su mnogi prosli mogli smo i mi, nismo, ostali smo bez podrske KLUBU, igraci su igrali bez podrske, vratilo se mon 500 do milju ljudi kuci. To je jedino bitno. Ja mislim da smo mi navijaci fks i da je podrska klubu i igracima primarni "zanat".

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 maj 2019, 03:44

Pantelija je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Brate, prosao sam tim putem, 3 min prije, stajala 4 drota i autobus. Al necu ovdje dalje.... ugl, kako su mnogi prosli mogli smo i mi, nismo, ostali smo bez podrske KLUBU, igraci su igrali bez podrske, vratilo se mon 500 do milju ljudi kuci. To je jedino bitno. Ja mislim da smo mi navijaci fks i da je podrska klubu i igracima primarni "zanat".
100% da je podrska na prvom mjestu, da je neko od nas htio praviti belaj drugacije bi ss organizovalo, sam znas kako ide to u navijackim vodama i sta bi bilo da su nam sacekusu napravili a mi prosli, povukli se ili bilo sta slicno, niko opstat ne bi mogo od mitomana, ovako im je sreca sto je samo dio Hz bio tu, kad du se vec skupili koji su ttebali tad su se vec sakrivali po kucama, skolama i maraton istrcali

U svakom slucaju najveca steta svakako sto nije praznik na tribinama u banovicima bio gdje bi ispunili onu tribinu sigurno, al nazalost splet okolnosti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 12 maj 2019, 07:02

Laznjak je napisao/la:
Zip je napisao/la:Samo vi podcijenjujte zvijezdu, mogli bi se neki fatati za glavu zbog toga....

Nikad pameti doci, kao da se nismo milion puta opekli...

Optimizam da, vjerovati u nesta svakako.. al upisivati pobjedu 7 dana prije odigravanja utakmice :nene:
:facepalm: evo vec se fatam.
Ponesi bolan sal i povedi porodicu da uzivate u proslavi titule. Kakva zvijezda. Ostala u ligi. Ispali gosk i krupa. Jel ti dovoljno. Haj sa nama u srijedu da ih docekamo u Jablanici kad kup uzmu. Mi nosimo bubanj, poklonio nam Sejo Brajlovic. Voli te brat. No sikiriki dupla je vec u vitrinama.
Opusteno, Zvijezdi ne gine trica, a sledecu sezonu sto se tice City-a i ostatka lige startamo sa +6 bodova ;)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 maj 2019, 08:36

Dragi ljudi, meni samo žao raje što su pošla gore pa ih vratili, ovo je najnormalnije bilo puštanje, neko drugi bi još ofirnije ovo uradio, npr. mogao je sve juniore izvest al nejse...
U narednom kolu Sarajevo će dočekati Zvijezdu 09, a Zrinjski će biti domaćin Tuzla Cityju. Dakle, igrat će protiv koje su danas izborile opstanak u društvu najboljih. Za očekivati je da dva provoplasirana tima upišu pobjede što znači da bi se već naredne subote u Titovoj trebala slaviti šampionska titula.

U slučaju da Sarajevo i Zrinjski sezonu završe s istim brojem bodova titula će stići u vitrine koševskog premijerligaša. U tri međusobna duela oba tima su osvojila po četiri boda, ali je Bordo klub u prednosti zbog bolje gol-razlike (6:5) u okršajima sa Plemićima.
pustite svađe i prepiranja, samo u srijedu da sve prođe kako treba i onda idemo sa jednim peharom po drugi i pred vječnu, za 18-ti se očekuje toplo sunčano 20-tak stepeni :thumbup: :kafa:

slika
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 12 maj 2019, 08:57, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 maj 2019, 08:49

Kakva dominacija ove godine.na svim frontovima
Samo Sarajevo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 maj 2019, 09:57

Zip je napisao/la:Samo vi podcijenjujte zvijezdu, mogli bi se neki fatati za glavu zbog toga....

Nikad pameti doci, kao da se nismo milion puta opekli...

Optimizam da, vjerovati u nesta svakako.. al upisivati pobjedu 7 dana prije odigravanja utakmice :nene:

Sve je u fudbalu moguće,al pred nadam se najmanje 15,000 hiljada bi pali i mnogi veći klubovi.Pricamo nešto o LS, a bojimo se Zvijezde,koja bez ikakvog imperativa dolazi na Koševo da odradi utakmicu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 maj 2019, 09:59

Pa ja ne bi bas rekao da nemaju imperativa u slucaju premija, pa na glavu ce se nasaditi, plus rastereceni.

Ali ja ne sumnjam u nasu pobjedu i titulu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 maj 2019, 10:08

ledesma je napisao/la:Pa ja ne bi bas rekao da nemaju imperativa u slucaju premija, pa na glavu ce se nasaditi, plus rastereceni.

Pa vidi Dinamo pusti Osijeka i Lokomotivu,imaju svoje klubove.Protiv Rijeke i Hajduka uvijek zapnu.
Vidim Zvijezda je imala i crveni,dosta žuti,dobro su se istrosili ,gol pao u 98 minuti.
Jbg ako ne možemo protiv Zvijezde ili protiv Goska uzeti 3 boda,onda najbolje da se ugasimo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 maj 2019, 10:11, ukupno mijenjano 2 puta.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 maj 2019, 10:09

Inijesta je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
100% da je podrska na prvom mjestu, da je neko od nas htio praviti belaj drugacije bi ss organizovalo, sam znas kako ide to u navijackim vodama i sta bi bilo da su nam sacekusu napravili a mi prosli, povukli se ili bilo sta slicno, niko opstat ne bi mogo od mitomana, ovako im je sreca sto je samo dio Hz bio tu, kad du se vec skupili koji su ttebali tad su se vec sakrivali po kucama, skolama i maraton istrcali

U svakom slucaju najveca steta svakako sto nije praznik na tribinama u banovicima bio gdje bi ispunili onu tribinu sigurno, al nazalost splet okolnosti
Ono se ne moze pravdati, i nije samo ono jucer, nego sve te navijacke akcije po gradu, od strane jednih i drugih, sta treba, da se ponovi Vedran ili onaj navijač Zelje kojeg je onaj njihov narkoman ubio, da Sarajevo postane Beograd?

Ako hoces tucu, iako je kod nas sve samo ne tuca, lagano na neku livadu sto dalje od civilizacije, ko rusi i tamo mozete raditi sta hocete...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 maj 2019, 10:26

ledesma je napisao/la:Pa ja ne bi bas rekao da nemaju imperativa u slucaju premija, pa na glavu ce se nasaditi, plus rastereceni.

to je završeno druže kad smo s radnikom igrali, Emir je dr :clap:
bezze napetost neku pravite...ko da bi neko nakon ovakve sezone ostavio bilo kakvu mogućnost za takvo nešto...
potcjenjujete naše ljude...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2019, 10:28

Jeste vi budale,pa dolaze iz Zvijezde samo onako da odrade tekmu,kao ekskurzija da prosetaju po gradu popiju sok,pojedu cevap koji, nargilu koju da ispuse da naprave spalir i to je to.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], muhamedhulk, Uprava, Venom i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []