41% sa terena nije sramno lose,56% ts je prilicno dobrofilip13 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:@goat da li imaju u knjizi podaci o procentima jamesa edwarda harden u PO,znam da bi filip masno platio informacije
te stvari su opće poznata stvar,mislim ti sramotno loši procenti za nekog ko je jedan od dva kandidata za MVP lige
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma 35 ppg na 60 ts% nije mogao ni bron
to ti je to
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo za gospodu da kazem:Ni karl malone nije bio clutch u PO pa je ATG
#Punoljetstvo
Joj alem i mini alem yebem ti zivot sad se na ovo navuko ja dosadna frajera 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
a da se ponovo procita sta je tacno napisano?
ovom smetaju faktiAzpi je napisao/la:Joj alem i mini alem yebem ti zivot sad se na ovo navuko ja dosadna frajera
Azpi je napisao/la:Joj alem i mini alem yebem ti zivot sad se na ovo navuko ja dosadna frajera
okfilip13 je napisao/la:Azpi je napisao/la:Joj alem i mini alem yebem ti zivot sad se na ovo navuko ja dosadna frajera
e cuj lazem pa eto hajde azpi vcrs u 20:00 kod bbi-a dam ti knjigu i castim te jelom,jel posteno od mene?Azpi je napisao/la:Ma ja ma ja![]()
neces ti jbg stid te reklamu imati, a i ne kontam sto nas lazes i dalje bog ti pomogao osnovnu stvar salary cap ne znas kako funkcionise
23
Oko cega je knjiga, kolko novca, hocu ja ako je sta zanimljivo. Volio bih procitati sta oko NBA ovako, jesi je pisao na nasem il za sire narodne mase? Doci cu gdje treba da ne stajem kod BBIa pa da zavrsim na klixu na parking papcima 
Jos da nisam na iftaru moglo biGOAT je napisao/la:e cuj lazem pa eto hajde azpi vcrs u 20:00 kod bbi-a dam ti knjigu i castim te jelom,jel posteno od mene?Azpi je napisao/la:Ma ja ma ja![]()
neces ti jbg stid te reklamu imati, a i ne kontam sto nas lazes i dalje bog ti pomogao osnovnu stvar salary cap ne znas kako funkcionise
Pa lazes to odgovorno tvrdim, prvo sto niko nije cuo za knjigu o nba, drugo sto ne znas kako funkcionise salary cap sto je osnova nba
A trece eto sto te nema izgleda na tvom sajtu kako kaze Filip ili i tu krijes ime jer si tajanstven covjek a novinar i pisac
Eto pokloni knjigu veceras jhamu, ispadne covjek od rijeci da te vidimo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
JHam je napisao/la:Oko cega je knjiga, kolko novca, hocu ja ako je sta zanimljivo. Volio bih procitati sta oko NBA ovako, jesi je pisao na nasem il za sire narodne mase? Doci cu gdje treba da ne stajem kod BBIa pa da zavrsim na klixu na parking papcima
da hoce,mogao bi vjerovatno bar desetak primjeraka prodati nama sa ovog foruma,pa i da pošalje poštom
Ljudi sto se bojite, ako niko neće ja ću sutra preuzeti knjigu direktno
Azpi je napisao/la:Jos da nisam na iftaru moglo biGOAT je napisao/la:e cuj lazem pa eto hajde azpi vcrs u 20:00 kod bbi-a dam ti knjigu i castim te jelom,jel posteno od mene?Azpi je napisao/la:Ma ja ma ja![]()
Pa lazes to odgovorno tvrdim, prvo sto niko nije cuo za knjigu o nba, drugo sto ne znas kako funkcionise salary cap sto je osnova nba
A trece eto sto te nema izgleda na tvom sajtu kako kaze Filip ili i tu krijes ime jer si tajanstven covjek a novinar i pisac
Eto pokloni knjigu veceras jhamu, ispadne covjek od rijeci da te vidimo
a zar nije cudno da vlasnik sajta o nba na tom istom sajtu jednom rijecju ne spomene knjigu koju je isti taj napisao i objavio,o nba??
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Haj ba prestanite pisati o glupostima i ici u off topic.Na Chat,pa pisite do mile volje...
Covjek ih zove a oni ignorisu i mjenjaju temudark44 je napisao/la:Ljudi sto se bojite, ako niko neće ja ću sutra preuzeti knjigu direktno
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
NEZALAGANJE je napisao/la:Haj ba prestanite pisati o glupostima i ici u off topic.Na Chat,pa pisite do mile volje...
da,u pravu si
@darkAdkoHz je napisao/la:Covjek ih zove a oni ignorisu i mjenjaju temudark44 je napisao/la:Ljudi sto se bojite, ako niko neće ja ću sutra preuzeti knjigu direktnoGOAT mogul ja doc po knjigu vcrs?
Cega se ima bojat ne zovem ih u sumu vec u centar grada.
@adko
bujrum 20:00 sam kod bbi-a posalji sam broj u pp.
@filip
kad pokrenem balkanski sajt bice ti jasnije kako funkcionise taj sistem.
@nezalaganje
Upravu si,ja se izvinjavam al drugi forumasi su pokrenuli ovu temu.Necu vise pisat o ovom.
23
Goat cekam te u parkusi poslije iftara. Nemoj da bi izlevatio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nece imati toliko knjiga
Mene iskuliro, i PP sam mu poslo 
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.