Na motivacionom planu mora raditi trener i to ti je sve. Dobro ima tu tim psihologa, ali ne mislim na to. Pogledaj recimo Kloppa ili Guardiolu, strašni motivatori i autoriteti.leorey je napisao/la:Pa normalno da ce ti svi igraci biti bolji pod drugim trenerom koji ima normalan sistem. Kod nas prodje i po 40 minuta na Campu a da se sansa ne napravi i tako 2 sezone a nigdje maramica. Gore od ovoga ne moze sigurno. Bar ne ova Messijeva generacija.AlfredNobel je napisao/la:Koliko god bio loš Busquets ove sezone, ja sam stava da će on biti drastično bolji po eventualnom dolasku novog trenera. Ne može me niko ubjediti da on pod Koemanom ili Ten Hagom ili nekim trećim ne bi bio pa barem 70% onog Sergija iz najboljih dana.
Normalno je da će grohnuti, jer ima tu nekoliko ključnih faktora. Prvo, igra standardno svaku tekmu ebenih 10 godina, ne samo u klubu, već i u repki. Drugo, nema konkurenciju i samim tim nema izazova da se bori za prvu postavu. Treće, osvojio je toliko trofeja i samo treba poraditi na motivacioniom nivou.
Isto tako, mislim da bi Coutinho bio sasvim drugi igrač pod novim trenerom, znači dajem obje ruke za to. Nemoguće da je zaboravio igrati fudbal, problem je u glavi i motivaciji.
Ova ekipa je nonšalantna, bez kapi krvi i agresivnosti, zato im i odgovara Valverde. Treba trener koji će ih probuditi i sve će biti kako treba. Njima bi Klopp bio pencilin samo takav.
Klopp nikad ne bi mogao natjerati ove hadalje da potrce. Pa ja ne znam eto imao si odmora dugo, imao si 3 tekme do triplete, kud ces bolju motivaciju, i opet nista. Da su izbacivali svaku loptu u out ne bi dobili 14 komada na gostovanjima.
Vjeruj, bolji trener i sistem bi napravio svakog igrača barem 50% boljim. Ovako, tromo, mlitavo, sporo, ako Messi šta iskreira, dobro i jeste. Zato kažem da je trener pod moranje, biće katastrofa ako ga ostave i naredne sezone, barem se nadam da nisu toliko mentalno oboljeli. Ponavljam, dajem šta hoćeš ako i Busquets, i Coutinho i svaki drugi igrač ne bi bio bolji pod novim i dobrim trenerom.