FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 12 maj 2019, 22:23

Samozdravlje je napisao/la:
fera je napisao/la:Mustafića u mladosr dk a oni nama nanu welbecka i svima dobro :-)
Interesantno kako vecina forumasa vide samo losu igru Mustafica . Sta je trebalo ocekivati kad su Crepulja , Tatar , Velkoski cuvali noge za Listicu . Pa necemo ocekivati od tako mladog igraca da rijesi utakmicu . Sem Mujakica , Lazica i Kovacevica svi su bili prosjecni ili ispod prosjeka .
Klub treba ozbiljno porazmisliti sta sa Kurdicem, Mustaficem,Resicem , jos jedna ovakva sezona bez utakmica i njihova karijera ce nepovratno propasti . Rjesenje je posudba ili dati priliku kao sto se dala Mujakicu , Pidri i Kovacevicu . Sabanovicu bi trebalo produziti ugovor .
Iz ove generacije 3 vrh igraca iz Akademije (mozda i vise) , ako iz sljedece budu dvojica odlicno . Mlad igac treba utakmice , sad da li u FKS ili u Bosni . Samo da se igra . Primjer Pidro , malo Bosna , pa Atalanta .
Sta sad trebam pisati da je dobro odigrao i kad nije, sigurno ce mu to pomoci u karijeri :-) u ostalom ja njega uopste u komentarima utakmice nisam izdvojio nego sam napisao da drugi tim pokazuje zasto su rezerve i kad god igraju mi izgubimo il tako nesto.
Mustafic je za razliku od kurdica i resica imao dosta prilike za igru i meni se nije svidio ja bi ga dao mladosti il nekom klubu na posudbu il trampu neku napravio. Ne ide na smrtnu kaznu uvijek se moze vratiti u sarajevo ako tamo bude dobar. Ne moze se svaki igrac iz akademije zadrzati nego samo oni koji vrijedno rade i pokazu da zasluzuju bordo dres al treba te momke koji su tu gurati i ulagati u njih jer oni su najbolja reklama za FKS. Evo kad imas talenta kao sto je salcin trebas par sezona unaprijed toga biti svjestan i praviti mu mjesto u timu a ne recimo na njegovu poziciju dovesti nekog stranca koji ce mu uzimati minutazu, treba napraviti balans u timu ne mogu biti ni sve djeca i ja sam dosta zadovoljan kako se to radilo ove sezone. Nadam se da ce naredne biti jos bolje, jedino sto mi je zao da resic nije dobio vise prostora al opet s druge strane ne znamo mi kako oni rade na treninzima i koliko se ko trudi.
A ne znam kakve veze imaju crepulja, tatar i krste kad ni jedan od njih ne bi ni pomislio da ide u mladost...
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2019, 22:38

Sto se tice Trofeja Ismir Pintol, ja bih ga dodijelio Ahmetoviću. Čovjek kojeg za Sarajevo prije samog dolaska apsolutno nista nije vezalo. Znaci "domaci stranac" koji je dosao onako kao solidan igrac a na kraju se ispostavilo da je zivotinja i Ibrahimovic za naše lige. Covjek koji je skroman i tih, ali se bori kao lav na terenu sa svoje 34 godine bukvalno srce ostavi svaku utakmicu. O golovima i asistencijama da i ne pricamo.
A za Nihada sa druge strane je i logicno da se bori jer je nas akademac a i on sam gleda da napravi iskorak u svojoj karijeri jer je relativno mlad. Sarajevo ga je i napravilo igracem i u neku ruku i duzan je da se bori i da se na neki nacin oduzi klubu.
Ne znam eto sve je stvar svacijeg ukusa, ima tu i Stanoje, pa i Rahman mada je njegova forma varirala ali se svaku utakmicu borio. Kovacevic isto uletio u nezgodnom trenutku i iznenadio nas sve.
Bit ce zanimljivo u svakom slucaju :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 22:41

Al kakva je ono bila odbrana kovacevica :D imal ko gif ... nevjerica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 maj 2019, 22:44

Mustaficev voljni momennat do sada niti jednom nije bio na nivou.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 22:53

Kamuflazn je napisao/la:Mustaficev voljni momennat do sada niti jednom nije bio na nivou.
Cuj ? A u mostaru kod 2-2 npr?
Ne moze.biti voljni momenat veznom dobar kkji igra 20 min u 10 utakmica i onda dobije 90 min aa drugom ekipom ... na svijetu, ni jedqn a momku je 18-19 god.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 maj 2019, 23:09

Pantelija je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Mustaficev voljni momennat do sada niti jednom nije bio na nivou.
Ne moze.biti voljni momenat veznom dobar kkji igra 20 min u 10 utakmica i onda dobije 90 min aa drugom ekipom ... na svijetu, ni jedqn a momku je 18-19 god.
Zar je igrao u mostaru?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 maj 2019, 23:11

Kamuflazn je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Zar je igrao u mostaru?
¸
Jest, ušo u 82'.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 maj 2019, 23:14

I zavrsio karijeru Bilbiji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2019, 23:18

Denchi je napisao/la:I zavrsio karijeru Bilbiji...
to mu i jest najbolji potez do sad :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2019, 23:25

Ne bi Husref dao sansu nekom , a da nema voljni momenat . Momku ce ovih 90 min. puno znaciti , da vidi gdje je grijesio i sta je dobro uradio . Kurdic odigrao u Mostaru cini mi se cijelu utakmicu , a Mustafic nabo Bilbiju "da valja" . Vjerujem u oba ova igraca da ce napraviti karijere u FKS , ali preko posudbe (po meni Olimpik najbolje rjesenje,tu su u gradu).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 maj 2019, 23:28

U kupu je imao par solidnih tekmi tj. Minutaze
Sjecam se 2 stative da je pogodio u jednom nastupu
Nije bas ni imao neke minutaze da uhvati ritam
Vazi za dosta rezervi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 maj 2019, 23:30

Nihadu bi nagrada bila itekako dobra zahvalbica za borbu i sve prikazano, posebno jer ide. S druge strane, Ahmet grize kao da je s Vratnika, i ima 21 godinu i njemu bi bila extra zahvala pred kraj karijere. Opet imas jednog Stanojevica koji je dosao na mala vrata, a drzi sredinu terena, gine, eto igrao s rizikom da izgubi vid...
Ima tu jos igraca, Tatar, Kova itd itd. Elem, kad osvojis duplu (a hocemo aBd), ko god da dobije nagradu nike greska !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 maj 2019, 23:32

Pantelija je napisao/la:
Bezeve ti je ta priča. Dečko od 18 godina treba da ternira i čeka svoju priliku, a kada je dobije ima da zapne i pokaže da zaslužuje više. Posle toliko vremena dobije priliku i kao nema voljni momenat, pa kada će ga imati ako neće tada. Ova tekma je bila totalno razočarenje od njega, Husref mu je i dao priliku da se pokaže. Mislim da je bio prvi prozvani sa onom izjavom "neki igrači nisu iskoristili svoju priliku". Ako ništa morao je pokazati upravo voljni momenat, morao je preorati onaj teren, da pokaže treneru da se na njega može računati. Umjesto toga on lagano trčkara, hoće neće, u fazonu neću vam ja igrati ako me ubacujete svaku desetu tekmu. Drugo razočarenje je Hare, duela nije dobio. Na početku sezone nam je pokazao da znanja ima, ali ovaj drugi dio sezone nam pokazuje zašto nije napravio ozbiljniju karijeru.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2019, 23:34

ajdohordas je napisao/la:Sto se tice Trofeja Ismir Pintol, ja bih ga dodijelio Ahmetoviću. Čovjek kojeg za Sarajevo prije samog dolaska apsolutno nista nije vezalo. Znaci "domaci stranac" koji je dosao onako kao solidan igrac a na kraju se ispostavilo da je zivotinja i Ibrahimovic za naše lige. Covjek koji je skroman i tih, ali se bori kao lav na terenu sa svoje 34 godine bukvalno srce ostavi svaku utakmicu. O golovima i asistencijama da i ne pricamo.
A za Nihada sa druge strane je i logicno da se bori jer je nas akademac a i on sam gleda da napravi iskorak u svojoj karijeri jer je relativno mlad. Sarajevo ga je i napravilo igracem i u neku ruku i duzan je da se bori i da se na neki nacin oduzi klubu.
Ne znam eto sve je stvar svacijeg ukusa, ima tu i Stanoje, pa i Rahman mada je njegova forma varirala ali se svaku utakmicu borio. Kovacevic isto uletio u nezgodnom trenutku i iznenadio nas sve.
Bas teska odluka , slatke muke . Iskreno dobrim prijedlogom je da se da kompletnom timu . Svi pred Sjever , bas bi bilo lijepo . :bow: :bow: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 12 maj 2019, 23:48

Samozdravlje je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Sto se tice Trofeja Ismir Pintol, ja bih ga dodijelio Ahmetoviću. Čovjek kojeg za Sarajevo prije samog dolaska apsolutno nista nije vezalo. Znaci "domaci stranac" koji je dosao onako kao solidan igrac a na kraju se ispostavilo da je zivotinja i Ibrahimovic za naše lige. Covjek koji je skroman i tih, ali se bori kao lav na terenu sa svoje 34 godine bukvalno srce ostavi svaku utakmicu. O golovima i asistencijama da i ne pricamo.
Bas teska odluka , slatke muke . Iskreno dobrim prijedlogom je da se da kompletnom timu . Svi pred Sjever , bas bi bilo lijepo . :bow: :bow: :bow:
Ako bude dupla, zaista treba napraviti iznimku, jer ovo je historijski momenat i trofej dodjeliti svim igračima i proslaviti pred sjevernom tribinom, slažem se u potpunosti i podržavam prijedlog :kralj: :kralj:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 maj 2019, 23:49

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 maj 2019, 23:54

Mogao bi ovaj doći na posudbu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 maj 2019, 00:15

Pa upravo zato što i ne igra očekuje se da leti po terenu i skrene pažnju na sebe. Još je i prednost što je mlad, pa ima još više energije, želje i elana. To je valjda lako za skontati i sama logika. Ali, dobro znam da se tjera voda na njegov mlin, kako bi neko drugi ispao kriv. Ali, dobro, kad vidim nick, znam odmah šta je ko mislio i kakve ima namjere.

Od Mustafića sam više očekivao, hvalili su ga pravo, ali realno i najtanji od svih Akademaca. Poslao bih ga negdje na posudbu, možda Mladost i pratiti razvoj.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 maj 2019, 00:24

Pa ko je bio u banovicima vidio je da je bio momak najborbeniji igrac uz mujakica i lazica, isao u duele, tukao se.... to sto naprijed nije imao kome da gurne loptu jer su svi stajali to je druga priva.... ko nije bio i gledwo preko tv-a ne moze pricati o onome sto se vidi uzivo... dakle momak je ulazio u duele koji nisu bili njegovi, trcao jako puno, otvarao se...lopta ga nije slusala jer nema tekmi u nogama... pa crepulja je bio duplo gori od njega juce

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 maj 2019, 01:07

Pantelija je napisao/la:Pa ko je bio u banovicima vidio je da je bio momak najborbeniji igrac uz mujakica i lazica, isao u duele, tukao se.... to sto naprijed nije imao kome da gurne loptu jer su svi stajali to je druga priva.... ko nije bio i gledwo preko tv-a ne moze pricati o onome sto se vidi uzivo... dakle momak je ulazio u duele koji nisu bili njegovi, trcao jako puno, otvarao se...lopta ga nije slusala jer nema tekmi u nogama... pa crepulja je bio duplo gori od njega juce
Ne znam bas, ja kad gledam uzivo puno manje upratim nego preko tv-a valjda sve od covjeka do covjeka zavisi.
Smijesne su te price o utakmici juce pa da su 3 igraca odigrala kako treba ne bi od sisoje izgubili.
Mlad je momak nema sta izgubiti sa posudbom kad mu vec treba utakmica po meni nije spreman jos za neku ozbiljnu minutazu kod nas.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], iliyaa8, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, perodeformero, TETRAPAK i 44 gosta.