P.S. Ne znam hocete vi imati isti problem, meni nije dalo da postavim sliku kao avatar. Ili je neispravan link ili velicina ne odgovara. Uzeo sam @Mortem-ov avatar kao referencu za velicinu (225x225?)

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

?Inijesta je napisao/la:Izgleda za Crepulju sezona gotova, bez Stanojevica i Crepulje nasa sredins je itekako ostecena, na hajr i na dobro da sacuvamo 3 gola
MortemHz je napisao/la:To sam i ja tražio, jedno 5-6 da možemo promijeniti.bodi123 je napisao/la:Treba nać kakvih dizajnera da nam naprave koji avatar za duplu. 3 godine nisam avatara promjenio, red je da se malo osvježi, a kad ću ako neću sad.
MCMXLVI je napisao/la:MortemHz je napisao/la:To sam i ja tražio, jedno 5-6 da možemo promijeniti.bodi123 je napisao/la:Treba nać kakvih dizajnera da nam naprave koji avatar za duplu. 3 godine nisam avatara promjenio, red je da se malo osvježi, a kad ću ako neću sad.

Pa bio na dodatnim pregledima, povreda lista noge i to je to od njeg za ovu sezonuDenchi je napisao/la:?Inijesta je napisao/la:Izgleda za Crepulju sezona gotova, bez Stanojevica i Crepulje nasa sredins je itekako ostecena, na hajr i na dobro da sacuvamo 3 gola
Pa sto se pridruzuje ekipi? Sta je u pitanju?
Sreća pa imamo još dvije utakmice da odradimo.. nadam se da će ona treća biti više kao neka prijateljska.Inijesta je napisao/la:Pa bio na dodatnim pregledima, povreda lista noge i to je to od njeg za ovu sezonuDenchi je napisao/la:?Inijesta je napisao/la:Izgleda za Crepulju sezona gotova, bez Stanojevica i Crepulje nasa sredins je itekako ostecena, na hajr i na dobro da sacuvamo 3 gola
Pa sto se pridruzuje ekipi? Sta je u pitanju?
Najvjerovatnije ga nema do kraja godineSuki46 je napisao/la:Ima li ko detaljnije informacije o Milošu , kako je operacija prošla , period oporavka ??
Ja bi Lazica na zadnjeg veznog, Sofranca sa Mujakicem, a Kapica na krilo desno opet...Benjolos je napisao/la:Kovačević
Hebibovic-Lazic-Mujakic-Halilovic
Rahmanović-Kapic
Šišić-Velkovski-Tatar
Ahmetović
Malo je preofanzivna ova postaava, al ja bih ovako izveo sad u srijedu..
Je li igrao ofanzivno ili iz kontre...???Lecler je napisao/la:Šta ga ovo Amaw zabi Željezničaru opet hahaha
Nije ni tako loše, mada se zna da ce Dupovac dobiti šansu prije Sofranca..Denchi je napisao/la:Ja bi Lazica na zadnjeg veznog, Sofranca sa Mujakicem, a Kapica na krilo desno opet...Benjolos je napisao/la:Kovačević
Hebibovic-Lazic-Mujakic-Halilovic
Rahmanović-Kapic
Šišić-Velkovski-Tatar
Ahmetović
Malo je preofanzivna ova postaava, al ja bih ovako izveo sad u srijedu..
Odigrao je hinjski koliko ja kontamVanja8 je napisao/la:Je li igrao ofanzivno ili iz kontre...???Lecler je napisao/la:Šta ga ovo Amaw zabi Željezničaru opet hahaha
![]()
![]()
Mi trebamo go dati, i to je onda to....emir79 je napisao/la:U srijedu ako Bog da bez srljanja.
Bez bespotrebnih presinga na zadnju liniju, samo oprezno i ne umarati igrace. Sto je moguce vise umrtviti igru i svesti je na samo sredinu terena. Cekati strpljivo, jer Siroki od prve minute ce napasti to je sigurno, jer nemaju ni sta izgubiti ni sta cekati.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Proximic, ristagrad i 81 gost.