joooj kako bi ih volio fljaknut i sutra pa nek crknu...a bit će neki minimalni poraz i patnja do kraja ko da gledam...ali eto kako godElCartel11 je napisao/la:Zadnjih 5 utakmica sa Širokim imamo skor od 4 pobjede i jednog remija, gol razlika 9:0
Nastavite momci sutra niz!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To bi bilo odlično, makar za sutra!Denchi je napisao/la:joooj kako bi ih volio fljaknut i sutra pa nek crknu...a bit će neki minimalni poraz i patnja do kraja ko da gledam...ali eto kako godElCartel11 je napisao/la:Zadnjih 5 utakmica sa Širokim imamo skor od 4 pobjede i jednog remija, gol razlika 9:0
Nastavite momci sutra niz!![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znate li da smo u kup primili svega 1 gol, i to onaj protiv CrnjelovaMortemHz je napisao/la:To bi bilo odlično, makar za sutra!Denchi je napisao/la:joooj kako bi ih volio fljaknut i sutra pa nek crknu...a bit će neki minimalni poraz i patnja do kraja ko da gledam...ali eto kako godElCartel11 je napisao/la:Zadnjih 5 utakmica sa Širokim imamo skor od 4 pobjede i jednog remija, gol razlika 9:0
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sto ja imam osjecaj da vi nista ne vjerujete ovoj ekipi.
Nekako ste svi skepticni jbg zivot,halooooo ba ekipa ima prednost od 3 gola.isto kao da smo ta 3 gola dobili na grebalici,a ne na teretnu.
A o tome da ostavljate mogucnost za kiks ove ekipe protiv juniora Zvijezde o tome da i ne govorim.Koji vam je na,daj malo vjere u ovu ekipu STA vam je.
Nekako ste svi skepticni jbg zivot,halooooo ba ekipa ima prednost od 3 gola.isto kao da smo ta 3 gola dobili na grebalici,a ne na teretnu.
A o tome da ostavljate mogucnost za kiks ove ekipe protiv juniora Zvijezde o tome da i ne govorim.Koji vam je na,daj malo vjere u ovu ekipu STA vam je.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Braco uzivajte sutra abd dizemo prvi pehar ove sezone na sred listice,za brata Vedrana i za njegovu porodicu da im malo olaksamo i ucinimo zadovoljstvo,nek crknu dusmani gledat Ce putem malih ekrana ili cak uzivo kako smo nedodirljivi ove,a abd i idućih godina,a subotu spektakl..Bordo pozdrav
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
ma što se tiče igre i fudbala nemam sumnji, međutim sutra će bit najmanje toga, bit će udaranja a ne bude li sudija na nivou sa ranim kartonima, ubit će nas, a vidio si šta napraviše Stanoji pa i Crepulja je fasovo i Rahman, Ahmet da ne spominjem...to mi je ono bitnije da ne povrijede nekog još...a hoće šupci sigurno što duže ne mognu zabit nervoza, i onda šutanje ide...pa publika...mma_hz je napisao/la:Sto ja imam osjecaj da vi nista ne vjerujete ovoj ekipi.
a za zvijezdu nemam sumnji apsolutno nikakvih...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hoce li sljedece godine orit
STARI PRVAK JE SA KOSEVAAA

STARI PRVAK JE SA KOSEVAAA
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Bogami ja koji najvise vjerujem u ovu ekipu i trenera, imam neki los osjecaj pred sutra, previse ce nam faliti Crepulja i Milos, pogotovo Milos, hajde Kurdicu, odradi utakmicu ko u Mostaru, a i previse dobre rezultate imamo protiv njih u zadnje vrijeme...mma_hz je napisao/la:Sto ja imam osjecaj da vi nista ne vjerujete ovoj ekipi.
Sto se tice Zvijezde, tu ne brinem, ide tu lagana pobjeda i proslava titule...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Na Grbavici da se oridrinagold je napisao/la:Hoce li sljedece godine orit
STARI PRVAK JE SA KOSEVAAA![]()
@denchi razumijem ja tebe,ali mislim da ako nasi budu igraci na nivou da se tu nema sta pricati.
A zamisli samo one bezmudane Rustema,Crnkica its itd kad su otisli dole i uzeli na punoj Pecari .
FK SARAJEVO.
sutra cemo im sakrit loptu i uvalit cemo im prvi za 0:1 u 20toj minuti preko strane hebibovica za ahmeta i to ce bit onda raspodija za 0:4!!! Ako Bog da insallah.. nemaju oni kvaliteta da nam uvale 1 a da ne prime.. sutra ce mustafic i rifet i halil tekmu ziota igrat!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
greška bi bila držat loptu po onom terenu, samo bi njima poklanjali lopte....Rule_hz je napisao/la:sutra cemo im sakrit loptu i uvalit cemo im prvi za 0:1 u 20toj minuti preko strane hebibovica za ahmeta i to ce bit onda raspodija za 0:4!!! Ako Bog da insallah.. nemaju oni kvaliteta da nam uvale 1 a da ne prime.. sutra ce mustafic i rifet i halil tekmu ziota igrat!!
.... ........ Kovacevic.......
Hebib.. Lazic... Mujakic... Halil
........Rahmanovic...Mustafic
.......Sisic....Velkoski...Tatar
...... ........ Ahmetovic
Ja bi to ovako.
Ja bi to ovako.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka bude ako treba i 3:0 za njih do 90 min, onda u 90+3 Ahmetovic smanjuje na 3:1 i hercika opaljuje sve 3 strane (nas, sb i kone)MortemHz je napisao/la:To bi bilo odlično, makar za sutra!Denchi je napisao/la:joooj kako bi ih volio fljaknut i sutra pa nek crknu...a bit će neki minimalni poraz i patnja do kraja ko da gledam...ali eto kako godElCartel11 je napisao/la:Zadnjih 5 utakmica sa Širokim imamo skor od 4 pobjede i jednog remija, gol razlika 9:0
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
i kad smo najgori, jedva su nas 1 razlike dolje uzimali, a hvala Bogu sad je to proslost, od sad ce nam redovna musterija bit:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Niko nije rekao da se ekipi nevjeruje, ja kazem samo da se ne smiju podcijeniti protivnici...mma_hz je napisao/la:Sto ja imam osjecaj da vi nista ne vjerujete ovoj ekipi.
Imali smo bruku negativnih iskustava kada smo bili ubjedjeni u nesta, da bude suprotno...
Treba biti oprezan, ne smije se desiti da kazemo "lako crmo" ...
Sutra aBd da damo gol i da to rjesimo aBd....
bez Kapićonija? dobar je bio na desnom krilu nemoj zezatLaznjak je napisao/la:.... ........ Kovacevic.......
Ja bi to ovako.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:i kad smo najgori, jedva su nas 1 razlike dolje uzimali, a hvala Bogu sad je to proslost, od sad ce nam redovna musterija bit:D
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Velkoski ne smije igrati...Denchi je napisao/la:bez Kapićonija? dobar je bio na desnom krilu nemoj zezatLaznjak je napisao/la:.... ........ Kovacevic.......
Ja bi to ovako.
Zadnjih par utakmica(od derbija), pravo los...
prije bi bez Tatara izašo od prve...trčaće Krle sutra ko navijen imam osjećaj, ima motivaciju za ove jače tekme...Zip je napisao/la: Velkoski ne smije igrati...
Zadnjih par utakmica(od derbija), pravo los...