FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krle je brat nas!!! Kapetan kojem je sudjeno da osvaja trofeje sa najdrazim nam klubom!! Nadam se da ce ostat tu da zavrsi karijeru
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Katastrofalna mu je forma, ne znam šta se dešava sa njim.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Krle je van avake forme, najjednostavnije pasove grijesi ... kao da je neko drugi usao u njega....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ma umor ba, ovakav način igre i ovoliko nikad u životu nije trčaoPantelija je napisao/la:Krle je van avake forme, najjednostavnije pasove grijesi ... kao da je neko drugi usao u njega....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Toga se ne sjetih... jednostavno preforsiranDenchi je napisao/la:ma umor ba, ovakav način igre i ovoliko nikad u životu nije trčaoPantelija je napisao/la:Krle je van avake forme, najjednostavnije pasove grijesi ... kao da je neko drugi usao u njega....![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
MaroonWhite1987 je napisao/la:Katastrofalna mu je forma, ne znam šta se dešava sa njim.
ma premoren brate, momak je citav proljetni dio odigrao na visokom nivou, i u ritnu bez odmaranja tekme, prepustio nije... pala koncentracija i to je to, nadam se da nece otici i da ce ostat tu i pripada, bila je rijec da ce ponovo u aziju na kraju sezone mada je to sve rekla kazala.. Ja sam uz njega!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
on, ahmet,tatar,hebib,kova = klub 30 tekmiPantelija je napisao/la:Toga se ne sjetih... jednostavno preforsiranDenchi je napisao/la:ma umor ba, ovakav način igre i ovoliko nikad u životu nije trčaoPantelija je napisao/la:Krle je van avake forme, najjednostavnije pasove grijesi ... kao da je neko drugi usao u njega....![]()
a Krle sa kupom i evropom ravno 40 tekmi i 3000+ minuta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U sredini ce igrati kurdic i kapic rahman.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
On je za kraj otkrio kako će stručni štab na čelu sa Blažem Sliškovićem u finišu prvenstva priliku dati i igračima iz drugog plana.
“Mislim da će šef dati priliku nekim igračima koji su manje igrali, da vidimo ko šta može radi daljnje selekcije u ekipi”, zaključio je Ivanković.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesil pročito izjavu predsjednika Zvijezde?Denchi je napisao/la:On je za kraj otkrio kako će stručni štab na čelu sa Blažem Sliškovićem u finišu prvenstva priliku dati i igračima iz drugog plana.
“Mislim da će šef dati priliku nekim igračima koji su manje igrali, da vidimo ko šta može radi daljnje selekcije u ekipi”, zaključio je Ivanković.
Veli, dat ćemo priliku i nekim omladincima u ove dvije tekme, da okuse čak premijer lige
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li iko od vas glasao danas za najborbenijeg igrača u udruženju Hordi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemojte biti ludi i nasjedati na providnu taktiku ovih iz strucnog staba laznog kluba, sa laznim navijacima koji navijaju na laznom stadionu. Razapeli bi ih oni fasisticki kretencici sa tribina da mi kiksamo a da oni to ne iskoriste. Hoce da se stvori klima da je sve gotovo da i mi pomalo "opijeni" osvajanjem Kupa i svjesni cinjenice da je ispred nas Zvijezda koja je iz donjeg dijela tabele, sto nonsalantnije udjemo u utakmicu. Pamet u glavu Husrefe, i kad nisi sa njima zovi ih na telefone i guraj im u glavu vaznost utakmice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma ako oni ista kontaju sutra moraju se otvoriti od prve sekunde bez mudrovanja i nekih sminkerskih taktika, a to nama u gostima odgovara, da mozemo odgovoriti ahmetom, kapićem, tatarom i hebibem. Nakon svih dokazivanja ove sezone, nema mjesta nepovjerenju.
JURIŠ
Moze, Kapic-Sisic. uvijek. Sutra laganini 0:1 iz kornera Lazic penisomDenchi je napisao/la:bez Kapićonija? dobar je bio na desnom krilu nemoj zezatLaznjak je napisao/la:.... ........ Kovacevic.......
Hebib.. Lazic... Mujakic... Halil
........Rahmanovic...Mustafic
.......Sisic....Velkoski...Tatar
...... ........ Ahmetovic
Ja bi to ovako.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jel Nedim Hadzic slobodan igrac,trenutno?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahah, al' me nasmija!Laznjak je napisao/la:Moze, Kapic-Sisic. uvijek. Sutra laganini 0:1 iz kornera Lazic penisomDenchi je napisao/la:bez Kapićonija? dobar je bio na desnom krilu nemoj zezatLaznjak je napisao/la:.... ........ Kovacevic.......
Hebib.. Lazic... Mujakic... Halil
........Rahmanovic...Mustafic
.......Sisic....Velkoski...Tatar
...... ........ Ahmetovic
Ja bi to ovako.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
NaravnoMortemHz je napisao/la:Je li iko od vas glasao danas za najborbenijeg igrača u udruženju Hordi?
ISTINA ZA VEDRANA!
JesteScout1921 je napisao/la:Jel Nedim Hadzic slobodan igrac,trenutno?
A opet ima platit
Ovo se Primorac raspituje.Denchi je napisao/la:JesteScout1921 je napisao/la:Jel Nedim Hadzic slobodan igrac,trenutno?
A opet ima platit
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️