FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 17 maj 2019, 18:39

AlfredNobel je napisao/la:Zar ima još ljudi koji čitaju i vjeruju našim portalima? :mrgreen:
Ko ne zna spanski i engleski, ima :lol: :mrgreen:
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 maj 2019, 18:53

Ne znam za ovo sto ss.ba pise, ali
[@marcelobechler] | Radio Marca reported earlier that Griezmann, in the meeting between Atleti's Sports Director (Gil Marin) and the Manager (Simeone), said that "he can't say no to Lionel Messi" and that Lionel Messi already called him to play in Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 maj 2019, 19:18

messilla je napisao/la:Ne znam za ovo sto ss.ba pise, ali
[@marcelobechler] | Radio Marca reported earlier that Griezmann, in the meeting between Atleti's Sports Director (Gil Marin) and the Manager (Simeone), said that "he can't say no to Lionel Messi" and that Lionel Messi already called him to play in Barcelona
Nisam od onih sto misle da Messi bira igrace i dovodi, ali su ga sigurno pitali za misljenje, posto su sad 3 ljevaka u napadu s Dembeleom a Grizi ima i velik radijus kretanja kao i Messi. A vjerovatno je i Grizi zbog toga imao dileme, i ovaj nazvao i to je to.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 maj 2019, 20:03

slika

Imaju stila kao i naš @DD :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 17 maj 2019, 20:26

Mokes je napisao/la:slika

Koliko ja znam, katalonska zastava je nastala po nekoj prici o krvavom tragu prstiju na stitu, tako da ovo ima smisla :D
Edit :
Prema legendi, nastanak senjere duguje se grofu od Barcelone, Vilfredu Dlakavom. Јеdnom prilikom, оn i njegovi ljudi doprinijeli su uvjerljivoj pobjedi Franaka nad Normanima. Nagrada koju im je pripremio kralj Karlo ćelavi bio je zlatni štit. Legenda kaže da je sam kralj krvlju ranjenog Vilfreda nacrtao svojim prstima četiri crvene pruge na zlatnom štitu, no moderna su istraživanja pobila ovu teoriju
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 maj 2019, 20:58

Mokes je napisao/la:slika

Molerski izgleda, da Bog sacuva i sakloni propadamo u svakom smislu, ako budemo gledali špiicu valverdea, guzonju suareza i tim u ovim molerskim dresovima bice sezona za povracanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 17 maj 2019, 21:01

Romariooo je napisao/la:
Molerski izgleda
Šta veliš, neki Bošnjo završio čak u Španiji na moleraju :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

europeanroyalty
Kontakt:

Post Postao/la europeanroyalty » 17 maj 2019, 21:12

jasmin10 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Nači Barca bi uzela Liverpool zato što Liverpool nije osvojio titulu prvaka pun qrtz godina a Barca jes.

Nači Bože sačuvaj.
A Liverpool je pokazao da je velika sila da bi ovu Barcelonu pregazio.
Uvijek si znao. :kafa:
Grab your things, It's time to take you home.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2019, 10:49

Sinoc izgleda u barcelonu dosao kompletan tim i osoblje ajaxa da slave duplu krunu

Kazu mnogi se nece vratiti u amsterdam heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 maj 2019, 10:56

Romariooo je napisao/la:Sinoc izgleda u barcelonu dosao kompletan tim i osoblje ajaxa da slave duplu krunu

Ti kako si krenuo bolje onda da Messija prebacimo tamo i gledamo Ajax.
27.10.2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 maj 2019, 11:02

Igraci protiv Griezmana ?

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 maj 2019, 11:25

Al su zato za ostanak Valverdea :rol: kakve pickurine ovdje igraju, dabogda ih sljedece sezone izbacio neko vec u grupi, drugacije se nece desiti stvari koje trebaju.

⚠️ Gerard Romero upravo o De Ligtu:

"De Ligtov agent (Mino Raiola) traži više novca od dogovorenog jer je igrač primio zanimljive ponude i od strane drugih klubova. On također traži da ovaj Nizozemac ima lidersku ulogu. Barcelona trenutno ne može ispuniti nove zahtjeve njegovog agenta."

I ova djecurlija se uskurcila, to Barceloni postavlja uvjete nakon jedne sezone dobre.I najjace mi ovo agent trazi, pa trazi i on **** mu mater.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 maj 2019, 11:32

enobarca je napisao/la:Al su zato za ostanak Valverdea :rol: kakve pickurine ovdje igraju, dabogda ih sljedece sezone izbacio neko vec u grupi, drugacije se nece desiti stvari koje trebaju.

⚠️ Gerard Romero upravo o De Ligtu:

"De Ligtov agent (Mino Raiola) traži više novca od dogovorenog jer je igrač primio zanimljive ponude i od strane drugih klubova. On također traži da ovaj Nizozemac ima lidersku ulogu. Barcelona trenutno ne može ispuniti nove zahtjeve njegovog agenta."

I ova djecurlija se uskurcila, to Barceloni postavlja uvjete nakon jedne sezone dobre.I najjace mi ovo agent trazi, pa trazi i on **** mu mater.
Ma kakva pobuna ba, to samo pisu, pisat ce se o tome sve do 1 jula dok se ne plati klauzula, tako da pripremite se jedno mjesec i p'o prepucavanja, jedan dan dolazi, drugi ne. A dolazi sigurno jer nema gdje, PSG i City odustali, niko vise ne moze platiti, samo mi ostali.

S druge strane, kakve su nasi pick.urine zadnje 2 sezone, njih se uopste nista ne bi trebalo vise da pita.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2019, 11:48

leorey je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Sinoc izgleda u barcelonu dosao kompletan tim i osoblje ajaxa da slave duplu krunu

Pa ne bi mozda bilo lose to, mesija, valverdea i suareza prebaciti tamo i navijaci mesilone ce se presaltati tamo, a barca se vraca svojim korijenima, ovoj ajaxovoj djecurliji dodaj grizmana i jos dvije tri svjetske klase i imas top tim za osvajanje lige i lige prvaka i za sadasnjost i buducnost, bolji tim sigurno od ovog kojeg predvodi i kojeg odredjuje lazni goat
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 18 maj 2019, 11:53

Pahhahaahhaha

Barca kada bi se vratila korijenima sutra umjesto sto igraju rekreativnu utakmicu , igrali bi utakmicu zivota u borbi za top 4 sa Getafeom.

Nego da pitam Romarija.Je li Messi kriv za ispadanje od Liverpoola?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 maj 2019, 11:54

Romariooo je napisao/la:
leorey je napisao/la:

Pa ne bi mozda bilo lose to, mesija, valverdea i suareza prebaciti tamo i navijaci mesilone ce se presaltati tamo, a barca se vraca svojim korijenima, ovoj ajaxovoj djecurliji dodaj grizmana i jos dvije tri svjetske klase i imas top tim za osvajanje lige i lige prvaka i za sadasnjost i buducnost, bolji tim sigurno od ovog kojeg predvodi i kojeg odredjuje lazni goat
A sta cemo s Tadicem ako dodje Griezmann yebemu? Covjek ima 31 godinu, dakle godine su pred njim.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2019, 11:59

Ko sto sam i govorio, dobar za zamjenu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2019, 12:01

JoeBleck je napisao/la:Pahhahaahhaha

Barca kada bi se vratila korijenima sutra umjesto sto igraju rekreativnu utakmicu , igrali bi utakmicu zivota u borbi za top 4 sa Getafeom.

Nego da pitam Romarija.Je li Messi kriv za ispadanje od Liverpoola?
Jok, pokidao je, ko sto je pokidao i u prethodnim godinama kad smo ispadali, al nije imo s kim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 maj 2019, 12:06

Sto je najgore, pricaju ljudi vratili se svojim korijenima, a jednom u 100 godina imali skoro sve iz nase skole. Vise nikad u zivotu. To mogu potvrdit i ljudi koji su davno bas gledali Barcelonu.

Fazon je sto ljudi i dalje traze novog Xavija, Iniestu, Busquetsa i zahtjevaju da igraju takva djeca u prvoj postavi nece li slucajno isplivati neko i da se ne trosi puno. A u istom postu zele tripletu i prvi kritikuju dubletu :lol:
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 maj 2019, 12:10

Madridski "AS" piše da Barcelona ove sezone neće proslavljati eventualnu duplu krunu (u slučaju da klub osvoji i Kup kralja 25. maja) na ulicama Barcelone, s obzirom na još jedno razočarenje u Ligi prvaka. Ernesto Valverde je navodno odlučio prvotimce poslati na odmor dan nakon finala Kupa kralja, odnosno 26. maja.
E vidis za ovo nisam nikako. Jeste razocarenje, ali dubleta da se ne slavi to mi nije nikako jasno. Da se Liga ne slavi. Pa Liverpool ili bilo koji drugi tim kad bi uzelo ligu gorile bi ulice. Dokle smo dosli da se dubleta ne slavi ccc. Skontat ce neki koliko ce im falit Liga kad jedno 5 godina je ne osvojimo.

Ajde ba svi na ulice.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.