FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako si isle karte danas?
Blizu koje cifre smo?
Ne sumnjam da ce vecina kupljenih karti biti sutra, al opet me interesuje kako su isle danas?
Blizu koje cifre smo?
Ne sumnjam da ce vecina kupljenih karti biti sutra, al opet me interesuje kako su isle danas?
- FKS -
8 KMskoJaa je napisao/la:Istina je ovo.Kiks1 je napisao/la:Koliko je to pouzdana infoLaznjak je napisao/la:1000 baklji puklo. Plus raja uzima sa strane.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Jbs kumebenko21 je napisao/la:Gore negdje na Kosevskom rodio se i zivio jedan djecak.Slatka i sretna vremena.U kuci je naucen normalnim ljudskim manirima.Van kuce je prvo naucio dva puta.Onaj do skole i onaj najdrazi do stadiona.To je neupucenim i slucajnim tesko objasniti.Licno ne znam nikog ko se ne sjeca prve ljubavi.Mene je sreca posluzila da mi ona bude i prva i zauvijek.Nikad zadnja.Tolike godine su me blijedo gledali.Vani minus deset,ode djecak jer za Boga miloga.Igra Saraj'vo!Sad je djecak covjek,i nije zaboravio da je dom samo jedan!!Ponesi osmijeh svoj.Dodji da vidis kako slave tvoja djeca Grade moj!!
VOLIM TE SARAJ'VO ŽIVOTA MI MOGA
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tesko ce se ponoviti posjeta 2016 s slobodom, ove godine smo tanki s posjetom jos Ramazan. Ocekujem bar 15 hiljada zadovoljavajuce bi bilo. Recimo protiv Lecha ramazan LP kvalifikacije pa bilo 17 - 18 hiljada al nadam se da ce raju privuc slavlje da se u slikaju fb da mogu objavit 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Svaka Ti cast na komentaru . Poredio sam ih nesto sa onom generacijom 1985 , ali ovi su ih nadmasili . Sta ce tek biti u buducnosti , tek su poceli . Jeste da je tesko usporedivo obzirom na kvalitet i konkurenciju . Oni momci su bili na okupu duze (Paja, Hadzibegic, Milak , Kapetanovic ... , pa im se pridruzili Janjos , Jakovljevic , Radeljas , Musemic , Dzurkovic i dr. Znam da ima raje sa boljom memorijom .Poslije te Titule oni se razisli i onda tavorenje . Ono sto zelim reci da bi ova generacija a pojacana sa nekim novim klincima iz Akademije trebala znaciti dominaciju u BiH , a za 2-3 god. biti respektabilna i u regionu .Kontam da bi sad kompetni sa zdravim Pidrom , Stanojevicem i Crepuljom bili mozda medju 7-8 ekipa u ex drzavi , a to nije bilo malo ni u ono vrijeme . Ono sto svi ocekujemo da poslije ovog trijunfa aBd , nece biti tavorenja i da ce se kvalitet FKS stalno dizati . Ne volim rijec dominacija , ima li neko bolji izraz ? Vjecno da nam zivi Sarajevo i da mi i buduce generacije budemo ponosne na nas klub . Pa i mi forumasi (navijaci i simpatizeri) smo dio te istorije . Sretno nam danas , a sutra mi rodjendan . Na hajr i na dobro .mensur55 je napisao/la:Cesto smo bili blizu titule, imali smo fantasticnih individualaca i majstora sa loptom, igraca koji su ginuli za grb ali uvijek je falilo ono nesto da prelomi kad je najteze. Po meni su to ove godine bili akademci, skolovani igraci sa manirima profesionalaca koji imaju izgledne sanse da postanu igraci za najjace lige. Nisu postizali odlucujuce golove niti su bili prvi izbor trenera ali su svojim radom i predanoscu pokazali da je upravo to najteze tj ne odustajati nikad i posteno radit svoj posao. Vjerovatno je njihovo zalaganje bilo motiv i za ove starije da se malo probude i vide da nisu nezamjenjivi. Sretno nam sutra aBd.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 18 maj 2019, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma brate koga briga , meni je vazno da ja budem . Ako mogu ja , mogu vala svi . Ko nije pri sutu(parama) nek se javi . 10 Sjevera ili 3 Istoka . Zapad ne placam , a penzija 4 glave . Ko slago magarac bio , ali samo posteno . Kokuzi su moja raja i braca .bordobijeli je napisao/la:Tesko ce se ponoviti posjeta 2016 s slobodom, ove godine smo tanki s posjetom jos Ramazan. Ocekujem bar 15 hiljada zadovoljavajuce bi bilo. Recimo protiv Lecha ramazan LP kvalifikacije pa bilo 17 - 18 hiljada al nadam se da ce raju privuc slavlje da se u slikaju fb da mogu objavit
Samozdravlje je napisao/la:
Ma brate koga briga , meni je vazno da ja budem . Ako mogu ja , mogu vala svi . Ko nije pri sutu(parama) nek se javi . 10 Sjevera ili 3 Istoka . Zapad ne placam , a penzija 4 glave . Ko slago magarac bio , ali samo posteno . Kokuzi su moja raja i braca .
Svaka cast majstore,kapa dole.Svu srecu ti zelim kao i duplu krunu.
!
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Historijski dan braćo!
SVI NA KOŠEVO
SVI NA KOŠEVO
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma ja momcino volim Pitare , pa i one koji me ovdje satro provociraju . Da popiju kafu sa mnom ili nesto zesce (kao sto cu popiti aBd sa @VenamaHrabrih) garant bi se zagotivili , naravno ako su pravi , a ja jesam Allahami bez intersa .Moj brat , ratni drug @VenamaHrabri ima malo drugacije poglede na neke stvari , ali sam zagotivio covjeka . Samo mi je bitno da ne navija ili kritikuje FKS iz intersa , oko sastava i taktike cemo se dogovoriti .bambus je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:
Ma brate koga briga , meni je vazno da ja budem . Ako mogu ja , mogu vala svi . Ko nije pri sutu(parama) nek se javi . 10 Sjevera ili 3 Istoka . Zapad ne placam , a penzija 4 glave . Ko slago magarac bio , ali samo posteno . Kokuzi su moja raja i braca .![]()
![]()
Svaka cast majstore,kapa dole.Svu srecu ti zelim kao i duplu krunu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hoće li biti kakav link za nas stream navijače?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
BH Telecom PPV 2KMKrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li biti kakav link za nas stream navijače?
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nazalost ne mogu sutra biti na stadionu zbog velike udaljenosti ali i licnih obaveza i poslova.
Ali me takva trema puca, cijeli dan pjevam "zakleeet na bordo bijele bojeee"... obuzele me neke emocije (pozitivne naravno) da me nije stid plakao bih kao dijete.
Ne znam sta se desava samnom i je li ovo normalno...
Ali me takva trema puca, cijeli dan pjevam "zakleeet na bordo bijele bojeee"... obuzele me neke emocije (pozitivne naravno) da me nije stid plakao bih kao dijete.
brate placi to su suze radosniceajdohordas je napisao/la:Nazalost ne mogu sutra biti na stadionu zbog velike udaljenosti ali i licnih obaveza i poslova.
i ja sam plakao onu noc na doceku, ne mogu se kontrolisati kad emocije prorade
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
kraljlavova
- Kontakt:
Kako samo baklje idu to nije normalno gorice sve sutra
- SedrenikHz
- Kontakt:
Mogu li se tjst hoće li biti baklji sutra u prodaji pošto mi treba 7 komada, pa ako ima ko je u tim vodama da mi odg moze i pp.
NEK GORI SVE
NEK GORI SVE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ujutru od 11h u udruzenju.SedrenikHz je napisao/la:Mogu li se tjst hoće li biti baklji sutra u prodaji pošto mi treba 7 komada, pa ako ima ko je u tim vodama da mi odg moze i pp.
NEK GORI SVE
skoJaa je napisao/la:Ujutru od 11h u udruzenju.SedrenikHz je napisao/la:Mogu li se tjst hoće li biti baklji sutra u prodaji pošto mi treba 7 komada, pa ako ima ko je u tim vodama da mi odg moze i pp.
NEK GORI SVE
To je na Ciglanama, nove prostorije?
Ps: Sta je ovo ljudi, nece san na oci nikako
Jeste, jeste.alacious je napisao/la:skoJaa je napisao/la:Ujutru od 11h u udruzenju.SedrenikHz je napisao/la:Mogu li se tjst hoće li biti baklji sutra u prodaji pošto mi treba 7 komada, pa ako ima ko je u tim vodama da mi odg moze i pp.
NEK GORI SVE
To je na Ciglanama, nove prostorije?
Ps: Sta je ovo ljudi, nece san na oci nikako![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Horde zlaaaaa
Horde zlaaaaaaaa
Su poludileeeeeee
Slavicemo duplu krunu ove godineeeeeeeee
Volim.vas sve braco <3333
Horde zlaaaaaaaa
Su poludileeeeeee
Slavicemo duplu krunu ove godineeeeeeeee
Volim.vas sve braco <3333
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HordasFks, perodeformero, Vanja8 i 38 gostiju.