FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2019, 11:26

slika

Zavrsava Bake transfer Hebi u Basaksehir.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 19 maj 2019, 11:27

ima li ko da bi volio vidjeti Nanu Welbecka kod nas ? (bar kao rezervnog a i u slucaju da nam ode neko od ...)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 maj 2019, 11:30

:beba:
edRed je napisao/la:ima li ko da bi volio vidjeti Nanu Welbecka kod nas ? (bar kao rezervnog a i u slucaju da nam ode neko od ...)
Nista od njega, trazimo boljeg ;)
A da sjedi na hoklici zauzima mjesto stranca.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2019, 11:32

Rahma je napisao/la:slika

:bow:
slika

Nathan Crepaldi da Cruz > Edson Arantes do Nacsimento :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 11:33

miky_hz je napisao/la:

Zavrsava Bake transfer Hebi u Basaksehir.
Ako Hebib ode ovo sinoć nije ništa kakvo će slavlje bit :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 19 maj 2019, 11:34

Mi smo uvijek bili gospodski klub. Nije u redu da pominjemo štrumpfete u bilo kojem kontekstu. Nije to naš nivo.
Naše je da ih branimo i isprašimo svakoga ko udari na njihovu čednost, kao sto smo istukli strašnog čika-Levskog, da nam više ne plaši dječicu.
Ostavite ih nek se batrgaju u vlastioj kaljuzi, necemo se osvrtati na njih.

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 19 maj 2019, 11:38

VenamaHrabrih je napisao/la:Mi smo uvijek bili gospodski klub. Nije u redu da pominjemo štrumpfete u bilo kojem kontekstu. Nije to naš nivo.
Naše je da ih branimo i isprašimo svakoga ko udari na njihovu čednost, kao sto smo istukli strašnog čika-Levskog, da nam više ne plaši dječicu.
Ostavite ih nek se batrgaju u vlastioj kaljuzi, necemo se osvrtati na njih.
Sad treba istuci Maribor, Litex, Videoton, Hapoel... polako svi ce doci na red :kafa:

Nego, sta mislite jesmo dovoljno odusevili Nam-a da se zapita hoce li ubacit kakve masne pare? Mislim da nije ostao ravnodusan :D
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 maj 2019, 11:41

Mene malo brinu samo povrede, da hoće se brzo vratiti Crepulja i Stanojević i ja brige nemam ni za evropu ni za sljedeću sezonu.

Moram spomenut Kapića, iskreno velika je većina ovdje bila oduševljena kad je došao, mada ja nisam puno od njega očekivao al pogriješio sam, momak je strašan igrač, kako je vrijeme odmicalo sve je bolji i bolji, i ima šanse da i ostane, sad bas gledam njegov intervju poslije utakmice, kaze da je u Sarajevu najbolje :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 maj 2019, 11:45

BordoSarajevo je napisao/la:4' GOOOOOOL Sarajevo vodi protiv Zvijezde09, strijelac Ahmetović

9' GOOOOOOL Sarajevo udvostručuje prednost, Hebibović postiže sjajan go na asistenciju Tatara, veliki vatromet na Koševu

22' GOOOOOOL Ahmetović, imamo novog prvaka za sezonu 2018/19

36' GOOOOOOOL Hat trick Ahmetovića, sve je rješeno, proključalo je Koševo, sjajna atmosfera, Ahmetović prvi strijelac lige

90' KRAJ - SARAJEVO vs Zvijezda 09 4:0
19742 stranica, zadnji post.
Samo da se citiram.

Pogodio rezultat, pogodio fantasticni gol Hebiba na asistenciju Tatara, pogodim da ce svi golovi bit u prvom poluvremenu, pogodim za jedan gol Ahmetovića, pogodim za vatromet :cool:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 11:46

BordoSarajevo je napisao/la:Mene malo brinu samo povrede, da hoće se brzo vratiti Crepulja i Stanojević i ja brige nemam ni za evropu ni za sljedeću sezonu.

Moram spomenut Kapića, iskreno velika je većina ovdje bila oduševljena kad je došao, mada ja nisam puno od njega očekivao al pogriješio sam, momak je strašan igrač, kako je vrijeme odmicalo sve je bolji i bolji, i ima šanse da i ostane, sad bas gledam njegov intervju poslije utakmice, kaze da je u Sarajevu najbolje :D
Za Stanoju kako reče onaj brat to oko zajebano nešto treba mu baš dug oporavak , 8 mjeseci spomenu, znači to ako je tako...treba nam igrač...
za Kapića isto bio bi oduševljen da ostane jer se vidi da zna momak, ali potpisao za Paderborn kako rekoše...???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 11:48

VenamaHrabrih je napisao/la:Mi smo uvijek bili gospodski klub. Nije u redu da pominjemo štrumpfete u bilo kojem kontekstu. Nije to naš nivo.
jes vala nije u redu samo da repliciramo :rol: :rol: :rol:
jesu to odjutros pravila nova neka? :rol: :rol: :rol:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 maj 2019, 11:48

BordoSarajevo je napisao/la:Mene malo brinu samo povrede, da hoće se brzo vratiti Crepulja i Stanojević i ja brige nemam ni za evropu ni za sljedeću sezonu.

ako su nasi pametni da ga otkupe otkupit ce ga ne treba ovoj ekipi nista sem dobar stoper u vidu serbercica moze ga rosenberg dati za male pare, uklopio bi se momak samo tako treba nam samo 2 stopera bek 1 golman, krilo i napadac ostale pare od saveza sponzora kantona gazde podjelit na premije i poboljsati ugovore igracima da ostanu na okupu i sa ovim strucnim stabom najavis potpunu dominaciju u ligi :) , nadam se da ce imat sluha i pameti da povuku vazne konce koje garantuju iskorak u narednom periodu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 19 maj 2019, 11:48

Denchi je napisao/la:

Za Stanoju kako reče onaj brat to oko zajebano nešto treba mu baš dug oporavak , 8 mjeseci spomenu, znači to ako je tako...treba nam igrač...
za Kapića isto bio bi oduševljen da ostane jer se vidi da zna momak, ali potpisao za Paderborn kako rekoše...???
zavisi sve od procenta odvajanja retine od zivca. Ja sam ubijedjen da ga nema ovo ljeto. Vidjecemo daj boze da grijesim.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2019, 11:53

Zna se ko je glavni u kuci :kafa:

slikagas station near e
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 11:54

evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt :rol: :rol: :rol:

jedva prevališe nekako:
"Čestitke Fudbalskom klubu Sarajevo na ostvarenim rezultatima u sezoni 2018/19", stoji u objavi na zvaničnoj stranici FK Željezničar.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2019, 11:55

Denchi je napisao/la:evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt :rol: :rol: :rol:

jedva prevališe nekako:
"Čestitke Fudbalskom klubu Sarajevo na ostvarenim rezultatima u sezoni 2018/19", stoji u objavi na zvaničnoj stranici FK Željezničar.
:urnebes: :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 maj 2019, 11:56

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 11:58

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt :rol: :rol: :rol:

jedva prevališe nekako:
:urnebes: :thumbup:
J*** im sve u komentarima, suze me oblile :urnebes: :rol:

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 19 maj 2019, 12:04

Delirijum od 80 minute,kisa lije cijeli stadin na nogama ori se od navijanja kisobrani ugašeni, mokru do gole koze a pjesma i navijanje ludnica

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 maj 2019, 12:04

miky_hz je napisao/la:Zna se ko je glavni u kuci :kafa:

slikagas station near e
Amrica naša :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.