FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
boli me **** ko im je na probi:) imamo nas klub, i uzivajmo u nasim trenucima ima jos jedno kolo poslat ovu djecu da ga odrade i kontaktirat tomica i ostale kapitalce nasih korjena i dovest ove djece iz u21 i ponekog na posudbu i dogovorit se sa gazdom da otkupimo rifeta kapica od grashopersa cisto sumnjam da racunaju na njega dat momku platu sve... taj ce da razvaljuje sa milosem ako bog da dovest kakvog rasnog strrijrlca i bekove i rijesili smo probleme,,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ga popiša kvalitetno u sekundimoj uzor-S.G je napisao/la:Imas njihovu temu pa to tamo pisiDenchi je napisao/la:kod kona 4 senegalca i argentinac na probi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
čuj barem 80%Stroj1946 je napisao/la:17,18 milja je bilo sigurno. Što se igrača tiče, da je zadržati barem 80% ekipe, i dodati još par pojačanja, al pojačanja i učvrstiti klupu, možemo opet na titulu.
kako Husref reče nema šanse za to, ali eto ostat će on izgleda trener pogotovo što je sve iza ugla 4-5 hefti do evrope....
mislim da ćemo biti aktivni sada na prelaznom, moramo jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jbt ja očekujem raju opuštenu, raspoloženuMortemHz je napisao/la:Što ga popiša kvalitetno u sekundimoj uzor-S.G je napisao/la:Imas njihovu temu pa to tamo pisiDenchi je napisao/la:kod kona 4 senegalca i argentinac na probi![]()
ovaj me zaskoči ko da sam u Švrakino ušeto na sabahu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ima li ko da bi volio vidjeti Nanu Welbecka kod nas ? (bar kao rezervnog a i u slucaju da nam ode neko od ...)
Nista od njega, trazimo boljegedRed je napisao/la:ima li ko da bi volio vidjeti Nanu Welbecka kod nas ? (bar kao rezervnog a i u slucaju da nam ode neko od ...)
A da sjedi na hoklici zauzima mjesto stranca.
Rahma je napisao/la:

Nathan Crepaldi da Cruz > Edson Arantes do Nacsimento
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako Hebib ode ovo sinoć nije ništa kakvo će slavlje bitmiky_hz je napisao/la:
Zavrsava Bake transfer Hebi u Basaksehir.
Mi smo uvijek bili gospodski klub. Nije u redu da pominjemo štrumpfete u bilo kojem kontekstu. Nije to naš nivo.
Naše je da ih branimo i isprašimo svakoga ko udari na njihovu čednost, kao sto smo istukli strašnog čika-Levskog, da nam više ne plaši dječicu.
Ostavite ih nek se batrgaju u vlastioj kaljuzi, necemo se osvrtati na njih.
Naše je da ih branimo i isprašimo svakoga ko udari na njihovu čednost, kao sto smo istukli strašnog čika-Levskog, da nam više ne plaši dječicu.
Sad treba istuci Maribor, Litex, Videoton, Hapoel... polako svi ce doci na redVenamaHrabrih je napisao/la:Mi smo uvijek bili gospodski klub. Nije u redu da pominjemo štrumpfete u bilo kojem kontekstu. Nije to naš nivo.
Nego, sta mislite jesmo dovoljno odusevili Nam-a da se zapita hoce li ubacit kakve masne pare? Mislim da nije ostao ravnodusan
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene malo brinu samo povrede, da hoće se brzo vratiti Crepulja i Stanojević i ja brige nemam ni za evropu ni za sljedeću sezonu.
Moram spomenut Kapića, iskreno velika je većina ovdje bila oduševljena kad je došao, mada ja nisam puno od njega očekivao al pogriješio sam, momak je strašan igrač, kako je vrijeme odmicalo sve je bolji i bolji, i ima šanse da i ostane, sad bas gledam njegov intervju poslije utakmice, kaze da je u Sarajevu najbolje
Moram spomenut Kapića, iskreno velika je većina ovdje bila oduševljena kad je došao, mada ja nisam puno od njega očekivao al pogriješio sam, momak je strašan igrač, kako je vrijeme odmicalo sve je bolji i bolji, i ima šanse da i ostane, sad bas gledam njegov intervju poslije utakmice, kaze da je u Sarajevu najbolje
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
19742 stranica, zadnji post.BordoSarajevo je napisao/la:4' GOOOOOOL Sarajevo vodi protiv Zvijezde09, strijelac Ahmetović
9' GOOOOOOL Sarajevo udvostručuje prednost, Hebibović postiže sjajan go na asistenciju Tatara, veliki vatromet na Koševu
22' GOOOOOOL Ahmetović, imamo novog prvaka za sezonu 2018/19
36' GOOOOOOOL Hat trick Ahmetovića, sve je rješeno, proključalo je Koševo, sjajna atmosfera, Ahmetović prvi strijelac lige
90' KRAJ - SARAJEVO vs Zvijezda 09 4:0
Samo da se citiram.
Pogodio rezultat, pogodio fantasticni gol Hebiba na asistenciju Tatara, pogodim da ce svi golovi bit u prvom poluvremenu, pogodim za jedan gol Ahmetovića, pogodim za vatromet
FK Sarajevo
Za Stanoju kako reče onaj brat to oko zajebano nešto treba mu baš dug oporavak , 8 mjeseci spomenu, znači to ako je tako...treba nam igrač...BordoSarajevo je napisao/la:Mene malo brinu samo povrede, da hoće se brzo vratiti Crepulja i Stanojević i ja brige nemam ni za evropu ni za sljedeću sezonu.
za Kapića isto bio bi oduševljen da ostane jer se vidi da zna momak, ali potpisao za Paderborn kako rekoše...???
jes vala nije u redu samo da repliciramoVenamaHrabrih je napisao/la:Mi smo uvijek bili gospodski klub. Nije u redu da pominjemo štrumpfete u bilo kojem kontekstu. Nije to naš nivo.
jesu to odjutros pravila nova neka?
BordoSarajevo je napisao/la:Mene malo brinu samo povrede, da hoće se brzo vratiti Crepulja i Stanojević i ja brige nemam ni za evropu ni za sljedeću sezonu.
ako su nasi pametni da ga otkupe otkupit ce ga ne treba ovoj ekipi nista sem dobar stoper u vidu serbercica moze ga rosenberg dati za male pare, uklopio bi se momak samo tako treba nam samo 2 stopera bek 1 golman, krilo i napadac ostale pare od saveza sponzora kantona gazde podjelit na premije i poboljsati ugovore igracima da ostanu na okupu i sa ovim strucnim stabom najavis potpunu dominaciju u ligi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
zavisi sve od procenta odvajanja retine od zivca. Ja sam ubijedjen da ga nema ovo ljeto. Vidjecemo daj boze da grijesim.Denchi je napisao/la:Za Stanoju kako reče onaj brat to oko zajebano nešto treba mu baš dug oporavak , 8 mjeseci spomenu, znači to ako je tako...treba nam igrač...BordoSarajevo je napisao/la:Mene malo brinu samo povrede, da hoće se brzo vratiti Crepulja i Stanojević i ja brige nemam ni za evropu ni za sljedeću sezonu.
za Kapića isto bio bi oduševljen da ostane jer se vidi da zna momak, ali potpisao za Paderborn kako rekoše...???
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt
jedva prevališe nekako:
jedva prevališe nekako:
"Čestitke Fudbalskom klubu Sarajevo na ostvarenim rezultatima u sezoni 2018/19", stoji u objavi na zvaničnoj stranici FK Željezničar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt![]()
![]()
![]()
jedva prevališe nekako:
"Čestitke Fudbalskom klubu Sarajevo na ostvarenim rezultatima u sezoni 2018/19", stoji u objavi na zvaničnoj stranici FK Željezničar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, SHZ82 i 17 gostiju.