Jel se uvjeravas da nisi bio u krivu i da je Brada najboljiJustin je napisao/la:Znaci Lillard stvarno povrijedjen. Ne cudi me da ovi opet imaju srece. Svake godine ista prica sa njima.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ma ne spominji mi Edwarda vise. Pa morao je ove Warriorse da prodje. Vecina ih je smatrala i favoritom nakon sto se Zmija povrijedila.alemsa je napisao/la:Jel se uvjeravas da nisi bio u krivu i da je Brada najboljiJustin je napisao/la:Znaci Lillard stvarno povrijedjen. Ne cudi me da ovi opet imaju srece. Svake godine ista prica sa njima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ako nema Iguodale u ozbiljnom su problemu i ako se KD vrati.BosniaBoston je napisao/la:Westbrook:Choke u 1.rundi
Irving:Choke u 2.rundi
Lillard:Choke u WCF tacno ova liga nema pleja u kojeg se mozes uzdat osim stepha
Kaze Windhorst sumnja da ce Iguodala igrati do kraja PO,ako ni KD ne bude dostupan Warrirosi u velikom problemu,maltene bez krila ce igrat osim Mckinniea
Jedino što ne znam je da li su Bucksi ozbiljan protivnik.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Daj ba ovi metlu puse bez KD, Brada im trpo 35 sa KD i u 5 tekmi ukupno izgubili 9 poena razlike, toliko je bilo blizu zbog Brade pa vidis li da ovim sistem igra, uigrani.Justin je napisao/la:Ma ne spominji mi Edwarda vise. Pa morao je ove Warriorse da prodje. Vecina ih je smatrala i favoritom nakon sto se Zmija povrijedila.alemsa je napisao/la:Jel se uvjeravas da nisi bio u krivu i da je Brada najboljiJustin je napisao/la:Znaci Lillard stvarno povrijedjen. Ne cudi me da ovi opet imaju srece. Svake godine ista prica sa njima.
Ma kakav sistem. Gube 4-0 ili 4-1 u finalu u ovom trenutnom sastavu. Portland igra bez Lillarda i Nurkica pa ti izgledaju dobro.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa i Hou Brada sam 
- Donnie Darko
- Kontakt:
giannis
kawhi
durant
steph
lebron
davis
no particular order osim davis posljednji
ko je sljedeći tj 7., harden, zdrav george?
kawhi
durant
steph
lebron
davis
To je ta 3/4 jest da je uzivo nisam docekao ali lijepi snimakAzpi je napisao/la:Opet prednost na poluvremenu, ali sada ide 3/4 ubojita
Ma igra GSW ko sat, fantasticna igra, timska igra
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Svaka lista gdje Brada nije top 3 (realno top 2 ali eto odvadit malo) je neozbiljna i nevazeca.Donnie Darko je napisao/la:giannis
kawhi
durant
steph
lebron
davis
Samo ti se govori u nastavku takmicenja
Ne znam zašto ljudi smatraju Davisa za ozbiljnog igrača.
Remember, remember the 5th of November.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nastavljas sa hejtanjem BH igraca svaka cast samo nastavijapa je napisao/la:Nurkic je drugi igrac jedino ako Lilarda racunamo kao br.3 doduse to mozda i nije netacno...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Luka Doncic je u rookie sezoni imao skoro isti rekord sa Dallasom kao Davis(top 5 igrac lige po nekima, superstar)sa NO uz Holidaya, Randlea... Covjek je all star i nista vise, kada bude pravio razliku kao James, Harden, Durant, Curry, Lillard, onda se moze nazvati superstarom, a do tada je samo all star igrac kao i Boogie Cousins 
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Harden i ozbiljan igrac ne idu u istu recenicu al bajker to ne moze shvatit ocito 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zar ti ne reče da se KD nije povrijedio, da bi vi uzeli? A sad bi bila metlaalemsa je napisao/la: Daj ba ovi metlu puse bez KD, Brada im trpo 35 sa KD i u 5 tekmi ukupno izgubili 9 poena razlike, toliko je bilo blizu zbog Brade pa vidis li da ovim sistem igra, uigrani.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako harden nije ozbiljan igrac onda na svijetu postoje max 3 ozbiljna igraca:LeBron,Durant i eto moze Curry.Treba ugasiti ovaj sport onda u najboljoj kosarkaskoj ligi od 450 igraca 447 neozbiljnih.O ostalim ligama da ne govorim,tu uopste nema ozbiljnog igracaEpidaurus je napisao/la:Harden i ozbiljan igrac ne idu u istu recenicu al bajker to ne moze shvatit ocito
#Punoljetstvo
Harden je ozbiljan igrac samo za RS, u PO je Edin BavcicBosniaBoston je napisao/la:Ako harden nije ozbiljan igrac onda na svijetu postoje max 3 ozbiljna igraca:LeBron,Durant i eto moze Curry.Treba ugasiti ovaj sport onda u najboljoj kosarkaskoj ligi od 450 igraca 447 neozbiljnih.O ostalim ligama da ne govorim,tu uopste nema ozbiljnog igracaEpidaurus je napisao/la:Harden i ozbiljan igrac ne idu u istu recenicu al bajker to ne moze shvatit ocito
Hoces reci nastavljam da objektivno gledam na nase igrace a ne drkadzijski? To da je drugi moglo se diskutovati do ovog play offa ali sada se ne moze ignorisati cinjenica da je Mccolum najzasluzniji za finale Portlanda i nakon one sedme utakmice sa Denverom idiotski je reci da je Nurkic ispred njega. Oni su bez Nurkica usli u finale tako da njegova bitnost u Portlandu je ipak preuvelicana od strane subjektivnog patriotskog foruma jer oni i da imaju njega ne bi mogli nista bolje od konferencijskog finala, naravno sa njim su bolji i pruzili bi jaci otpor GSW ali ne moze jedan Nurkic napraviti takvu razliku da se jedan stroj zvani GSW porazi u play offu.BosniaBoston je napisao/la:Nastavljas sa hejtanjem BH igraca svaka cast samo nastavijapa je napisao/la:Nurkic je drugi igrac jedino ako Lilarda racunamo kao br.3 doduse to mozda i nije netacno...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti si rekao da ces hardena smatrati ozbiljnim ako u PO bude sutao preko 40%.Evo 5 godina zaredom preko 40% sta je problem?Epidaurus je napisao/la:Harden je ozbiljan igrac samo za RS, u PO je Edin BavcicBosniaBoston je napisao/la:Ako harden nije ozbiljan igrac onda na svijetu postoje max 3 ozbiljna igraca:LeBron,Durant i eto moze Curry.Treba ugasiti ovaj sport onda u najboljoj kosarkaskoj ligi od 450 igraca 447 neozbiljnih.O ostalim ligama da ne govorim,tu uopste nema ozbiljnog igracaEpidaurus je napisao/la:Harden i ozbiljan igrac ne idu u istu recenicu al bajker to ne moze shvatit ocito
Jos ove sezone protiv GSWa 35-7-5-2 na 44% suta.Mozda jeste choker ali to ga ne cini neozbiljnim igracem.Onda je i karl malone neozbiljan igrac?
#Punoljetstvo
Svakako da je onaj poraz u G5 bio jako neozbiljan. Ondje bi ozbiljan igrač namirisao krv i dokrajčio ih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.