NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2019, 15:16

Justin je napisao/la:Znaci Lillard stvarno povrijedjen. Ne cudi me da ovi opet imaju srece. Svake godine ista prica sa njima.
Jel se uvjeravas da nisi bio u krivu i da je Brada najbolji :kafa:

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 19 maj 2019, 15:31

alemsa je napisao/la:
Justin je napisao/la:Znaci Lillard stvarno povrijedjen. Ne cudi me da ovi opet imaju srece. Svake godine ista prica sa njima.
Ma ne spominji mi Edwarda vise. Pa morao je ove Warriorse da prodje. Vecina ih je smatrala i favoritom nakon sto se Zmija povrijedila.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 19 maj 2019, 15:31

BosniaBoston je napisao/la:Westbrook:Choke u 1.rundi
Irving:Choke u 2.rundi
Lillard:Choke u WCF tacno ova liga nema pleja u kojeg se mozes uzdat osim stepha
Kaze Windhorst sumnja da ce Iguodala igrati do kraja PO,ako ni KD ne bude dostupan Warrirosi u velikom problemu,maltene bez krila ce igrat osim Mckinniea
Ako nema Iguodale u ozbiljnom su problemu i ako se KD vrati.

Jedino što ne znam je da li su Bucksi ozbiljan protivnik.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2019, 15:33

Justin je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Ma ne spominji mi Edwarda vise. Pa morao je ove Warriorse da prodje. Vecina ih je smatrala i favoritom nakon sto se Zmija povrijedila.
Daj ba ovi metlu puse bez KD, Brada im trpo 35 sa KD i u 5 tekmi ukupno izgubili 9 poena razlike, toliko je bilo blizu zbog Brade pa vidis li da ovim sistem igra, uigrani.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 19 maj 2019, 15:39

Ma kakav sistem. Gube 4-0 ili 4-1 u finalu u ovom trenutnom sastavu. Portland igra bez Lillarda i Nurkica pa ti izgledaju dobro.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2019, 15:40

Pa i Hou Brada sam :kafa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2019, 15:46

giannis
kawhi
durant
steph
lebron
davis

no particular order osim davis posljednji

ko je sljedeći tj 7., harden, zdrav george? :hmmmmm:

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 19 maj 2019, 15:50

Azpi je napisao/la:Opet prednost na poluvremenu, ali sada ide 3/4 ubojita :mrgreen:
To je ta 3/4 jest da je uzivo nisam docekao ali lijepi snimak :mrgreen:

Ma igra GSW ko sat, fantasticna igra, timska igra :bow:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2019, 15:53

Donnie Darko je napisao/la:giannis
kawhi
durant
steph
lebron
davis

no particular order osim davis posljednji

ko je sljedeći tj 7., harden, zdrav george? :hmmmmm:
Svaka lista gdje Brada nije top 3 (realno top 2 ali eto odvadit malo) je neozbiljna i nevazeca.

Samo ti se govori u nastavku takmicenja :kafa:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 19 maj 2019, 15:56

Ne znam zašto ljudi smatraju Davisa za ozbiljnog igrača.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 19 maj 2019, 15:56

japa je napisao/la:Nurkic je drugi igrac jedino ako Lilarda racunamo kao br.3 doduse to mozda i nije netacno...
Nastavljas sa hejtanjem BH igraca svaka cast samo nastavi :thumbup:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 maj 2019, 16:09

Luka Doncic je u rookie sezoni imao skoro isti rekord sa Dallasom kao Davis(top 5 igrac lige po nekima, superstar)sa NO uz Holidaya, Randlea... Covjek je all star i nista vise, kada bude pravio razliku kao James, Harden, Durant, Curry, Lillard, onda se moze nazvati superstarom, a do tada je samo all star igrac kao i Boogie Cousins :kafa:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 maj 2019, 16:17

Harden i ozbiljan igrac ne idu u istu recenicu al bajker to ne moze shvatit ocito :kafa:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 maj 2019, 16:23

alemsa je napisao/la: Daj ba ovi metlu puse bez KD, Brada im trpo 35 sa KD i u 5 tekmi ukupno izgubili 9 poena razlike, toliko je bilo blizu zbog Brade pa vidis li da ovim sistem igra, uigrani.
Zar ti ne reče da se KD nije povrijedio, da bi vi uzeli? A sad bi bila metla :thumbdown:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 19 maj 2019, 16:28

Epidaurus je napisao/la:Harden i ozbiljan igrac ne idu u istu recenicu al bajker to ne moze shvatit ocito :kafa:
Ako harden nije ozbiljan igrac onda na svijetu postoje max 3 ozbiljna igraca:LeBron,Durant i eto moze Curry.Treba ugasiti ovaj sport onda u najboljoj kosarkaskoj ligi od 450 igraca 447 neozbiljnih.O ostalim ligama da ne govorim,tu uopste nema ozbiljnog igraca
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 maj 2019, 16:31

BosniaBoston je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Harden i ozbiljan igrac ne idu u istu recenicu al bajker to ne moze shvatit ocito :kafa:
Ako harden nije ozbiljan igrac onda na svijetu postoje max 3 ozbiljna igraca:LeBron,Durant i eto moze Curry.Treba ugasiti ovaj sport onda u najboljoj kosarkaskoj ligi od 450 igraca 447 neozbiljnih.O ostalim ligama da ne govorim,tu uopste nema ozbiljnog igraca
Harden je ozbiljan igrac samo za RS, u PO je Edin Bavcic :kafa:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 maj 2019, 16:31

japa je napisao/la:Nurkic je drugi igrac jedino ako Lilarda racunamo kao br.3 doduse to mozda i nije netacno...
Nastavljas sa hejtanjem BH igraca svaka cast samo nastavi :thumbup:
Hoces reci nastavljam da objektivno gledam na nase igrace a ne drkadzijski? To da je drugi moglo se diskutovati do ovog play offa ali sada se ne moze ignorisati cinjenica da je Mccolum najzasluzniji za finale Portlanda i nakon one sedme utakmice sa Denverom idiotski je reci da je Nurkic ispred njega. Oni su bez Nurkica usli u finale tako da njegova bitnost u Portlandu je ipak preuvelicana od strane subjektivnog patriotskog foruma jer oni i da imaju njega ne bi mogli nista bolje od konferencijskog finala, naravno sa njim su bolji i pruzili bi jaci otpor GSW ali ne moze jedan Nurkic napraviti takvu razliku da se jedan stroj zvani GSW porazi u play offu.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 19 maj 2019, 16:33

Epidaurus je napisao/la:
Harden je ozbiljan igrac samo za RS, u PO je Edin Bavcic :kafa:
Ti si rekao da ces hardena smatrati ozbiljnim ako u PO bude sutao preko 40%.Evo 5 godina zaredom preko 40% sta je problem?
Jos ove sezone protiv GSWa 35-7-5-2 na 44% suta.Mozda jeste choker ali to ga ne cini neozbiljnim igracem.Onda je i karl malone neozbiljan igrac?
#Punoljetstvo

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 maj 2019, 16:36

Svakako da je onaj poraz u G5 bio jako neozbiljan. Ondje bi ozbiljan igrač namirisao krv i dokrajčio ih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.